Eşimin tehditi

Düşünsenize,evde sürekli surat asan ve memnuniyetsiz bir insanla yaşamak ne kadar zor olurdu.Konu sahibinin olayını tam olarak bilmiyorum ama eşi bir noktada patlamış olabilir.

Düşünsenize,evde sürekli surat asan ve memnuniyetsiz bir insanla yaşamak ne kadar zor olurdu.Konu sahibinin olayını tam olarak bilmiyorum ama eşi bir noktada patlamış olabilir.
Bencede öyle. Ki bu zamanda yardım eden bir eş bulursanız öpün başınızda gezdirin. Ev işi tamamen Kadının göreviymiş gibi görmeyen adam çok az.

Bence üzerine gitmeyin
Hiçbirsey olmamış gibi davranın zamanla tavrı değişebilir.

Hemşirem, bence bir surat asma yüzünden bir konu buraya gelmez.
Başka bir şeyler daha olmuştur.
İletişimsizlik zaten çağımızın vebası.

iletisim sorununuz var gibi, ikiniz birlikte bir evlilik danismanina gitseniz psikologdan once daha iyi olabilir.

Amaaan ben de adam tehdit attı sandım da adama sövmeye gelmiştim püff hâlâ gidemediniz mi psikoloğa git rahatlarsın diyorum bu psikoloğa gitmek uzaya gitmek falan değil müthiş bir şey korkunç berbat rezil bir şey değil müthiş ahh canım terapistim bi görmeye gideyim kahvesini içeyim az derdimi dinlemedi

Zaten bütün gerginlikler çocuk olduktan sonra başlar sonra ergenlik başlar o daha da zor hep mutlu mesut olmaz aile yaşantısı , konuşmak önemli

Bence eşiniz çok anlayışlı, saygılı birine benziyor kusura bakmayın da.Modum yoktu felan demişsiniz olabilir insanlık hali ama bebek var diye de tüm işleri eşinize yüklemeniz bence haksızlık olmuş.Bu zamanda böyle kahvaltı, yemek vs yapan eş yok pek.Bir de surat yaptığınızı söylüyorsunuz.Bariz küsmüş eşiniz size yani.Sitem yapmış gibi bir şey.Bence gönlünü almaya bakın.Eşinizin de kıymetini bilin.

Cok mu tehlikeli haha.

Öcü gercekten, haklısın

İkiniz de haklısınız.o yüzden orta yolu bulup yumuşatın.

Helal olsun bak işde yapmiş çocugada bakiyor.Çocuktan öncede yaparmiydi herşeyi?
Belkide yorulmuştur seninde yapmani istiyodur ki istiyorsa haklida bir kere sen bir kere o yapa bilirsiniz.Yada ben bu kadar şey yapiyorum bu kadin hep suratsiz memmun degil filan diye dolmuşda ola bilir.Valla bende o kadar şey yapsam karim gelip yine memmun degilmis gibi oturursa bende noluyo derim yani belkide canin başka birşeye sıkılmıştir ama çok yansitmiş ola bilirsin.Bu yaptigini her erkek yapmaz bu arada kiymetini bil sabah ilk once uyanicakda kahvalti yapicak ben baya överdim eşimi işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlik.

Ay bende eşimin tehdidi diyince ciddi bir olay sandim megerse birdaha kahvalti yapmiyicam diye tehdid yapmişya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…