Eşimin tel.ini karıştırdım diye, bana çok kızdı. Moralim çok bozuk...

Evet. Vermezse süphelenirdim ikimizin de tlf ortada durur. Hatta gece benim tlf şarjı bitti eşimin tlf aldım onunla nete girdim.

Ortada durmasi ayri bir sey ,ver telefonunu bakicam demek ayri bir sey yani bilmiyorum simdiye kadar böyle bir muamele yapmadim da görmedim de garibime gitti o yüzden :)

Evet. Vermezse süphelenirdim ikimizin de tlf ortada durur. Hatta gece benim tlf şarjı bitti eşimin tlf aldım onunla nete girdim.

İçinde birşey varsa günlük silmek çok mu zor ?
Yani güldüm istemsizce kusura bakmayın.
Hayır bu kadar bakıp vermezse şüphelenirim diyecek ne var?
Demek ki telefon ortada ama güven saklanmış
Ben eşime ver kontrol edeceğim desem ki bizim telefonlar resmen orta malı,
Yemin ediyorum beni paylar. ilginç bir durum.
He konu sahibi gibi yapsam aynı muameleyi bana eşim de yapar.
O beni uyandırıp sorsa bende yaparım. Ayıp yani o saatte

Medeni ilişkileri bu yüzden sevmiyorum. Erkek arkadaşım benim telefonumu karıştırır ben onun telefonunu karıştırırım ama ikimizde sapık gibi telefonu almak için özel bi an kollamayız rastgele gelişir ve kimse bunun için kıyameti koparmaz. Karısından sevgilisinden özeli olan bekarlığa geri dönsün be. Vaaalla. Yani bu benim fikrim, ilişkilerimide böyle yaşarım, karşımdaki insanda neyseki benim gibi düşünüyor. Ne kavga var ne dönüş. Bu sebeple sizin yerinizde olsaydım ne kıymetlı telefonun ne kıymetli özelin var ulan diye kıyameti koparır geri viteste yapmazdım, ama sizin düşünce yapınız neyse ona göre hareket etmeniz tabi ki daha doğru.

engellemesi normal değil. aynı iş yerinde çalışıyor sonuçta konuşuyor olmaları gerek mecburen. eve gelince engelliyor olabilir.

Uykudan uyandırıp sorman yanlış olmuş sadece.
Karıştırman çok doğal.
Alnı ak adamın gizlisi olmaz.

Back
X