Eşimin tavırları

Princess42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
25
2
1
39
Mrb herkese canım sıkkın biraz hakliyim degilmiyim bende bilmiyorum buraya yazmak istedim , babam köye gidicekti , annem kısa süre önce yüz felci geçirdiği için o babamla gidemedi bize sadece teklif etti gitmek isterseniz diye oğlum çok sever çünkü köyü, neyse eşime uslubunca dedim gidebilirmiyiz diye tamam dedi , ama annem ve babamdan izin al dedi.Bu arada birlikte yasiyoruz kV KP ile, Odamızdan çıkıp onların yanına girdik , eşim başladı gevelemeye köye gitcekmisiniz ne yapacaksınız falan demeye başladı tabi ordan kV atladı lafa hemen 'olmaz ne işiniz hava soğuk yazın gidersiniz falan ' dedi , arkasından hepsi ağız birliği etti esimde yok gidecekler diyemedi kalktı gitti odaya yattı , bende kızdım ya niye böyle yapıyorsun diye izin almak zorunda değiliz dedim, bu defa başladı bana kizmaya bende heriflik yapacaksan az önce yapsaydin odaya çekilip bana heriflik yapma dedim dönüp yattı, sinir oldum ya on yıllık evliyim eşim hala ailesinden çekiniyor onların sözünden çıkamıyor.

Haklısın
Ve cevabınıda vermişsin
Ama olgunlaşmamış bir beyin var bu en zoru sanırım Allah yardımcın olsun bir eşin yok 3 kişi eşin olduğunu zannediyor

Ne yazkki kv kp birlikte oturunca bu sorunlar kaçınılmaz. Neden ayrı eve çıkmadınız? İmkanınız mı yok

Mrb herkese canım sıkkın biraz hakliyim degilmiyim bende bilmiyorum buraya yazmak istedim , babam köye gidicekti , annem kısa süre önce yüz felci geçirdiği için o babamla gidemedi bize sadece teklif etti gitmek isterseniz diye oğlum çok sever çünkü köyü, neyse eşime uslubunca dedim gidebilirmiyiz diye tamam dedi , ama annem ve babamdan izin al dedi.Bu arada birlikte yasiyoruz kV KP ile, Odamızdan çıkıp onların yanına girdik , eşim başladı gevelemeye köye gitcekmisiniz ne yapacaksınız falan demeye başladı tabi ordan kV atladı lafa hemen 'olmaz ne işiniz hava soğuk yazın gidersiniz falan ' dedi , arkasından hepsi ağız birliği etti esimde yok gidecekler diyemedi kalktı gitti odaya yattı , bende kızdım ya niye böyle yapıyorsun diye izin almak zorunda değiliz dedim, bu defa başladı bana kizmaya bende heriflik yapacaksan az önce yapsaydin odaya çekilip bana heriflik yapma dedim dönüp yattı, sinir oldum ya on yıllık evliyim eşim hala ailesinden çekiniyor onların sözünden çıkamıyor.
Cok sacma geldi esinizin yaptigi.
Kv. Soguk demis, at arabasi ile mi gidiyorsunuz ayol?
Erzurum da, Kars' ta yasayan ne yapsin?

Ama buyuk hata esiniz de..
Hem izin alacak ne var ya hu? Ergen misiniz?
Bilgi verir, gideceginiz yerw gidersiniz.

Iskan olmadığı için çıkamadım gidecegimiz yer çok soğuk değil tabi rahatlıkla dışarı cikilabilir sadece gece biraz Ayaz oluyor o kadar

Böyle bir saçmalık olamazzz. Kayınvalidenizle yaşamanız attığınız her adımda onlardan izin alacağınız anlamına gelmez. Böyle bir hakları yok size karışamazlar. Sizde eşiniz çocuğunuz ve siz olarak üç kişilik bir ailesiniz. Saygı gereği biz şuraya gidiyoruz bunu yapıyoruz diyebilirsiniz ama izin almakta neyin nesi? Ama buna izin veren eşiniz. Eşiniz onlara bu hakkı verirse sizde daha çok problemler olurrr...

Neden onlardan izin alıyosunuz ki,zaten eşinle konuşmuşsun tmm işte hazırlan kv ve kp e gitmek istiyorum ben de git

Ben eşimden bile izin almiyorum, koca kadinim nereye gidecegimi bilirim sonucta. Kv kp izin almak fenaymis gercekten.

Eşinin izin alması saçma sizde bir ailesi iz ama birlikte yaşayınca kaçınılmaz oluyor böyle saçma sapan izin almalae

Yani simdi suc Esindemi yoksa Sendemi

Sen 10 yildir hala kaynanadan izin aliyorsan suc sende
Esinde ayri bir olay zaten 10 yildir evlenmis hala annesinden babasindan izin aliyor tuhaf...

• Beğen
Reactions: anu
Allah yardımcın olsun canım,
Biz birlikte yaşamadığımız halde bayramın üçüncü günü annemlere gidecrğimi haber vermiştim, izin falan almadım yani ama kv atlamıştı hemen neden yatıya kalıyorsun gider dönersin eşinle diye,
Annemler de ulaşım sıkıntısı olan uzak şehirde oturuyorlar...
Ben izin istemediğim halde kendilerini nimetten saydılar, senin durumunu düşünemiyorum bile... Ama tüm suç eşinde yazık...

Tum suç kocanda. Kac yasina gelmis, kac yillik evlisiniz hâlâ anne baba ne derse, esiniz onu yapiyor. Kocalik bu olmasa gerek.
Allah hepsiyle baş etmeniz icin kolaylik versin.

Ezdirmeyin kendinizi bu kadar .Ne yani şimdi bunlar böyle dedi diye gitmeyecek misiniz.Bence kayınvalidenize ve kayınpederinize anlatın eşinizin size bu konuda yaptığını.Onlarda size karışmak yerine biraz oğullarının iki yüzlülüğüyle yüzleşsinler.

Ben izin almıyorum zaten sadece haber veriyorum ama o zaman onları takmamis gibi oluyomuşum o yüzden eşimin soylemesini istiyorum ama maalesef o ergen gibi yüzüne gözüne bulastiriyor ben sinirlendigimle kalıyorum hep

Allah yardımcın olsun işin zor. 10 yoldan sonra değişme ihtimali var mı adamın?

Back
X