eşimin telefon görüşmesi

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
buraya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?

Numaranı. Kime ait OLDUĞUNU Gösteren Prog var ben oradan bakıyorum telefonuna yükleyip baksan

güvensizlik yaratacak birşey mi yaptı eşiniz?
herhangi bi sebepten görüştüğü herhangi biri olabilir.

Neden böyle bir inceleme arayışının içine girdiniz ki güvenmiyor musunuz zamanında bir şey mi gördünüz eşinizde?

İşle alakalı falan olabilir, ne bileyim yemek siparişi verdiği restorantın adres sormak için arayıp duran kuryesi bile olabilir. Olabilir de olabilir yani.
Abartmayın.

edit.

Nerden bakıyon ki gizli tutulmuş?
işle ilgli olanlar belli zaten ama bu numara hep sabah 10-11-12 de birde akşam üzeri konuşulmuş diğerlerinden farklı

Niye gizlemiş onu anlamadım. gocunduğu bir şey yoksa. Ne bu hareketler yani.. :/

Diğer konunu dabiliyorum.Bence sen paranoya ve kronik derecede kıskançlıkla ilgili tedavi görmelisin.
buraya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?

Bu telefon dokumlerini nasil buluyorsunuz sizin adiniza degil esinizin olsa da nasil veriyorlar

Neyi ispat edeceğin de belli değil sadece 4 defa iki üç dk aranmış diye ortalığı velveleye verme.
Eşinin seni aldattığından şüpheleniyorsan daha sağlam kanıtlar bul.
4 defa değil kasımdan beri sürekli aynı saatlerde görüşülmüş

X