- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Feridefunda
-
Ben de anlamadim inanin ama hep boyle bu adam ailesiyle kavga eder gorusmez sonra barisir sonra yine kavga. Kusken bana haklarinda neler soyler barisinca iyilik yapmami bekler yeter dedim artik yeter dengesiz yaÖnce ailesini sana şikayet edip sonra seni annesine kotulemesi tamamen tutarsizlik. Seni onlara onları sana kotuleyerek iki tarafla da iyi olmaya mi çalışıyor derdi ne anlamadım acikcasi.
Çocuğunu da alıp s. Gitsin lafi çok ağır canım. Hatasini bir şekilde anlaması lazım Allah yardimcin olsun.Ben de anlamadim inanin ama hep boyle bu adam ailesiyle kavga eder gorusmez sonra barisir sonra yine kavga. Kusken bana haklarinda neler soyler barisinca iyilik yapmami bekler yeter dedim artik yeter dengesiz ya
Benim de dengemi bozdu
Umarim olusur yoksa dayanamiyorum. Ben ilk defa boyle oldum o da cok sasirdi kavga etmeyi hic sevmem.Yani sen şimdi içindekılerı sayıp södün ya , ben bu kadına neler yapmışım diyip suçluluk hissi oluşabilir eşinde.
Yani mesela biz de öyledır ben cok kavga etmem ama eğer bağırmaya başladıysam eşim de bir suçluluk hissi oluşur
Merhaba.. esim babasiyla konuşuyordu, biz geliriz birazdan dedi. Ben de yemek yapiyordum normalde kendi de bi suredir küstü ailesiyle kizgindi cok bi hastalik vasitasiyla evlerine gitmistik. Ondan sonra da bidaha gitmedik ve telefonda öyle diyince sasirdim kapatinca hayirdir dedim.. hayirdir dememle bagirmaya baslamasi sayip sovmesi basladi. Zaten gitmek istemiyosun da bilmem ne de iste bisuru sey. Sonra sakinlesti hadi hazirlan dedi gittik. Kendi ailesinden icin her zaman der ki bunlar iyilikten anlamaz. Hatta beni arattirip anasina laf saydirmisligi vardir. Neyse ben yine hatrini kirmadim gittik. Aman Allahım bi hurmet bi merhamet sanirsiniz evde haklarinda konusan o degil. Neyse kendisi göstersin bu hurmeti ama ben her zaman oldugu gibi seviyeliyim yoksa cidden baş edemem. Sonra bana yuzun gülsun dedi komik bisi yok dedim. Yardim et surayi şupur sürekli bisiler soyluyor o arada. Sabrim tasti ama sustum. O sırada balkonda anasiyla konusurken duydum cocugunu da alsin s.gitsin dedi. Anasi sakinlestirmeye calisiyo sus falan filan. Duydugumdan habersiz bana iyi davranmaya basladi. Eve geldik. Dedigini duydum dedim. Sinir krizi geçirdim sonra bagirdim. Hirpaladim esimi nefret ettigimi soyledim ve iste icimde bugune kadar ne attiysam saydim. Şimdi konusmuyoruz ve babamlarin yanina gitmeyi düşünüyorum. Ama daha kotu olur mu diye de korkmuyor degilim. Kirginligim ve öfkem dinmiyor. Napmam gerektigini de bilmiyorum...
O kendine göre hakli ben kendime gore ve bi orta yolu bulamıyoruz. Konusmak icin ben adim atmak istemiyorum hata mi yaparim ama herseyi gectim o lafini kaldiramiyorum. Soylediklerimden sonra ne dusunuyor onu da bilmiyorum.
Suan ben bu yüzden çocuğumu da alip gitmek istiyorum iste.Çocuğunu da alıp s. Gitsin lafi çok ağır canım. Hatasini bir şekilde anlaması lazım Allah yardimcin olsun.
Bana gore yok haklı tarafi ama kendine göre cooook hakli. Onu demek istedim..Onun haklı olduğu yer neresi ki?
O çözüm olacak mı yada daha mı kötü olacak tart ölç canım. Esini tanıyan sensin nasıl yaklaşır bu durumda gonlunu almaya mi çalışır tamamen mi bozulur ilişkiniz.Suan ben bu yüzden çocuğumu da alip gitmek istiyorum iste.
Bana gore yok haklı tarafi ama kendine göre cooook hakli. Onu demek istedim..
