Eşimin Takıntısı Beni sinir ediyor

Firde_vs

الله
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
20
0
6
Ankara
selam hanımlar ne yapmam lazım hiiiç bilmiyorum
3 yıllık evliliğimiz var severek evlendik iyi geçiyo diyebiliriz
son 1 yıldır eşim çok fazla okey salonlarına girip saatlerce okey oynayabiliyor
ve o esnada bayanlarla konusuyor ben bu huyundan vazgeçmesini söyledim
benim sevmediğimi bile bile konusuyor.. arkadaşlık dostluk vs. daha ileri gidemez zaten
yazıştıklarını gördüm bikaçkez ... evde çook büyük kavga çıkardım haklısın diyor yapmicam bidaha diyor
ama yinede konusuyor benden saklamıyo ama ben nefret ederim eşimin başka hanımlarla konusmasını
çok fena kıskanıyorum hatta bazen sinirden kendimi yiyip bitiriyorum 1 ay bıraksa tekrar başlıyo okey oynamaya konuşmaya
eşime güvenirim beni aldatmaz zaten dedimya konustuklarını okuyorum yanımmda yazışıyo evli oldugunu bile söylüyo
tamamen arkadaşlıkk kurmak istiyor ama ben bunu asla kabullenemiyorum ama kendiside vazgeçmiyor..
ben çok çok sinirlensem kavga çıkarsam vazgeçiyor özür diliyor girmem bidaha yazmam diyor bende güvenmek isterim
ama sürekli aynı bıktımmmmm .. içimde hep şüphe sürekli onu izliyorum kontrol ediyorum napiyo napacak diye
oda gel gel yanımda otur diyor gidip gelip yorulma diyor kafamı buluyo benle diye düşünüyorum
eşimi çook seviyorum ama bu huyu ve bazı anlarda sinirli davrannması beni çok üzüyor ne yapmam lazım nasıl karşı koymam lazım bilmiyorum hastalıkmı olmuş takıntımı şaşırdım hergün yaptıgı bişey değil ama fırsatını buldumu okey oynuyo bayanlarla konusuyor yazışıyo siz olsanız napardınız

böyle bir duruma ne denir ki ama iyi dayanıyosun kıskançlık yer bitirir insanı sende ilgilenmiyo gibi yap ama baştan şart koş bir daha aynı şeyleri yaparsa beni kaybedersin de ayrılma maksatlı değil göz dağı ver ama ipleride sıkı tut birazgevşettinmi ne kadar güvensende yapıyolar

Son düzenleme:
Ben büyük konusmak istemem sonucta basimiza hersey gelebilir ama asla dayanamazdim herhalde..bilmiyorum anlattiklaron cok yordu beni okurken bile canim gercek olsa yapamam diye düsünüyorum tabii basima gelmedende bilemem.sana bol bol sabir diliyorum ve bence kendini yipratmaktansa iyce konus gerci konusmussun faxda etmemis ama ne biliyim allah yardimcin olsun tatlim

bi zamanlar yedi bitirdi beni asla ipleri bırakmam elimden erkekk diye yapacak diye bişi yok ben çok kavga ettim annesine bile söyledim söz veriyor ama hastalık gibi aramız bu yüzden hep bozuk bazen o bayanlarada kendisinede beddua edesim geliyor

sen okurken yoruldun ben birebir yaşıyorum eşim iyi biridir bu takıntısı ve siniri olmasa bazen bana inat bile bunu yapabiliyor bende kendimi yiyiyorum bi erkeklik egosu var ne yapsamda onu yenemiyorum

internetteki okey odalarında özel muhabbetler yapılmaz ki zaten.
eşinizde sizden gizlemiyormuş,gel yanımda otur diyormuş.
bence çok üstüne gitme,ama gözün üstünde olsun
hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme.
adam birşey yapmıycaksada baskı yüzünden yapabilir.

