böyle bir duruma ne denir ki ama iyi dayanıyosun kıskançlık yer bitirir insanı sende ilgilenmiyo gibi yap ama baştan şart koş bir daha aynı şeyleri yaparsa beni kaybedersin de ayrılma maksatlı değil göz dağı ver ama ipleride sıkı tut birazgevşettinmi ne kadar güvensende yapıyolar
Ben büyük konusmak istemem sonucta basimiza hersey gelebilir ama asla dayanamazdim herhalde..bilmiyorum anlattiklaron cok yordu beni okurken bile canim gercek olsa yapamam diye düsünüyorum tabii basima gelmedende bilemem.sana bol bol sabir diliyorum ve bence kendini yipratmaktansa iyce konus gerci konusmussun faxda etmemis ama ne biliyim allah yardimcin olsun tatlim
sende onun yanında oyuna gir ve erkeklerle sohbet et canım bakalım ne yapacak..
ERKEKLER BAZEN KISASA KISASATAN HOŞLANIRLAR KAFALARI O KADARA BASAR O ZAMAN DANK EDER..
AYNISINI YAP BAKALIM AMACIM SADECE ARKADAŞLIK KURMAK DE.. TEPKİSİ NE OLUCAK.. BİŞİ DE DERSE NOLDU GÜCÜNE Mİ GİTTİ DE
internetteki okey odalarında özel muhabbetler yapılmaz ki zaten.
eşinizde sizden gizlemiyormuş,gel yanımda otur diyormuş.
bence çok üstüne gitme,ama gözün üstünde olsun
hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.
adam birşey yapmıycaksada baskı yüzünden yapabilir.
Ben olsam aynısını yaparım.
Okey odalarının baş rolü olurum.
Odadan odaya erkeklerle arkadaşlık! kurarım..
Yanında yaparım bende canım bunda kötü bir şey yok.
Gel canım gel bak nasıl güzel sohbet ediyorum derim.
Bakalım senin kadar anlayışlı olacak mı
aslaaaaaaaaaaaa aslaaaaaaaaaa kabullenmez bunu ben yapsam kötü bişiler düşünür ama nedense o kötü bişi yapmıyor ona göre
Gerçek hayatta arkadaş eksikliği mi yaşıyor ne bu saçmalık?
Çok sakinsiniz bence o pc yi kırardım!
Bugün arkadaşlık olur yarın başka bir şey..
okey oynamayı anlarımda sohbete girmek neden?
kendinde böyle bir mecburiyetmi hissediyor acaba eşiniz çok saçma geldi bana...
ben sizin yerinizde olsam bende girer oynarım madem sadece arkadaşlık dostluk muhabbet etmek amaç eşiniz beyefendide size bu konuda tepki göstermez o halde...
bir ara bende de vardı o okey alışkanlığı, ama ben eşimin adıyla üyelik aldım, haliyle erkek sanıyordu beni oyuncular.
hatta asılan kızlar oluyordu banae tabi erkek, ama ince düşünceye sahip, napsınlar
Siz de tablet alın bir tane.Tabletten bağlanın beraber karşılıklı eşli okey oynayın..
canım maalesef bağımlılık yapıyor okey felan bende bır ara cok bağımlıydım uyanır uyanmaz koşar girerdim gece yarılarına kadar okey oynardım kimseyle konuşmazdım ama annem artık ilalalah etti gelip gidip başımda inş. kaybedersin diye dua ediyordu ozaman evli değildim nişanlımla telefonda bile görüşemiyordum ama zamanla sıkıldım bıraktım
eşinin fazla üstüne gitme onun evde oyalanacağı başka uğraşlar bul beraber film felan izleyin zamanla kopar uzaklaşır bence
zamana bırak yani sıkıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?