• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin tavrları

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
biz 3 buçuk yıllık evliyiz evlendğimizin ilk 2ayı çok güzel sorunsuzdu.
2 ay sonra ben ailemizin olduğu sehre geldim ailelerimz istanbulda biz ankaradayız.
eşim beni bıraktı ve eşim yaşadığımz sehre döndüğü günden tibaren sorun ve tartışma içindeyiz bu arada 2 tane evladımz var. arada iyi oluyo arada kötü herşeyine austum eşimle iyi olmak için ailemi istemiyodu sürekli kısır buluyo sürekli ailemi kötülemesi yüzünden ben ailemle tartıştm ve bir daha konşmadm. kendi ailesi nasıl dersen küçüklüğünden beri annesi ayakkabısız sokağa göndermiş hep kızar döver ve sokağa atarmş. evlenene kadr sahip çıkılmayan oğlana simdi sahip çıkmaya iyi görünmeye çlışıyolar eşimde buna ldanp benm ailem iyi diyo ailesinin yaptığı kötü bişeyi hiç hörmüyo benmkiler ufak bişey yapsa herdegasnda önüme snuluyo. hersefernde eşimn karşısımda sustum. ve bugn yine tartıştık. bana söylediği seyler " evlilik ban göre değil ben bunu anladm herşeyime karışıyon artık yoruldm sadece evli kalmak için evli kalıyoruö yürütmeye çlılıyorum sadece. senin ailen k.. feln deyince artık susmadm " ve kendi ailesinin yaptıklarınısöyledm bana karşı sehpayı fırlattı ayağa klktı yaklaştı sonra üzerini giyinp gitti. artık yoruldm idare etmekten susmaktan ve sabretmekten. evde eskik bişey koymz. ama sadece evliliğin alışveriz olduğunu sanıyo bişeydesem hiç bi eksiğin yok diyo bende kendisine " evlilik ev alşverişin yapıp ihtiyacn olduğunda yanıma yaklaşp sonra arkadnı dönmekle olmuyo dedim bunada sinrlendi" ve ne zaman ya konuşmaya çalşsam ve tartışmamz olduğunda bana eski konuştupu kızlarn huylarndan öner vererk kıyasma yapar. çok sıkıldm dile getirdm ama olmadı.
ayrıca açk videolara bakar kaç kez yakaladm rahatsz olduğmu söyledm onları izlediğinden beri benm onlar gibi yapmamı ve ordaki erkeklaern yaptıklarını yapmaya çalışıyo izin vermiyorm diye de sıkntı yaşıyorz ve artık yaklaşmak bile istemiyorum içimden gelmiyor.
ne yapacağımı sasırdm artık ne hapsam sürekli bi kıyasmala içerisindeym bşey iatesem nnesinin hberi olur annesi beni arar yok almayn ne gerk var diyerek telefnla bile karışır eşimde dinler bana tamam alcaz yapcaz der ama yapmaz.
çokyoruldm kendi ailemdende hep üvey evlat muamelesi gördim küçüklüğümden beri eşimdende bunu görünve dayanamıyorum artık ne yapmam herek yardımcı olun

Konunun neresinden bir cumle ayirsam elimde kaliyo
Bi laf vardir : ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin!
Affedilir olaylar degil bunlar. Ailene laf edemez kaldi ki kufur!! Seni eski sevgilisi ile kiyaslamasi, video izlyip oradakiler gibi davranmsi ve en kotusude ordakiler gibi senin ona yakinlasmani istemesi. Rabbim yardimcin olsun duzeltmeye calis baktin duzelmiyo eyvallahini cek!

Konunun neresinden bir cumle ayirsam elimde kaliyo
Bi laf vardir : ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin!
Affedilir olaylar degil bunlar. Ailene laf edemez kaldi ki kufur!! Seni eski sevgilisi ile kiyaslamasi, video izlyip oradakiler gibi davranmsi ve en kotusude ordakiler gibi senin ona yakinlasmani istemesi. Rabbim yardimcin olsun duzeltmeye calis baktin duzelmiyo eyvallahini cek!
düzelmiyo zaten 2 haftafır bu konu yüzünden biraz sıkntılıyız sinrle söylediğimden beri benden gzliyoizliyo bende nerde kayıtlı o videolar var hepsini sildim bu kez netten izleyip geçmişi siliyo.

ailemle de konuşmuyorz bi şekilde gönüllerini yapar barışırım. ama bu 2 ci evliliğim benm tekrardan baba evine dönmek bana çok ağır gelir. birkez gittim ordayken eşimle tartştık babama kadr yansımıştı. annem bir sürü laf aöyledi işte senin kocan bune böyle onu sevyoz diye bu ladr olmaz çık gel dediler ama annem bazen çok ağır konusuyo kaldıramıyorum.

