Birincisi eşin adaletsiz biri çünkü çifte standart uygulanıyo ilişkinizdeki haklarınıza.. İlk Başlığa baktığımda ne varki bunda diye düşünmüştüm.. Ben de oynarım eşimin yanında telefonla o da oynar.. Aynı senin eşin gibi araba bakar, ev bakar(yeni ev almış olmamıza rağmen bakar seviyo).. İkimizin de bilinen klasik sosyal medya hesapları var ikimiz de aktif kullanırız, Mesela benim profil fotom genelde bir ATATÜRK portresidir, ama onunkiler hep ikimizin fotoğrafıdır.. Evli yazmaz ikimizde de ama onun sosyal medya hesablarından insta.... da kendi adı ve benim adımın ilk hecesi falan var kafasına göre öyle şeyler yapıyo.. Ama şifre deyince işler değişiyo sizde ve telefonu kurcalanmasından hoşlanmaması falan hiç hoşuma gitmedi.. Biz de zaten sürekli kurcalayan kişiler değiliz ama şifre olmadığını bilmek ve telefonu ortada görmek bi şekilde güven teşkil ediyo.. Ayrıca istersem de karıştırabilirim evlilikte özel diye bişey yoktur bana göre de eşime göre de bu böyle.. Siz bence bi an önce alı karşınıza konuşun biraz empati yapmasını sağlayın.. Yoksa bence bu iş oldukça kuşku duyulası bi iş..