• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli telefonda konuşması

hayallervehayatlarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Eşimin babası eşim küçük yaşta iken vefat etmiş herşeyiyle annesi ilgilenmiş tabi eşimin annesine bağlılığı biraz fazla biliyorum ama artık sürekli telefon konuşması sinirimi bozmaya başladı. Eşim çalışıyor işteyken annesi birkaç kez arar gittin mi işe geldin mi eve napıyosun bilmem ne bunu biliyorum bir de evdeyken de aynı şekilde. İşten eve geliyor rahat 3 kez konuşuyorlar saatin de önemi yok gece 12 bazen 1.. yani tamam annesi konuşacak tabi ben de konuşuyorum ama artık fazla gelmeye sinirimi bozmaya başladı. Dünün özeti şöyleydi. Eşim gündüz çalıştı eve geldi akşam 6 gibi annesi ile bi konuştu uyudu uyandı 10 gibi yine konuştu sonra biz bi dışarı Biraz dolaşmaya çıktık gece 12 de eve geldik baktım eve gelir gelmez annesini arıyor. Evimin hiçbi özeli yok gibi hissediyorum yemek yedik mi napıyoruz herşeyi hakim yani. Dün gece eşim yanıma geldi dayanamadım açtım konuyu ben senin kadar annemle konuşmuyorum dedim ilk başta gülerek konuşurum istediğim zaman sen de konuş dedi. Biraz fazla değil mi sence de iki saatte bir deyince başladık tartışmaya sanane diyor bana. Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu. Evimizin özelini mu anlatıyorum diyor eşim anlatmasa da ister istemez sürekli konuşunca özeline giriyor. Yani bi evde bir Evde gece 12 den sonra artık özel değil mi ya ben mi çok kafaya takıyorum bi fikir verin lüt en şu an konuşmuyoruz eşimle de tavırlı bana ha bu arada uzak oturmuyoruz 5 dakikalık mesafede annesi sık sık görüşüyoruz da yani

Eşimin babası eşim küçük yaşta iken vefat etmiş herşeyiyle annesi ilgilenmiş tabi eşimin annesine bağlılığı biraz fazla biliyorum ama artık sürekli telefon konuşması sinirimi bozmaya başladı. Eşim çalışıyor işteyken annesi birkaç kez arar gittin mi işe geldin mi eve napıyosun bilmem ne bunu biliyorum bir de evdeyken de aynı şekilde. İşten eve geliyor rahat 3 kez konuşuyorlar saatin de önemi yok gece 12 bazen 1.. yani tamam annesi konuşacak tabi ben de konuşuyorum ama artık fazla gelmeye sinirimi bozmaya başladı. Dünün özeti şöyleydi. Eşim gündüz çalıştı eve geldi akşam 6 gibi annesi ile bi konuştu uyudu uyandı 10 gibi yine konuştu sonra biz bi dışarı Biraz dolaşmaya çıktık gece 12 de eve geldik baktım eve gelir gelmez annesini arıyor. Evimin hiçbi özeli yok gibi hissediyorum yemek yedik mi napıyoruz herşeyi hakim yani. Dün gece eşim yanıma geldi dayanamadım açtım konuyu ben senin kadar annemle konuşmuyorum dedim ilk başta gülerek konuşurum istediğim zaman sen de konuş dedi. Biraz fazla değil mi sence de iki saatte bir deyince başladık tartışmaya sanane diyor bana. Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu. Evimizin özelini mu anlatıyorum diyor eşim anlatmasa da ister istemez sürekli konuşunca özeline giriyor. Yani bi evde bir Evde gece 12 den sonra artık özel değil mi ya ben mi çok kafaya takıyorum bi fikir verin lüt en şu an konuşmuyoruz eşimle de tavırlı bana ha bu arada uzak oturmuyoruz 5 dakikalık mesafede annesi sık sık görüşüyoruz da yani
Takıldığınız konuyu anlayamadım adam sevgilisiyle konuşuyormuş gibi tepki niye annesi yani,tamam fazla konuşuyorlar ama size tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta,bu geçici bir süreçtir muhakkak gece gündüz neden konuşsunki belliki annesinin bir problemi var,benimde oğlum var hesap soran bir kadın istemezdim belkide ben fazla empati yapıyorumdur bilmiyorum ama ben o çocuğu büyüttüm yemedim yedirdim uyumadım sabahlara kadar başında bekledim başka bir kadın gelip neden bana laf söylesin kavga etsin,adamın annesi bence evlenmeden önce her kadının bilmesi gereken bu,sizin kendi çocuğunuz olduğunda nasıl başkasının öpmesine bile kıyamıyorsanız eşinizinde bir annesi ailesi olduğunu unutmayın,bu gelin kaynana çekişmesi doğuştan programlanarakmı geliyor bilmiyorum ama eğer aranızı bozmuyorsa,kötü laf söylemiyorsa yapmanız gerek kavga etmek değildi,canım annenin neyi var neden bu kadar konuşuyorsun kendini yalnızmı hissediyor bir çözümü varsa halledelim demek yerine annenle konuşma bee demek ne bileyim çözüm değil,sakin olmakta fayda var olgun bir tavırla olanı biteni sorup konuşmak asıl çözüm baktınızki anne takıntısı var aylarca sürüyor o zaman aksiyon alın hatta ayrılın.