dün gece ayrı yattık işte sabah yüzüne bile bakmadm neymiş bizi görmek istemiyomş 3 müz ağır geliyomusuz ona bu laftan somra da konuşmak yüzüne bakmak gelmiyo içimden :(

düzelmiyo zaten 2 haftafır bu konu yüzünden biraz sıkntılıyız sinrle söylediğimden beri benden gzliyoizliyo bende nerde kayıtlı o videolar var hepsini sildim bu kez netten izleyip geçmişi siliyo.

ailemle de konuşmuyorz bi şekilde gönüllerini yapar barışırım. ama bu 2 ci evliliğim benm tekrardan baba evine dönmek bana çok ağır gelir. birkez gittim ordayken eşimle tartştık babama kadr yansımıştı. annem bir sürü laf aöyledi işte senin kocan bune böyle onu sevyoz diye bu ladr olmaz çık gel dediler ama annem bazen çok ağır konusuyo kaldıramıyorum.

dün gece ayrı yattık işte sabah yüzüne bile bakmadm neymiş bizi görmek istemiyomş 3 müz ağır geliyomusuz ona bu laftan somra da konuşmak yüzüne bakmak gelmiyo içimden :KK43:
Bunun ikincisi ucuncusu olmaz ki ! Ailen cik gel diyosa esinede agir geliyosa durma bence bugun birseyler firlatan yarin ssna siddet gosterir!!

Bunun ikincisi ucuncusu olmaz ki ! Ailen cik gel diyosa esinede agir geliyosa durma bence bugun birseyler firlatan yarin ssna siddet gosterir!!
ailemle konuscam bugn önce gönüllerini almaö lazm :( çok bunaldm artık ne sabrım ne gücümkaldı :(

şuan ailemn yanındayım ve eşimle yine tsrtıştıkhard diskte açık vdeolar vardı o tartşmada ven ondn gizli o videoları sildim çarşamba günü gece 1 buçk da beni aradı sen mi sildin dedi evet dedm sen nasl bana ait olan bişeyi sikersin dedi senin saygın bu dedi saygn olsa yapmazsn bunu dedi.bende sen izlerken bana saygın var mındedm senin saygn yok o zaman ne diyn sen dedm. bi braz görşmeyelm dedi ve çarlambadn beri konşmuyoruz ne o aradı nede ben aradm. çok yoruldm artık kızlar akıl vern çıkmazdaym yardm edn nasıl bir yol izlemeliyim iki tanede evladm var. babam benm sokağa atack halm yok bakarm diyo. o onun terbiyeszliğ dyo eşimden için. 3 yılda çok sey yaşattı gücm kalmadı artık :(

şuan ailemn yanındayım ve eşimle yine tsrtıştıkhard diskte açık vdeolar vardı o tartşmada ven ondn gizli o videoları sildim çarşamba günü gece 1 buçk da beni aradı sen mi sildin dedi evet dedm sen nasl bana ait olan bişeyi sikersin dedi senin saygın bu dedi saygn olsa yapmazsn bunu dedi.bende sen izlerken bana saygın var mındedm senin saygn yok o zaman ne diyn sen dedm. bi braz görşmeyelm dedi ve çarlambadn beri konşmuyoruz ne o aradı nede ben aradm. çok yoruldm artık kızlar akıl vern çıkmazdaym yardm edn nasıl bir yol izlemeliyim iki tanede evladm var. babam benm sokağa atack halm yok bakarm diyo. o onun terbiyeszliğ dyo eşimden için. 3 yılda çok sey yaşattı gücm kalmadı artık :KK43:
Baban sana kapiyi açmiş, madem 3yilda çok şey yaşamissin boşanacaksin, boşanmak kötü birsey degil. Mutsuz oldugun bir hayati surdurme. Hemen ilk telefondada gitme eve burnu surtsun. Anlasin biraz

Baban sana kapiyi açmiş, madem 3yilda çok şey yaşamissin boşanacaksin, boşanmak kötü birsey degil. Mutsuz oldugun bir hayati surdurme. Hemen ilk telefondada gitme eve burnu surtsun. Anlasin biraz
hemen gitmem zaten bana o filmler için demediğini bırkmadı demekki onlar daha önemliymiş o yüzden hemen barşmam. çok zoruma gidiyor yaşadklarm daha 23 yaşndaym :(

Back
X