- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi hayallervehayatlarrr
Eşimin babası eşim küçük yaşta iken vefat etmiş herşeyiyle annesi ilgilenmiş tabi eşimin annesine bağlılığı biraz fazla biliyorum ama artık sürekli telefon konuşması sinirimi bozmaya başladı. Eşim çalışıyor işteyken annesi birkaç kez arar gittin mi işe geldin mi eve napıyosun bilmem ne bunu biliyorum bir de evdeyken de aynı şekilde. İşten eve geliyor rahat 3 kez konuşuyorlar saatin de önemi yok gece 12 bazen 1.. yani tamam annesi konuşacak tabi ben de konuşuyorum ama artık fazla gelmeye sinirimi bozmaya başladı. Dünün özeti şöyleydi. Eşim gündüz çalıştı eve geldi akşam 6 gibi annesi ile bi konuştu uyudu uyandı 10 gibi yine konuştu sonra biz bi dışarı Biraz dolaşmaya çıktık gece 12 de eve geldik baktım eve gelir gelmez annesini arıyor. Evimin hiçbi özeli yok gibi hissediyorum yemek yedik mi napıyoruz herşeyi hakim yani. Dün gece eşim yanıma geldi dayanamadım açtım konuyu ben senin kadar annemle konuşmuyorum dedim ilk başta gülerek konuşurum istediğim zaman sen de konuş dedi. Biraz fazla değil mi sence de iki saatte bir deyince başladık tartışmaya sanane diyor bana. Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu. Evimizin özelini mu anlatıyorum diyor eşim anlatmasa da ister istemez sürekli konuşunca özeline giriyor. Yani bi evde bir Evde gece 12 den sonra artık özel değil mi ya ben mi çok kafaya takıyorum bi fikir verin lüt en şu an konuşmuyoruz eşimle de tavırlı bana ha bu arada uzak oturmuyoruz 5 dakikalık mesafede annesi sık sık görüşüyoruz da yani
Ama eşimin annesiyle bu kadar sık konuştuğunu düşündüğümde ise sonuna kadar haklısın!!