• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin telefon aski

Esinizin yaninda tlf kullanirmisiniz

• Evet

OY: 62 89,9%
  • Hayir

OY: 7 10,1%

• Ankete Katılan
    69
Ne yaptiysam olmuyo bu tlf askindan vazgeciremiyorum 2.5senelik evliyiz isten geliyo surekli tlf elinde face instagram ha bire muhabbet kusu besliyo facede onlari koyuyo satmak icin araba tutkusu var hep alip satmak ister hep arabalara bakar
Hamileligimde bu duruma artik asiri sinirlendim ve senin tlf kiricam yeter artik biktim faceden tlfdan diye kiyamrt kopardim tmm dedi sildi hersryi tlf kullanmadi hep benle ilgilendi takii sancilanip hastaneye kaldirilincaya kadar ben has. Yatarken cok bunalmis geri yuklemis sosyal medya hesaplarini o gun bu gun tam gaz devam tek kelime yok aramizda ben kizimla oynarim o tlf bazen kizim zorla baba diye bagirarak biraktirir tlf 10dk sonra yine elinde ne yapiyosun diyorum araba kus vs paylasiyorum pazarli kyapiyorum surekli bu
Ve sifre var tlf bi ay once degistirdi ben biliyodum eski sifreyi bunu vermiyo bana kavgalar ettim yok onemlo mesajlari varmis patronuyla ilgili silinirse delil kalmazmis oyle diyo
10gundur konusmuyorum tek hosgeldin iyi geceler bu
Ben tlf kullanmaya kalksam kiyamet kopariyo cok ugrasiyosun tlf diye sosyal medya hesaplarim falanda yok tek oyun oynatim foto duzenlerim
Gunduz bile annemle ablamla konusaam laf eder cok tlf oynuyomusum ama kendini hic gormuyo maalesef
Cok bunaldim bu sorundan bi cozum saglayan bu durumu yasayan varni veya bi onerisi olan
(bnm tlf kirik suan ekrani kizom kirdi bana tlf al diyorum yok almiycakmis kendisi enn pahalilarindan faturasi 90tl bana 20tl yuklemek istemez hic)

Nahoş bir durum tabi sinir olmamak icten degil..Pazarlık yapın eger bırakmazsan bende kullanacagım şeklinde şart koşmak nasıl olur takdir sizin tabi :110:

Nahoş bir durum tabi sinir olmamak icten degil..Pazarlık yapın eger bırakmazsan bende kullanacagım şeklinde şart koşmak nasıl olur takdir sizin tabi :110:
aksam konusacam diye burayada yazmistim ama eltim geldi hamile dr kontrolunden biz gecti saat11e kadar oturdular bi turlu zaman bulamadim onlar gidince kizi uyut evi topla derken saat uctu uyku geldi tek kelime edemeden yattim
Esim farkina vardi cokk sukur bugun suratin asik neden dedi konuscaz dedim onada ama bi turlu yalniz kalamadikki evde :(

aksam konusacam diye burayada yazmistim ama eltim geldi hamile dr kontrolunden biz gecti saat11e kadar oturdular bi turlu zaman bulamadim onlar gidince kizi uyut evi topla derken saat uctu uyku geldi tek kelime edemeden yattim
Esim farkina vardi cokk sukur bugun suratin asik neden dedi konuscaz dedim onada ama bi turlu yalniz kalamadikki evde :KK43:

Farketmiş olması çok iyi bol şans o halde size

Back
X