esımın telefondaki msj

buse1991

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
42
5
16
İstanbul
Merhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum

Mesaj bu

Edacığım canım sadece hayal et çıkarız sevgileri yeşeren umutları
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .

Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler

Millet esine boyle yazmiyor. Ben dunyayi kopartirdim. Ben boyle seylere hic gelemem. Ne demek kendin kadar guzel? Kiz kardesi mi bu boyle yazacak . Cok cok sacma kadina karsi baska seyler hissediyor. Arkadasca filan anlamam ben.
Edacigim canimm ne demekk!!!
Hic bir kizla konusamaz benim olacak eş..

Son düzenleme:
Eşin maşallah baya döktürmüş bu ne hayallerinde ben olayım ne demek ya bi de ne varmış bu mesaj da diyip üste çıkıyor

Valla kıyamet kopartırım!

İnternetten kopyala yapıştır yapmış. Özel bir manası olsaydı silerdi herhalde...
Kötü bir durum değildir yani ama eşin harbi öküz,o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…