Eşimin sürekli dudak yemesi.

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
merhaba kızlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi eşim sürekli dudaklarını yiyor tv izlerken,telefon da oyun oynarken. Hep yapma diyorum ama huy edinmiş vazgeçemiyor. Dudakları sürekli yara,parça derileri çıkmış. Öyle ki artık opemiyorum bile adami

Var mi aranızda ayni şeyleri yaşayıp çare bulan?

Şimdiden teşekkürler.

Oufff aynı dert bnde de var
Bi çaresi varsa kızlar banada söyleyin. Mahvettim dudaklarımı...
Heergün yemicem yemicem dedikçe , bir bakıyorum daha çok ısırıyorum derisini falan bir de iz kalıyor. Çok kötü bir alışkanlık

Evet ya iz kalıyor ve gerçekten hiç çekici degil

Soğuk havaların etkisi olmasin? Çünkü soğuk havada bakımsız dudaklar çatlıyor. Çatlayinca minicik minicik dericikler çıkıyor dışarı. Güneş yanigi derisini soymanin vermiş oldugu karşı koyulamayan bir haz var ya aynı ondan peydah oluyor ve 'o deriyi de cekeyim,bu seriyi de cekeyim,usul usul' derken bir bakıyorsun dudagin kanayivermiş.
Çekirdek yemek gibi, başlayınca durulmuyor. Eğer boyleyse dudağına nemlendirici krem sürmesini, ya da eski dış fircasiyla var fırçalayip ölü deriden kurtulmasını saglayabilirsiniz.
Ama "benim eşim asla böyle şeylerle uğraşmaz" diyorsanız elinize vazelini alın birkaç saatte bir şöyle bir parmak sürün dudagina. Petrol metrol ama iyi geliyor dudak çatlağina:)

İkinci bir faktör stres. Ona verecek bir önerim yok çünkü ben de stresliyken hep dudaklarimi yoluyorum

Dudaklarim bitmişti benim bi ara. Hepsini yemiştim. Şaka değil.

Sonra tel taktırdım. Dudak yemek şöyle dursun,açlıktan zafiyet geciriyordum. Öyle de unuttum dudak yemeyi.

Iyi hatirlattıniz

Yok yok canım yaz kis dudaklarını yer. Kaç marka nemlendirici aldım marka diyorum çünkü sırf faydasıni görsün diye 15 dolar verdim küçücük tüpe. Kullanıyor da dis fircasiyla yapmasini istedim yaptığını iddia etti ama pek inanmadım. Geceleri uyumadan önce ikimizde süreriz adam sürüyor 10 dakika sonra dudakları yine kuru. Artik gerçekten çıkmazdayım

Dudaklarim bitmişti benim bi ara. Hepsini yemiştim. Şaka değil.

Sonra tel taktırdım. Dudak yemek şöyle dursun,açlıktan zafiyet geciriyordum. Öyle de unuttum dudak yemeyi.

Iyi hatirlattıniz
Sakin yine başlamayın yemeye gunah o güzel dudaklarına. Adamın dişleri düzgün yoksa bunu da düşünürdüm

Tek çaresi dudaklarını yememesi. Yediği ve kopardığı sürece öyle olacak. Bir damla saf zeytinyağıyla nemlendirsin. Rahatlatır. Bi de yalamasın. Kuruluğu artırır.

Bende öyleyim maalesef ama anemi hastalığım var sürekli yani vücudum kan üretmiyor dudak yemeyi ihtşyaç haline getirmişim benmki o sebepten kimisi duvar yalar kum yer deterjan koklar bende dudak ısırıyorum kanıyo o kendi demir tatım iyi geliyo galiba

Bende de vardı o hastalık.
Sinirli,stresli olduğumda ya da boş olduğumda sürekli dudaklarımı ısırırdım. Tırnak yemeye benzemiyor bu,acı oje sür yemezsin gibi bir olayı yok.
Ağzı ya da beyni meşgul olacak,ancak öyle kurtulabilir. Ben kanatmıştım dudaklarımı,acısından sonra hiç yemedim tekrar yine kanar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…