Eşimin telefon dökümü

sizce bu kadını arayıp konuşayım mı? varsa bir şey sorsam söyler mi?

sizin muhatabınız kadın değil eşiniz..
bu boyuta gelmesinde onun da payı vardır değil mi?
gerekli mesafeyi koyamamış ki gecenin 2 sinde mail gelmiş...
ayrıca ne yani çok mu mühim şarkıdır bilmem nedir:19:

ister bayan olsun ister erkek bu konular hassas ve dikkat edilmesi gereken konular.

aynı şey size bir erkek arkadaşınız tarafından yapılsa eşinizin tepkisi ne olurdu acaba.. yok yere huzursuzluk :50:

eşim artık onunla telefonda görüşmeyeceğini ,hala hiç bir ilgisinin olmadığını iddia ediyor, siz olmasanız ben yaşayamam diyor ama yaptıkları beni çok rahatsız ediyor, ve unutamıyorum kafam allak bullak oldu.

iş için görüşüyosa neden görüşmeyeceği hakkında söz verme gereği duyuyoki.ilginç:26::26:

sizin muhatabınız kadın değil eşiniz..
bu boyuta gelmesinde onun da payı vardır değil mi?
gerekli mesafeyi koyamamış ki gecenin 2 sinde mail gelmiş...
ayrıca ne yani çok mu mühim şarkıdır bilmem nedir:19:

ister bayan olsun ister erkek bu konular hassas ve dikkat edilmesi gereken konular.

aynı şey size bir erkek arkadaşınız tarafından yapılsa eşinizin tepkisi ne olurdu acaba.. yok yere huzursuzluk :50:
haklısınız ben şimdiye kadar eşimi hiç kısıtlamadım, eski lise arkadaşlarıyla buluşmaları da oluyordu, ama hepsini tanıyordum bu kişinin adını yeni duyuyorum, aslında galiba yanımda hopörlorü açıp onla konuşmasını istiycem, ve fatura dökümlerine bakıcam.

haklısınız ben şimdiye kadar eşimi hiç kısıtlamadım, eski lise arkadaşlarıyla buluşmaları da oluyordu, ama hepsini tanıyordum bu kişinin adını yeni duyuyorum, aslında galiba yanımda hopörlorü açıp onla konuşmasını istiycem, ve fatura dökümlerine bakıcam.
evlilik zaten bireylerin birbirlerini kısıtlaması değildir.

o da siz de arkadaşlarınızla görüsürsünüz bu gayet doğaldır.

ama gecenin 2 sinde şarkı paylaşımı pek de doğal değil.

Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.

sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.

canım yanlışlıkla 1 kere olur gece 2 de hadi iknci de oldu.. maillerde mi yanlış.. çok iyi niyetlisin... kadının amacı artık bişeyleri belli etmek eşine kötü olmamak içinde sana yanlış oldu filan yazdı.... aç gözlerini. kanma derim... öyle 45 dakikalık konuşulacak davayı şirkete gelir adam gibi konuşabilir çok önemli ki 45 dk konuşmuş.. saçma şeyler.. koskoca kadın ve adam egen değil ki şarkı şiir yollayıp kanka muhabbeti yapsn..... :ssz::ssz:

Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.

sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.

İnsan iş için görüştüğü birinden gece 2 de şarkı videosu alır mı? Ve yine insan iş görüştüğü kişiye neden şiir yollar. İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama 2. Sorun için cevabım hayır böle bişi yok. Sen bu işe bir el at derim ben sanki altından kötü şeyler çıkacak gibi.

canım turkcell onlineda görüşme sayısı vardır bence görüşme süresi değil bence bu işin peşine düş kötü bişeyler var bence normal değil bu durum

Arkadaslar su detayi atlamamak lazim kadin cok tipik koca yok, ugrascak cocuk yok, gece mailler sarkilar videolar paylasiyo gonderiyo
Eski bi ogretmenm bi gece 3te uyandirdi beni bes tane mail atti arka arkaya, hepsi de sarkilar siirler. E bunu is yaptginiz birine yapmak mantikli mi? Bnce degil ben mutlaka arada bir mesafe tutuyorum ama her insan bir degil tabi. Esiniz ne niyetle cevaben bi videoyla karsilik verdi bilmiyorum ama erkekler genelde kokuyu bizden daha iyi aliyolar.. Ben olsam unutmus gbi yapar acik vermesini beklerim.

Simdilik rahatlamaya calisin bebej de bekliyormussunuz zaten uzulmeyin lutfen. Hepsi kuruntu olabilir.

peki iki farklı mail adresine olabilir mi?

Hatayla iki farklı mail adresine gönderme ihtimali düşük tabii, ona bir şey diyemem. Yine de kendi anne babamın nasıl telefon ve bilgisayar kullandıklarını düşünüyorum da, hiç aklımıza gelmeyecek neler neler yapıyorlar. O yüzden kesin yargıya varma demiştim.

Yine de kadın kasten gönderdiyse bile illa eşinin suçu olduğu anlamına gelmez. Belki kadın bilerek gönderdi, şüphelendirmek için. Eşinden rica minnet istedi "Aaa hangi şiirdi o? Lütfen gönderin." diyerek. Belki iş bahanesiyle eşini uzun uzun lafa tutuyor. Olabilir... Aslında demek istediğim bir yuvayı yıkmak için daha somut kanıtlar gerekir bana göre. Aşırı iyi niyetli olma tabii ki eşinin masum olma ihtimali varsa muhakkak değerlendirmelisin.

Detaylı fatura dökümü çok işe yarar diye düşünüyorum. Öte yandan eşinle konuşmasını hoparlörden dinleyebilirsin. Ama kadınla konuşmaya kalkmak iyi bir fikir değil bence, yüzgöz olmaya hiç gerek yok.

Hiç kurcalama derim eşinin yanında kalacaksan..
Çok sevdiğim bi söz var kibarlaştırılmış halini yazayım
"Babam iyi bi insan olsaydı ben olmazdım"

erkeklerin en çok eşlerini aldattıgı dönem ,kadının hamilelik dönemidir .diikat et ,pek masum gelmedi bana sarkılar şiirler ...

canım iyice araştırıp,bi süre takibe alıp eşinle sonra hesaplaşmanı tavsiye ederim. gece yanlışlıkla atılsa bile saat 2'de saçma uğraşlarla vakit geçiren bir kadın ne kadar iyi olabilir. bizim gibiler tavuk gibi uyur.

Bu tip kadinlardan is hayatinda fazlasiyla mevcut
Birakin sorunlu evlilikli ya da bosanmis kadinlari, biri bebek olmak uzere 2 cocugu ve iyi bir esi olan bir hanim biliyorum benzer tipte
Beklentileri ilgi milgi iste
Esinizin hareketlerinde buyuk bir abarti yok
Aldatma laflari vs gecmis konuda, aldatmalik ne var anlamadim zaten
Siz tepki verdikten sonra da mesafeyi daha net koyacaktir
Kendinizi bosa yipratmayin, konuyu da hicc uzatmayin derim ben

Back
X