Bu kadar konuşacak ne buluyorlar , günde 10 kez araşmak fazla geldi bana da, bir noktadan sonra elbette özelinize giriliyor yani.

Ama eşinizin özelden anladığı tek şey yatak odanız sanki, ne yediniz nereye gittiniz kaçta geldiniz vs.

Ben özelimizi mi anlatıyorum yaaa diyor bir de .onu da anlatma zaten bir zahmet lütfetmiş sağolsun.

Bir erkek nasıl bu kadar konuşacak sey bulabilir yahu. Yani herkes icin cok fazla da erkek icin ayri garip geldi😁

Üç kişilik bir evlilik ve malesef fazlalık olarak görülen sizsiniz. Mücadeleye girerseniz siz kaybedersiniz. Çözüm ne olur bilemiyorum.

Takıldığınız konuyu anlayamadım adam sevgilisiyle konuşuyormuş gibi tepki niye annesi yani,tamam fazla konuşuyorlar ama size tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta,bu geçici bir süreçtir muhakkak gece gündüz neden konuşsunki belliki annesinin bir problemi var,benimde oğlum var hesap soran bir kadın istemezdim belkide ben fazla empati yapıyorumdur bilmiyorum ama ben o çocuğu büyüttüm yemedim yedirdim uyumadım sabahlara kadar başında bekledim başka bir kadın gelip neden bana laf söylesin kavga etsin,adamın annesi bence evlenmeden önce her kadının bilmesi gereken bu,sizin kendi çocuğunuz olduğunda nasıl başkasının öpmesine bile kıyamıyorsanız eşinizinde bir annesi ailesi olduğunu unutmayın,bu gelin kaynana çekişmesi doğuştan programlanarakmı geliyor bilmiyorum ama eğer aranızı bozmuyorsa,kötü laf söylemiyorsa yapmanız gerek kavga etmek değildi,canım annenin neyi var neden bu kadar konuşuyorsun kendini yalnızmı hissediyor bir çözümü varsa halledelim demek yerine annenle konuşma bee demek ne bileyim çözüm değil,sakin olmakta fayda var olgun bir tavırla olanı biteni sorup konuşmak asıl çözüm baktınızki anne takıntısı var aylarca sürüyor o zaman aksiyon alın hatta ayrılın.
Bu kısa süreli bir olay değil ki. Evlendiğimizden beri aynı. Yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyiz. Yoksa dediğiniz gibi olsa hiç sorun değil. Bir gün aramasın oğlu trip atar annesi. Yani eşimle işyerinde iken beni bu kadar aramaz

