ya nedense hep telefonlar ortada olur
hep konu sahibinin telefonu şarjda olur bozuk olur internet paketi bitik olur
ama nasıl olursa eş telefonu ele alınınca bi anda allah tarafından o internet geçmişi açılıverir
valla peygamber olsak vahiy gelmesini bekleriz ama değiliz, doğal olarak aramalara ilişkin ya da eşinin beyninin içine lişkin bi tahmin yürütmek zor. direkt sor.
ya valla şu ana kadar sevgililerimin telefonunu elime aldım tabi ki bişeye bakmak için vs ama hiç geçmiş açmadım veya kendi telefonumda da hiç geçmiş silmemYa captain ister istemez tebessüm ettim sen böyle deyince gerçekten öyle göründü benim de gözüme. Ama ne desem inanmayacaksın dimi? Bizde telefon karıştırılmaz vallaha bacım bak
Bende kendi telefonumun geçmişini temizleme alışkanlığı var bir anda girdim yani el alışkanlığı.
ya nedense hep telefonlar ortada olur
hep konu sahibinin telefonu şarjda olur bozuk olur internet paketi bitik olur
ama nasıl olursa eş telefonu ele alınınca bi anda allah tarafından o internet geçmişi açılıverir
valla peygamber olsak vahiy gelmesini bekleriz ama değiliz, doğal olarak aramalara ilişkin ya da eşinin beyninin içine lişkin bi tahmin yürütmek zor. direkt sor.
ya valla şu ana kadar sevgililerimin telefonunu elime aldım tabi ki bişeye bakmak için vs ama hiç geçmiş açmadım veya kendi telefonumda da hiç geçmiş silmem
tam olarak ne yazdığını anlamadım ama eşinin.
işte ben de anlamadım çünkü linkler başvuru linki gibi tıklayınca hani şu form doldurursun tarayıcıda geri çıkarsın da form verileri silindi gibi bir hata sayfası çıkar ya onlar çıkıyor. dolayısıyla bir yere şikayette bulunduğunu düşünüyorum. Google, Youtube ve buranın güvenlik birimlerine. Ve bir tane de youtube linki vardı, bulunduğumuz yerin adı filan yazıyor tam adı çıkmıyor, tıkladığımda bu içerik kaldırılmıştır gibi birşeyler yazıyordu.
açıkçası başında bir sıkıntı varsa hem bilmek hem de yardım etmek istiyorum ama neden sakladığını anlayamadığım için kararsız kaldım sormakta.
Valla hepte karistiririm.Esimede derim en buyuk zevkim diye.Niye bakilmasin ki hic anlamam
belki kendisi ile alakalı bişey değildir. başka biri için de şikayette bulunmuş olabilir. ben de yaptım çünkü online ihbar.
çok önemli bi mesele olsa gelir anlatırdı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?