Esimin tavırları yüzünden !

Gitme bi yere sakince gözlemle bakalım bu tartışma belki olumlu etkiler.hala üste çıkmaya çalışırsa ben düzenimi bozamam çocukla istemiyorsan sen çık git diyin

Önce ailesini sana şikayet edip sonra seni annesine kotulemesi tamamen tutarsizlik. Seni onlara onları sana kotuleyerek iki tarafla da iyi olmaya mi çalışıyor derdi ne anlamadım acikcasi.
Ben de anlamadim inanin ama hep boyle bu adam ailesiyle kavga eder gorusmez sonra barisir sonra yine kavga. Kusken bana haklarinda neler soyler barisinca iyilik yapmami bekler yeter dedim artik yeter dengesiz ya
Benim de dengemi bozdu

Ben de anlamadim inanin ama hep boyle bu adam ailesiyle kavga eder gorusmez sonra barisir sonra yine kavga. Kusken bana haklarinda neler soyler barisinca iyilik yapmami bekler yeter dedim artik yeter dengesiz ya
Benim de dengemi bozdu
Çocuğunu da alıp s. Gitsin lafi çok ağır canım. Hatasini bir şekilde anlaması lazım Allah yardimcin olsun.

Umarim olusur yoksa dayanamiyorum. Ben ilk defa boyle oldum o da cok sasirdi kavga etmeyi hic sevmem.

Sadece hayırdır demişsiniz saymış sövmüş. Ona rağmen hadi gidiyoruz diyen adamla gitmişsiniz. Üstüne bir de balkonda küfürlü konuşması. Cinnet için geç bile kalmışsınız. Gidecek biri varsa o gitsin.

Bence çok ağır konuşmuş eşin bunu anlaması lazım bir de annesiyle konuşurken senin hakkında söylüyor bu lafı iki kere yanlış.

Bana gore yok haklı tarafi ama kendine göre cooook hakli. Onu demek istedim..

Anladım. Merak etmeyin kime anlatırsanız anlatın eşinizin haklı bir tarafı yok. O yüzden adım atan taraf siz olmayın. Onun sizin gönlünüzü alması lazım. Sadece bir hayırdır lafına sayıp söven adamla hiç bir yere gitmemek lazımmış aslında.

Eşinizin kurduğu kelime kadar,annesine demiş olması da ağır..
Herkesin verdiği tepki tabi ki farklı sizin eve kadar sabredip evde patlamanizi yadirgamiyorum daha fazlasını haketmis..
Insan ne sorun yaşarsa yaşasın eşi için böyle bir kelimeyi annesine söylemesi yenilir yutulur cinsten değil..
Verdiğiniz tepki üstüne bekleyebilirsiniz sanırım sadece..
Duyduğum gibi tek kelime etmeden cocugumu alip eve gider,geldiği zamanda eve almaz dert yandığı,hakkımda konuştuğu annesine yollardim sanırım ben

Gidilecekse o gitsin o zaman ne meraklı şu erkekler evden kadın kovmaya ya? alırken dört dönerler ....!

Esin normal değil size arayıp saydirtmak nedir kendisi düzgünce konuşup halledemiyormu aile hakkında sizin yanında öyle atıp tutan sizin hakkinizdada öyle yapıyor demekki ben olsan durmazdim madem öyle cocugumuda alıp giderdim

Bence karıma köle değilim o olmasa da olur imajı vermeye çalışan bir öküz modeli ile karşı karşıyasınız.
Bi yerlerinden sallamayı sever bu tip öküzler.
Bence beklemede kalın. Bakalım napar.

Bence karıma köle değilim o olmasa da olur imajı vermeye çalışan bir öküz modeli ile karşı karşıyasınız.
Bi yerlerinden sallamayı sever bu tip öküzler.
Bence beklemede kalın. Bakalım napar.
Aynen o okuzle karsi karsiyayim. Onlara bagirip cagirinca bak karima da yapiyorum imaji verdi sanirim. Siz soyleyince dank etti

Aynen o okuzle karsi karsiyayim. Onlara bagirip cagirinca bak karima da yapiyorum imaji verdi sanirim. Siz soyleyince dank etti

Aynen bacım
Bak birde sana nacizane tavsiyem;

"asla aralarına girme!."

Onlar iyi olur sen kötü gelin kalırsın.
Seviyeli ol ama asla saygısızlık yapma.
Kocan yapsa bile sen sakın aralarına girip yapma etme deme. Tekrar söylüyorum onlar iyi olur tüm suç sana kalır.

Kocanızın söylediği laf bence çok ahlaksızca ve ahmakça bir söz.O çocuk ondan değil mi çocuğunu diyor? Yazık.Allah bu erkekleri ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…