Eşimin tavırları

Bir kadın bişeyler
N yolunda gitmediğini hissediyorsa doğrudur.
İnsan hamileyken daha hassas oluyor ama sonuçta paranoyak ta olmuyor.
Bir müddet takipte kalın.
Gerçekten yanlışa düşmüşse anlaşılan hayatınızdan da düşecek.
Umarım düşündüğünüz gibi değildir.

Şuan karnımda bebeğim kıpır kıpır onun için o kadar çok endişeleniyorum ki ve babası yanında yok ayrıca babası hakkında kötü düşünüyorum utansam mı utanmasam mı bilemiyorum

insanın aklının almadığı şeyleri sorması daha mantıklı geliyor bana normal bir şeyi sormaktansa. kesinlikle sorun demiyorum kendi fikrim bu. ki ben henüz evli değilim hamile de değilim o yüzden sizle aynı şeyleri hissedemem. umarım bu üzüldüğünüzden çok çok mutlu bi hayatınız olur.. ki şu an bi mucize taşıyorsunuz öyle de olucaktır

ah bu erkekler ne doyumsuzlar,biraz naz yap canım şunu çekti bebeğimiz istiyor diye seninle ilgilensin boş bırakma seninleyken kafası kaymasın bence aklı kaymaya başlamış.

Son düzenleme:
Canım bence sıkıntı yapma bende eşimii çoook seviyorum,Beni seven biri vardı önceden kocam için ona yüz vermemiştim.Ben bile onu merak edip aratmıştım.kocamı sevmediğimden mi elbette hayıır Ama işte salak bi meraK bi anlık.
o şuan seninle bu yeter bence onu sevse onunla evlenirdi.İyi düşünmeye çalış çünkü içinde bir melek var :)

Senin derdin aslında eşinin o kızı aratması değil. Eğer böyle bir laf ablası söylemeseydi ne o telefonlardan şüphe ederdin ne de şimdi bunu takardın. Geçmişte o olayı aşamamışsın belli ki ve haklısın da. Ama artık aşamıyorum bunu deyip ayrılmak için çok geç sevgili değilsiniz. En iyisi affetmek ya da bunu ona sormak çünkü açıkça görülüyor ki esas taktığınız bu olay, günümüzde olanlar da yan ürünleri gibi. Güven yıkıcı bir şey oldu mu maalesef unuttum desen de unutulmuyor o, her problemde aklına geliyor.

canım hamilesin ve çok hassas bi dönemdesin...
ama sen hamilesin ve o sizin çocuğunuz öncelikle onu üzmeyeyim diye bişiy yok oda üzülecek oda sen aşerdiğinde dolanıp yorulacak strese girecek bunlarda baba olmanın cilveleri şimdi böyle üzülmesin dersen hayat uzun çocuğunda evliliğinde bütün üzüntülerini sen alırsın ve bi süre sonra yorulursun...
senin yerinde ben olsam sorardım merak zor iş ve ona sormadıkça kafandaki cevaplar hep çoğalıyor sanırım ablasıda kafanı kurcalamak için elinden geleni yapmış
bu arada ben merakımdan çocukluk aşkımı bile aratmıştım

Bence çokta fazla güvenme
Takip et sosyal medyada ne kullanıyorsa takip et
Birde telefon kayıtlarını takip et
Uyanık ol yani
Kusura bakmayın ama kimseye güvenim yok benim

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu sıkıntılı günler geçecek ve takipte kalıcam bu işi halledicem şuan bebeğime yogunlaşmam lazım çünkü onun benden başka kimsesi yok çaresiz. Millete pozitif davranıcam diye dert sahibi oldum boşveriyorum her şeyi kendime bakıcam artık. Destekleriniz için yeniden teşekkür ederim.

İste boyle yaa,, biz kadinlar cok duuygusaliz hele hamileykeeen.. bnmde bebegm 5aylik.. bende yasadm kiskanclklar emin ol geciyor. Sen snn ynnda olana bak. Yani kocanaa.. kocanlaiyi ilgilen dogumdan snra firsatn olmicak. Bebekle ilgilenmektn kmsei hatta kendini bile goremiceksn. Kocamla dha yeni ilgilenmeye basladm. Uzmekendini.
Bebek sizi dha da kuvvetlendirecek emin ol. Ben hamileyken cok süslüydm. İsden geldgnde sac makyaj arti masada yemek mum cicek ... herseyi yaptm. Sende yap kendni yormadan. Bnm hamileligm sorunsuz gecti . Tislamadm hic.

