Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizli tutulmuşNumaranı. Kime ait OLDUĞUNU Gösteren Prog var ben oradan bakıyorum telefonuna yükleyip baksan
Nerden bakıyon ki gizli tutulmuş?gizli tutulmuş
işle ilgli olanlar belli zaten ama bu numara hep sabah 10-11-12 de birde akşam üzeri konuşulmuş diğerlerinden farklıİşle alakalı falan olabilir, ne bileyim yemek siparişi verdiği restorantın adres sormak için arayıp duran kuryesi bile olabilir. Olabilir de olabilir yani.
Abartmayın.
edit.
Nerden bakıyon ki gizli tutulmuş?
işteyim baktıktan sonra arayınca kapalı olursa ben nasıl ispat edicemEşinin telefonuna baksana o numara ne adla kayıtlı ?
buraya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?
Neyi ispat edeceğin de belli değil sadece 4 defa iki üç dk aranmış diye ortalığı velveleye verme.işteyim baktıktan sonra arayınca kapalı olursa ben nasıl ispat edicem
Bu telefon dokumlerini nasil buluyorsunuz sizin adiniza degil esinizin olsa da nasil veriyorlarburaya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?
4 defa değil kasımdan beri sürekli aynı saatlerde görüşülmüşNeyi ispat edeceğin de belli değil sadece 4 defa iki üç dk aranmış diye ortalığı velveleye verme.
Eşinin seni aldattığından şüpheleniyorsan daha sağlam kanıtlar bul.
O zaman bekleyecen ki telefon açılsın. açılmazsa da konuyu kapa inkar eder varsa da aldatma falan.4 defa değil kasımdan beri sürekli aynı saatlerde görüşülmüş