• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin tayini ve uzuun ayrilik :(((

Birde kurum çalışanı mı acaba onuda bilmiyoruz ki,1 kere oluyorsa aslında bunda da olur,eğer ilk tayini ise..
Gerçi memur olupta doğuda şubeleri omayan yerler var..
Tanıdık var eşi gitti doğuya 4 sene ayrı idiler,bayan gidemedi sadece kurum ankara olduğu için..

aa bide öyle bi durum var dımı abla...konu sahibi çalışıp çalışmadığınıda söylememiş ...

canımcım durum belki zor ama bu da bi sınav ..bu süreçteki davranışlarınız oldukça önemli...sıkı sıkıya bağlanmış şekilde bu sınavı geçmek gibi güzle bi ihtimal var ki:))
olumlu düşün...
ben de nişanlıyım ve evlendiğimizde eşim başka şehre gidecek...yani onun da işi farklı şehirde...haftasonları gidip gelmeyi planlıyoruz...zor olacak ama önenmli olan biz olmak eş olmak...

hiç bir zorluk ömür boyu sürmez ki...

sabırla güzel günlerimiz olacak inşallah...
sen ayrı olduğunuz sürede birbiriniz için güzel şeyler yapmaya çalışın :...

zaten 4 ay da bir yaklaşık 1-1,5 aylığına izin veriyorlar eğer eşiniz uzman falansa:....

aynı kaderi paylaşıyoreeeee:16:

Cevap veren herkese tesekkur ediyorum. Karisik bir durum evet. Kimi agrida yerlesim yeri olmadigini nerden cikardin demis kimi doguyu ne saniyorsun kimi lojman niye yok demis kimi durumun sacmaligindan bahsetmis v.s...Butun ihtimalleri deneyecegiz elbette. Illaki hic kimse normal sartlarda asla esinden ayrilmak istemez. Bazen yorum yaparken sanki ozellikle tenkit edici ve acimasiz oluyoruz. Insallah Allah bir kapi acacak konuya son noktayi koyarken iyi niyetli olanlarin duama amin demesi yeterli... yinede herkese tekrar tesekkurler...

Canım ben şimdi ağrıda kiralık ev baktım netten merkezde 400 tlye mutfagı banypsu şahane ev buldum. Geniş ferah yeni bina gayet güzel bence bi araştır ordaki evleri. Bnde nişanlımla 4 yıldır birlikteyim inan sanki ömür geçirmişiz gibi birlikte. 4 yıl ayrıyken hele daha çok uzun bi süre güzel bi ev bulursan sende git. En güzel yıllarınıx bunlar yanyana zorluklaın üstesinden daha iyi gelirsiniz

Back
X