eşimin sürekli annesine gitme isteği

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.

Allah ana kuzusu erkeklerden korusun hepimizi. Sar bi beze koy sepete anasının kapısına bırak kaç. Kadın seni hizmetçisi yapmaya çalışmış becerememiş şimdi oğlunu kendine çekmeye çalışıyor ne demek kuran firlatmak hadsiz.
evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.

Aileci erkekler evlenmesin mümkünse. Benimde buna benzer sorunum var. Eşim ailesine çok düşkün. Her haftasonu tam bir günü ailesinde geçiriyoruz kahvaltıdan akşam çayına kadar. Ben çok konuştum güzellikle kavgayla çirkeflikle ama kötü olan yine ben oldum. Aşamadık aşamıyoruz da.

Daha dün akşam bu sebepten tartıştık yine. Bana sormadan pazar günü gidemedik diye salı akşamı geliriz demiş eşim. Tam eşimi ikna ettim Kayınvalidemde mesaj attı ve gittik. Başka bi nedenden ötürü bütün gün moralim bozuktu ama yine gittik.

Ben 2 yılı aştı çok çabaladım ama çare bulamadım. Buraya da konu açmıştım ama taktikler benim eşime sökmedi. Kahvaltıya gittik madem akşam yemeği evde yeriz diye kalkmaya zorladım eşim bastırdı ve biz yemekten sonra çayımızı içmeden kalkamadık. Bi pazar da başbaşa kalalım gitmeyelim dedim ama eşim gitmediğimizde evin içinde benim yüzüme bile bakmadı tavır aldı. Artık yoruldum bıktım. Çözüm bulursanız bana da söyleyin

Eşiniz gittiğinde kacta dönüyor? Sizinde hep onunla gitmenizi mi istiyor?
Sen çalışmıyormusun , kursa filanda mı gitmiyorsun?
Anne korkunc bırı gıbı geldı bana

Kusura bakmayın ama siz kvnizin hizmetçisi misiniz.Ayrica 50 yaşındaki kadın evini pekalada kendi temizleyebilir.
şekerim var, şunu yapamıyorum. şunum var bunu yapamıyorum diyor.
bir kere konserve yaptık berabar, 3 gün komada yattı. terlememeliymiş. ben kendimi yaptığım iyilikler için aptal yerine konduğumu hissediyorum

Komşumun annesi 94 ! Yaşında ve yalnız yaşıyor, işini olabildiğince kendi yapıyor.

Kavga edersen ters teper , sakince güzellikle ve sabırla içten içten işle eşini. Gitmeye fırsat bırakma , eşinle uzun uzun seviş gündüz vakti:) kendi gitmeyi istemesin:)

Eşiniz gittiğinde kacta dönüyor? Sizinde hep onunla gitmenizi mi istiyor?
Sen çalışmıyormusun , kursa filanda mı gitmiyorsun?
Anne korkunc bırı gıbı geldı bana

kpss kursum bitti. ikinci döneme atama bekleyen bir öğretmenim. ücretli yapıyordum ama yerime atanan öğretmen geldi.
gittiğimizde 8 gibi gidip 11.30da çıkıyoruz. benim oturmaktan uykum geliyor ve bana tavuk diyor kaynanam..
eşim sürekli gitmemi istemesede birinde götürüp , diğerinde götürmüyor. yani eşim kendisiyle gitmemi bekliyor

kpss kursum bitti. ikinci döneme atama bekleyen bir öğretmenim. ücretli yapıyordum ama yerime atanan öğretmen geldi.
gittiğimizde 8 gibi gidip 11.30da çıkıyoruz. benim oturmaktan uykum geliyor ve bana tavuk diyor kaynanam..
eşim sürekli gitmemi istemesede birinde götürüp , diğerinde götürmüyor. yani eşim kendisiyle gitmemi bekliyor
Bu yuzden mı kavga edıyorsunuz sureklı? Yanı esın bır gun gıdıyor bır gun gıtmıyor :KK43: Peki gittiğinizde temizlik yapıyor musuunz buarada hakketten 50 yasında kadına temızlık yapmanız cok acayıp. Gorumcenız duzenlı olarak temızlık ıcın gelıyor mu oda evlı oda sorun yasamıyor mu?

Komşumun annesi 94 ! Yaşında ve yalnız yaşıyor, işini olabildiğince kendi yapıyor.

Kavga edersen ters teper , sakince güzellikle ve sabırla içten içten işle eşini. Gitmeye fırsat bırakma , eşinle uzun uzun seviş gündüz vakti:) kendi gitmeyi istemesin:)
eşim ve 3 ablası eşimi o kadar işliyor ki bana yer kalmıyor. ben kendimi ifade etmeye çalıştığımda beni doldurma diyor.
kaynanam şimdiden yanlız kalmak istemiyor. o yaşa gelince şımarıklığını yine yapıp kendini bıraktırmaz

Siz gelin misiniz hizmetci mi? Bir zahmet kendi kizlari temizlesin. Ana kuzusu erkek cok zor Allah yardimciniz olsun. Degisemez girumceler musade etmez gibi gorunuyor. Adamin evli oldugunun hic kimse farkinda degil kendi de buna dahil.
kesinlikle evet. görümcelerim eve 8 de gelmiş kocamı arayıp dakikalarca konuşuyor. birde whatsup grupları var ailenin(ben hariç) hiç susmuyor o grup..

evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.

acitasyon, vicdan yaptırma... tam teşekküllü kötü kaynana tipi:KK53: 50 yaşında ne bu düşkünlük yaw

ama hata sen de, baştan hiç evini temizlemeyecektin, iyilik olsun dedin ama zorunlu görev gibi yakıştırmış sana bu işi

bence bi daha temizlik yapma, eş konusunu bilemeyeceğim, çok zor hatta imkansız gibi göründü

Valla ne kavga et ne umursa amaaan ben üstüme düşeni yapiorm zaten de olsn btsn.

Bu yuzden mı kavga edıyorsunuz sureklı? Yanı esın bır gun gıdıyor bır gun gıtmıyor :KK43: Peki gittiğinizde temizlik yapıyor musuunz buarada hakketten 50 yasında kadına temızlık yapmanız cok acayıp. Gorumcenız duzenlı olarak temızlık ıcın gelıyor mu oda evlı oda sorun yasamıyor mu?

haftaiçi 20.00-23.30 arası ve cumartesi pazarıda eklersek..gittiğimde yemeklerine denk geliyoruz, kadın hastayım diyerek kocasına yıkatıyor bulaşıkları ve bende kayınpederime yıkatmıyorum. yemek yendi mutfak süpürülecek, ocak silinecek, hazır başlamışken şu odalarıda süpür sil ...
görümcem öğretmen, eşi akşam çıkıyor işten. evet düzenli olarak temizlik için geliyor.

kesinlikle evet. görümcelerim eve 8 de gelmiş kocamı arayıp dakikalarca konuşuyor. birde whatsup grupları var ailenin(ben hariç) hiç susmuyor o grup..
Sen neden yoksun o grupta?
Ben yerinde olsaydim ya o gruba alırdı eşim beni yoksada öyle bir grup olamazdı...
Allah bilir neler konuşuyorlar gerçekten sinir bozucu...
Kvne surekli gitmeyi bırak eşin giderse gitsin sen gittiğinde de sakın temizlik filan yapma çaya filan bak enfazla...

Back
X