bi ara bende eşimin baktığını görmüştüm ama tek bi isme takılmş deildi bilgisayardan çok iyi anlarım ama o benim bu kadar ii olduğumu bilmiyordu ilk başta seslenmedim gözlemlemek için baktım dvm ediyordu bi patladım tırnaklarımı çıkarınca kedi gibi meraktan dedi bir daha bakmadı ,

görümcenede itibar etme bence seni kıskandırmak için söylemiştir canını yakmak için, benimki de saçmalamıştı , saçımı boyatıodm eski sevgilisine bağlıyordu kızla 1 ay çıkmş sanki 10 yıllık gibi, hiç takmadım bile, ayrıca erkekler meraktan bakıyor canim ne yapmış felan die kadınlar kadar meraklılar onlarda, canları sıkılınca saçmalıolar , hiç sanmıyorum ulaşmaya çalıştığını felan, arayan gizli no da görümcende olabilir, sevgilisi olsa gündüz arar ve konuşurdu neden gece akşam felan arasın sen yanındayken ? amaç sen deil eşin olurdu suscagına konuşurdu, hamile olunca duygusallaşıosn kendini aynada değişik görüyorsun eşine yetmediğini düşünüyorsun vs ama yok öle bişy hormonlar oynuyor bizle, hiç üzülme güzelce konuş eşinle anlat duygularını dök içini, keyfine bak ,

bende erkeklere değilde ailelerine hiç güvenmiyorum artık

Anlattıklarından aldığım negatifliğe sığınarak şunu diyebilirim ki sanki seni hiç sevmemiş ve aklında hep eskisi kalmış gibi. Allah yardımcın olsun ama ben de senin gibi bu tür şeyleri çabuk atlatamayan biriyim. Böyle şeyleri hissettiğim anda onun benden soğumasına gerek yok. Ben onu yok sayıyorum...Tabi o zamanlar sadece sevgiliydim. O zamanlar Hep böyle oldu... Elbette senin durumun çok farklı. Çünkü evli olduğun kişi bunları yapıyor ve sen ondan çocuk bekliyorsun. Sorumluluk oldukça fazla...

Saolun arkadaşlar eşim 1 haftadır inanılmaz iyi sanki yeni sevgili gibiyiz ama dur bakalım bunun altından ne çıkacak....

Saolun arkadaşlar eşim 1 haftadır inanılmaz iyi sanki yeni sevgili gibiyiz ama dur bakalım bunun altından ne çıkacak....

Allah aşkına bu kadar şüpheci yaklaşma, belki o da hatalı davrandığını fark etti ve düzelmeye çalışıyor. bahsettiğin kocan yedi kat yabancı değil. böyle önyargılı düşünürsen ister istemez mutsuz olur mutsuz edersin. kendini biraz sıyır kötü düşüncelerden, eğer o aratma mevzusu kafana takılıyorsa da sor. belki çok yanlış anladın? neden illa kötü bir şey olmalı ki?
sakin ol meleğini düşün.
Mutluluklar

Evlilik farklı olur muhakkak akıl vermek haddime değil ama ben de sevgilim bir kaç yaptığı şey yüzünden ondan devamlı şüphelendim, ve şüphe duyduğum an yüzüne vurdum, yanlış anladım diye diller döktü hep. Sonra şüphe yaptığım şeyi hafızaya attım, üzerine düşmedim hiç kendimi de üzmedim, sevgilime de normal davrandım. Zamanı geldiğinde şüphemi normal bir soru gibi yönlendirdim ve olayın aslını öğrendim. Ya da sormama gerek kalmadan olaylar onun yanlış bir şey yapmadığını gözlerimle gördüm. En güzelini yapıyorsunuz, takdir ettim. Takipte kalırken paranoya yapmayın. Bebişe yazık.
Ayrıca bir kız arkadaşım bana eski sevgilimin ne yaptığını sordu , hiç sormadım merak etmedim dedim. Olur mu ben 4 sene önceki sevgilimi arada takip ediyorum dedi. Ben biliyorum ki şimdiki erkek arkadaşına çok aşık, yanlış bir şey yapmaz. Sadece merak da olabilir.

bebek ortak kararınızmıydı? belki bebek için kendini çok hazır hissetmiyordu çünkü çok yeni evlisiniz ve hamileliğinizin son dönemlerini yaşıyorsunuz belki bribirinize ayırmanız gereken süreyi kısa bulmuş olabilir eşiniz, cinsel hayatımızda etkilendi diyorsunuz, çünkü hamilelik hem fiziksel hem ruhsal kanıdını değiştiriyor ister istemez.. böyledüşündüm ben, anladığım kadarıylada sorun sadece eski sevgilisini aratması değil uzaklaştığını hissediyorum demişsiniz.. sorun buysa doğum ve sonraki bir kaç ay yine zor geçebilir ama bebek biraz toparladımı sizde ilk zamanların yorgunluğunu ve stresini üzerinizden attınızmı kendinize ve eşinize zaman ayırıp durumu düzeltirsiniz elbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…