Tabii ki normal değil ve haklısın. Bu konuda evlilik sorumluluğunu alamamış, annesine bağımlı, özel alan ve mahremiyet kavramlarını bilmeyen bir erkek görüyorum. Kimse kusura bakmasın ancak karı kocanın hayatı artık anne babadan ayrıdır. Elbette uygun zamanlarda konuşulur, her gün olmasına da kesinlikle gerek yok. Anne babaların evlatları evlendiğinde artık evlatlarının kendi evlerindeki çocukları değil, başka bir evdeki sorumlu kişi, eş, anne ya da baba olduğunu farketmeleri gerekiyor. Her dakika telefonda olmak özel hayatın ihlalidir malesef. Acil bir durum olmadıkça akşam 7den sonra kimse aranmaz. Gerekirse mesaj atılabilir.

Kimse anasını aramasın demiyor da sizin iş rapor vermeye dönmüş artık,gün içinde 10 kere konuştuktan sonra gece 12 de eve girer girmezde anne falan araması hiç normal değil.
Yani ben de konuşmasın demiyorum zaten tabu ki konuşacak bişe olunca hemen annesini aramasına uyuz olmaya başladım gerçekten batıyor artık yük ifademe de hakim olamıyorum

Tabii ki normal değil ve haklısın. Bu konuda evlilik sorumluluğunu alamamış, annesine bağımlı, özel alan ve mahremiyet kavramlarını bilmeyen bir erkek görüyorum. Kimse kusura bakmasın ancak karı kocanın hayatı artık anne babadan ayrıdır. Elbette uygun zamanlarda konuşulur, her gün olmasına da kesinlikle gerek yok. Anne babaların evlatları evlendiğinde artık evlatlarının kendi evlerindeki çocukları değil, başka bir evdeki sorumlu kişi, eş, anne ya da baba olduğunu farketmeleri gerekiyor. Her dakika telefonda olmak özel hayatın ihlalidir malesef.
İşte ben de tam olarak böyle düşünüyorum ama kötü oldum bir anda. Oğlu bir gün aramayinca trip atar üzülür gerçi kendisi de koruşmayınca duramıyor da

Bu kısa süreli bir olay değil ki. Evlendiğimizden beri aynı. Yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyiz. Yoksa dediğiniz gibi olsa hiç sorun değil. Bir gün aramasın oğlu trip atar annesi. Yani eşimle işyerinde iken beni bu kadar aramaz
annede problem var orası belli ama sorunu ne bu hep böylemi gidecek bir psikoloğamı gitse fazlamı yalnız bunlarıda sorgulamak lazım,yalnız ve yaşlı bir kadın belliki çok sıkılıyor başka seçeneği varken bunları yapıyorsa eşinizle ilgili problem var demektir ama kimsesi yoksa ve bu hareketi yapıyorsa inanın bana normal,yalnızlık çok zor birşey sadece kendi çerçevenizden bakmayın olayları irdeleyin çözüm üretin ama cidden çözümü yoksa ve rahatsızsanız o zaman ayrılın.

Benim mottom "Hayatinda ilk sirada değilsem hiç olmamaliyim."
Herkesin yeri ayridir filan anlamam ben acikcasi biri icin en en en birinci olmayacaksam neden imza atip ömrümü onunla harcayacagim ki? Bazilarina gore yanlis bu biliyorum ama ben boyle istiyorum.
Zamaninda bu konuşmayi eşime de yaptim. Evlenirken gencecik ay gibi bir kizdim😀😀(aysenimiden alinti yapayim) ahhaha
Hayatinda her anlamda oncelik olmayacaksam gider 50 kisiyle flort eder bir suru ilgi alir keyfime bakardim mok mu varda o yasimda evlenecegim bana istedigimi vermeyecekse. 😄

Back
X