Bir kadın bişeyler
N yolunda gitmediğini hissediyorsa doğrudur.
İnsan hamileyken daha hassas oluyor ama sonuçta paranoyak ta olmuyor.
Bir müddet takipte kalın.
Gerçekten yanlışa düşmüşse anlaşılan hayatınızdan da düşecek.
Umarım düşündüğünüz gibi değildir.
Normal bir şey olsa inanın sorucam ama bu öyle bir şey değil sanki 3 yıldır aramızda gizemli bir şekilde kadın yaşıyor ama ben saftirikliğimden dolayı anlıyamıyorum... Ya şuan yaşadığım şey paranoya yada gerçekleri göremiyorum ...
Sonuçta herkesin bir ilişkisi oluyor geçmişte ve bir yol seçiyorsun evleniyorsun... Benim korkum aslında o bayan değil benden neden uzaklaştığı ve neden eskiyi merak ettiği aceba küssem alınsam bağırsam mı buda bana çok çocukça geliyor... Ayrıca biz flört ederken sanırım ilk 4-5 ay konuşmaya devam etmişler eşimin ablası anlatmıştı ve ben hiç umursamadım. Evlendkten sonra da sessiz telefonlar gelmişt 2-3 kez yine umursamadım bir şeyler oluyorsa ve bende saf saf duruyorsam bilemiyorum artık...
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu sıkıntılı günler geçecek ve takipte kalıcam bu işi halledicem şuan bebeğime yogunlaşmam lazım çünkü onun benden başka kimsesi yok çaresiz. Millete pozitif davranıcam diye dert sahibi oldum boşveriyorum her şeyi kendime bakıcam artık. Destekleriniz için yeniden teşekkür ederim.
Saolun arkadaşlar eşim 1 haftadır inanılmaz iyi sanki yeni sevgili gibiyiz ama dur bakalım bunun altından ne çıkacak....
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu sıkıntılı günler geçecek ve takipte kalıcam bu işi halledicem şuan bebeğime yogunlaşmam lazım çünkü onun benden başka kimsesi yok çaresiz. Millete pozitif davranıcam diye dert sahibi oldum boşveriyorum her şeyi kendime bakıcam artık. Destekleriniz için yeniden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?