ERKEKLER BAZEN KISASA KISASATAN HOŞLANIRLAR KAFALARI O KADARA BASAR O ZAMAN DANK EDER..
AYNISINI YAP BAKALIM AMACIM SADECE ARKADAŞLIK KURMAK DE.. TEPKİSİ NE OLUCAK.. BİŞİ DE DERSE NOLDU GÜCÜNE Mİ GİTTİ DE

Ben olsam aynısını yaparım.
Okey odalarının baş rolü olurum.
Odadan odaya erkeklerle arkadaşlık! kurarım..
Yanında yaparım bende canım bunda kötü bir şey yok.
Gel canım gel bak nasıl güzel sohbet ediyorum derim.
Bakalım senin kadar anlayışlı olacak mı

Gerçek hayatta arkadaş eksikliği mi yaşıyor ne bu saçmalık?
Çok sakinsiniz bence o pc yi kırardım!
Bugün arkadaşlık olur yarın başka bir şey..

okey oynamayı anlarımda sohbete girmek neden?
kendinde böyle bir mecburiyetmi hissediyor acaba eşiniz çok saçma geldi bana...
ben sizin yerinizde olsam bende girer oynarım madem sadece arkadaşlık dostluk muhabbet etmek amaç eşiniz beyefendide size bu konuda tepki göstermez o halde...

bir ara bende de vardı o okey alışkanlığı, ama ben eşimin adıyla üyelik aldım, haliyle erkek sanıyordu beni oyuncular.

hatta asılan kızlar oluyordu bana e tabi erkek, ama ince düşünceye sahip, napsınlar

canım maalesef bağımlılık yapıyor okey felan bende bır ara cok bağımlıydım uyanır uyanmaz koşar girerdim gece yarılarına kadar okey oynardım kimseyle konuşmazdım ama annem artık ilalalah etti gelip gidip başımda inş. kaybedersin diye dua ediyordu ozaman evli değildim nişanlımla telefonda bile görüşemiyordum ama zamanla sıkıldım bıraktım

eşinin fazla üstüne gitme onun evde oyalanacağı başka uğraşlar bul beraber film felan izleyin zamanla kopar uzaklaşır bence

zamana bırak yani sıkıştırma

ERKEKLER BAZEN KISASA KISASATAN HOŞLANIRLAR KAFALARI O KADARA BASAR O ZAMAN DANK EDER..
AYNISINI YAP BAKALIM AMACIM SADECE ARKADAŞLIK KURMAK DE.. TEPKİSİ NE OLUCAK.. BİŞİ DE DERSE NOLDU GÜCÜNE Mİ GİTTİ DE

izin vermiyor canım kendi hesabını veriyor ordan oyna diyo bende neden bayanlarla konusuyosun deyincede ben kötü bişey yapmıyorumki oyun oynuyorum diyor ama bikaçkez şahit oldum çok labali oluyo kızlar çok yapışıyo oda böyle uyuz uyuz konusunca kavga ediyorum

haklısın ben bunuda denedim üstüne gitmedim bi ara bıraktı
çok şükür dedim ama yine başladı bende aptalmıyım ya diyorum
beni anlamıyor kıtmı diye düşünüyorum bazen aynısını ben yapsam aslaaa kabullenmez

evet bende bundan korkuyorum
iş arkadaşları çok gıcık kişiler hep onların takıntısı eşime bulaştı yoksa eşim aslaa bi kadına bakacak biri değildi
ne gelirse arkadaştan gelir derler ya

canımsın asla aynısını yapmama izin vermiyor al benim üyeliğimi kullan der
ben burda eşim sevgili peşinde demiyorum ama guvenmiyorumda
çünkü konuştuğu bayanlar çok yapışkan bişeyler

öyle bişeyki bu illa takılacan karşıki insana çok gıcık oluyorum ya

Siz de tablet alın bir tane.Tabletten bağlanın beraber karşılıklı eşli okey oynayın..

:)) güzeldi bu ama eşim beni beğenmiyor

bi ara uzun zaman takılmadı ama sonra yine başları belki başkaları için normal gelebilir ama asla normal değil düşünün siz diğer odada eşiniz diğer odada bayanlarla sohbet ediyor içinde toz tanzesi kadar art niyet olmasa biile ben çatlıyorum kıskanıyorum eşimin bu sorumsuzluğundan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…