Gidilecekse o gitsin o zaman ne meraklı şu erkekler evden kadın kovmaya ya? alırken dört dönerler ....!Merhaba.. esim babasiyla konuşuyordu, biz geliriz birazdan dedi. Ben de yemek yapiyordum normalde kendi de bi suredir küstü ailesiyle kizgindi cok bi hastalik vasitasiyla evlerine gitmistik. Ondan sonra da bidaha gitmedik ve telefonda öyle diyince sasirdim kapatinca hayirdir dedim.. hayirdir dememle bagirmaya baslamasi sayip sovmesi basladi. Zaten gitmek istemiyosun da bilmem ne de iste bisuru sey. Sonra sakinlesti hadi hazirlan dedi gittik. Kendi ailesinden icin her zaman der ki bunlar iyilikten anlamaz. Hatta beni arattirip anasina laf saydirmisligi vardir. Neyse ben yine hatrini kirmadim gittik. Aman Allahım bi hurmet bi merhamet sanirsiniz evde haklarinda konusan o degil. Neyse kendisi göstersin bu hurmeti ama ben her zaman oldugu gibi seviyeliyim yoksa cidden baş edemem. Sonra bana yuzun gülsun dedi komik bisi yok dedim. Yardim et surayi şupur sürekli bisiler soyluyor o arada. Sabrim tasti ama sustum. O sırada balkonda anasiyla konusurken duydum cocugunu da alsin s.gitsin dedi. Anasi sakinlestirmeye calisiyo sus falan filan. Duydugumdan habersiz bana iyi davranmaya basladi. Eve geldik. Dedigini duydum dedim. Sinir krizi geçirdim sonra bagirdim. Hirpaladim esimi nefret ettigimi soyledim ve iste icimde bugune kadar ne attiysam saydim. Şimdi konusmuyoruz ve babamlarin yanina gitmeyi düşünüyorum. Ama daha kotu olur mu diye de korkmuyor degilim. Kirginligim ve öfkem dinmiyor. Napmam gerektigini de bilmiyorum...
Esin normal değil size arayıp saydirtmak nedir kendisi düzgünce konuşup halledemiyormu aile hakkında sizin yanında öyle atıp tutan sizin hakkinizdada öyle yapıyor demekki ben olsan durmazdim madem öyle cocugumuda alıp giderdimMerhaba.. esim babasiyla konuşuyordu, biz geliriz birazdan dedi. Ben de yemek yapiyordum normalde kendi de bi suredir küstü ailesiyle kizgindi cok bi hastalik vasitasiyla evlerine gitmistik. Ondan sonra da bidaha gitmedik ve telefonda öyle diyince sasirdim kapatinca hayirdir dedim.. hayirdir dememle bagirmaya baslamasi sayip sovmesi basladi. Zaten gitmek istemiyosun da bilmem ne de iste bisuru sey. Sonra sakinlesti hadi hazirlan dedi gittik. Kendi ailesinden icin her zaman der ki bunlar iyilikten anlamaz. Hatta beni arattirip anasina laf saydirmisligi vardir. Neyse ben yine hatrini kirmadim gittik. Aman Allahım bi hurmet bi merhamet sanirsiniz evde haklarinda konusan o degil. Neyse kendisi göstersin bu hurmeti ama ben her zaman oldugu gibi seviyeliyim yoksa cidden baş edemem. Sonra bana yuzun gülsun dedi komik bisi yok dedim. Yardim et surayi şupur sürekli bisiler soyluyor o arada. Sabrim tasti ama sustum. O sırada balkonda anasiyla konusurken duydum cocugunu da alsin s.gitsin dedi. Anasi sakinlestirmeye calisiyo sus falan filan. Duydugumdan habersiz bana iyi davranmaya basladi. Eve geldik. Dedigini duydum dedim. Sinir krizi geçirdim sonra bagirdim. Hirpaladim esimi nefret ettigimi soyledim ve iste icimde bugune kadar ne attiysam saydim. Şimdi konusmuyoruz ve babamlarin yanina gitmeyi düşünüyorum. Ama daha kotu olur mu diye de korkmuyor degilim. Kirginligim ve öfkem dinmiyor. Napmam gerektigini de bilmiyorum...
Aynen o okuzle karsi karsiyayim. Onlara bagirip cagirinca bak karima da yapiyorum imaji verdi sanirim. Siz soyleyince dank ettiBence karıma köle değilim o olmasa da olur imajı vermeye çalışan bir öküz modeli ile karşı karşıyasınız.
Bi yerlerinden sallamayı sever bu tip öküzler.
Bence beklemede kalın. Bakalım napar.
Aynen o okuzle karsi karsiyayim. Onlara bagirip cagirinca bak karima da yapiyorum imaji verdi sanirim. Siz soyleyince dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?