• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin tayini ve uzuun ayrilik :(((

4 sene mi?
Kendi açımdan düşünüyorum da yok olmaz.
Evliliğim büyük bir darbe alır bu durumda.
Bana göre oluru yok yani.

Bir de Ağrı'da yerleşim olmadığı da nerden çıktı.
Onun bulunduğu bölgede olmayabilir de siz de Ağrı'da yaşasanız bu süre zarfında birbirinizi görürsünüz en azından.
Teyzemin damadı da Ağrı'da görev yaptı, eşi de yanındaydı. Neden yalnız göndersin ki...

4 sene tehlikeli bir zaman. Bu kadar uzun süre aile bütürlüğü nasıl korunur bilmem. Dağ başında da olsa yerim eşimin yanı diye düşünüyorum.

bence hata yapıyorsunuz uzaklık evli çiftler için çok tehlikelidir. aile bütünlüğünü bozar birbiriniz olmadan yaşamaya alışırsınız bir arada duramaz hale gelirsiniz.4 sene çok uzun bir süre. yapmanız gereken eşinize gidebileceğiniz en yakın yere gidin ağrıda benim arkadaşım askerlik yaptı orasıda gayet güzel bir şehir. doğuda olunca ev bark olmuyor mu? yakın olursan eşin eve hergün gelmesede haftada 2-3 gelirve eşin de çok mutlu olur bu adam askerse hep görev için tayin olucak ve siz hep ayrı mı yaşayacaksınız? bir yerden başlamalısınız, ailelerede şaşırdım bunu sizinle konuşan olmadı mı?

Ağrı da nasıl yerleşim yeri olmaz! Eğer ki kırsalda görevliyse merkezde bi ev tutun haftada bir kaç gün beraber olursunuz. Sende sıkılırsan annen gelir yanına bi süre, sonra bebek falan olur zamanla alışırsın. 4 yıldan bahsediyoruz 4 ay değil
Aile güvenliği için götürmek istemiyor sanırım, bu şekilde ayrı kalmanız aile saadetine zarar verebilir

Kuzenim öğretmen eşi asker kuzenimde gitti eşiyle ağrıda yaşadılar öğretmen olmasaydı da giderdi çünkü önlerinde canlı örnek var ben varım
Benim peri masalı gibi evliliğim eşimin 2 yıllığına yurt dışına gitmesiyle ne hale geldi biliyor musunuz ayrıca 8 yıl oldu daha dönmedi eşim
Sakın sakın sakın beni bir abla bilin 34 yaşındayım sakın eşinizi yalnız göndermeyin ağrı yaşanmayacak bir yer değil insan eşiyle nerde olsa Yaşar size güvenlik vs diyebilirde Allah aşkına orda yolunuzu kesip kafanızı mı koparacaklar? Ben 2 yıldan fazla ayrı kalıp sonra düzelmen görmedim hiç tamam boşanılmıyor işte bende boşanmadım ama ömrüm gitti 3 kızım var eşim 6 ayda bir geliyor gelmese daha iyi inanın
Beni dinler misiniz bilmem ama ben olsam yerlerde ter ter tepinirdim vallahi gene yollamazdım
Gözden uzak olan vallahi billahi gönüldende uzak oluyor yemin ederim inşallah beni dinlersiniz istemiyorum benim yaptığım hatayı kimse yapmasın!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde doğudaydık eşimle birlikte hemde güneydoğunun en kötü yerindeydi görev yerimiz bende memur olduğum için beni götürememe gibi bir lüksü yoktu eşimin kaldı ki benim eşim üsteğmen ki asker polis çok sevilmez öyle yerlerde eşlerine rahat vermezler buna rağmen asla yalnız bırakmadm eşimi
imde devamlı göreve giderdi 10 gün diye giderdi 6 ay dönmezdi yenide evliyiz doyamamışız daha birbirimize sürekli kavga ederdik bu sıkıntıların verdiği gerginlikle ve şunuda söylim asla başıboş bırakmamanız lazım eşinizi yamyam gibi kadınlar var etrafta biz böyle böyle 3 yıl atlattık şükür kurtulduk oralardanda demem o ki kesinlikle gitmelisin ağrı küçük ve tehlikesiz bi bölge çok arkadaşm görev yapıyodu orda gidebilrsn eşini yalnız bırakma sakın gözden uzak gönülden de uzak olur soğukluk girer araya ve gün değil ay değil 4 yıldan bahsediyoruz burda

Arkadaşların yorumlarını okumadım ama kendi tecrübelerime ve gördüklerime göre çok net söyleyeceğim; evliliğiniz biter. Ne olursa olsun kalkın eşinizle gidin. 4 aydan değil 4 yıldan bahsediyorsunuz, farkında mısınız?

Esinizi 4 yil yalniz birakirsaniz bunun sonuclarina katlanacak insan siz olursunuz, telefonla ya da ayda yilda bir goruserek evlilik yurutulmez. Dogu yu nasil bir yer zannediyor insanlar anlamiyorum(!) turkiye nin pek cok yerini gezmis bir insan olarak soyluyorum bu kadar on yargili olmayin!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimden isi dolayisiyla 4 yil ayri kalacagim. Daha ilk gunu bile geciremezken 4 yili nasil gecirecegim bilmiyorum. Birileri Allah kavustursun dedikce agliyorum surekli. Icim dolu dolu ve cok aciyor. Bu zaman zarfinda hem aile butunlugumuzu hemde ruhsal sagligimi nasil koruyacagim daha once buna benzer bisey yasamis veya yasayan birileri var midir acaba ya da onerileri olanlar :((((

4 yıl çok uzun süre :( siz de gitseniz ya onunla birlikte ben bırakamazdım eşimi 4 yıl dile kolay üzülmeyin diyeceğim ama elde değildir eminim umarım mucize olur da ayrı kalmazsınız :(

Ağrıda yerleşim yeri yok mu eş götürülmeyecek bölgemi oluyor.

dort sene cok uzun bir zaman aile birliginiz bozulacaktir. esinizi ikna edin ve gidin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm Allah kolaylık versin çok zor gerçekten ve uzun bi zaman tabi ki geçer ama çok zor olur malesef :5: Eşim askerdeydi daha 3 hafta oldu döneli ve gerçekten zor bi 6 aydı

Bence 4 sene uzun bir süre,
Siz neden gitmiyorsunuz yanına? ya da neden hiç gitme gibi bir ihtimali düşünmediniz.
Açıkcası ben 4 sene uzakta olmaktansa köyde yaşar yine giderdim onunla.
Ha aynı ilde olsak bile ayda yılda bi kere görüşmeye izin veriyorlarsa ona derdim bırak işi.
İş önemli evet geçim derdi vs ama böyle iş de dayanılması çok zor.
O kadar çok paramız olmasın ama az paraya akşam eşim evimde olsun isterim.

Back
X