esımın telefondaki msj

ben genişimdir hani, beni bilen bilir

ama bence de bu işyerinde çalışan birine atılabilecek bir mesaj değil

bunu bir kıza atmış olsalardı, hepimiz istifa et git, elin evli barklı adamı sana yazılıyor derdik

Kuvilcimlar donüşsün ateşlere ...hayaller hayatlar...

O mesaj yazdığı telefonu adama yutturup bir yerinden radyasyon kivilcimi cikarmaliydin bence.

mesaj arkadaş mesajı gibime gelmiyor, ama okumadan hazır şablon mesaj yollamış olacak kadar eşiniz saf niyetli olabilir mi, bunu en iyi siz tartabilirsiniz. fazla yani mesajda geçen sözler,arkadaşça mesaj olması biraz massum bi düşünce gibi hatta safça denebilir.
Sablon mesajlarda parantez icine alinmis cumleler olmaz bence. Ve anlasilir olur. Bu boyle karman corman bir sey ama hic masum degil.

Merhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum

Mesaj bu

Edacığım canım sadece hayal et çıkarız sevgileri yeşeren umutları
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .

Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler
Canım diyor, kendin kadar güzel yarınlara diyor, hayallerinde bende olayım diyor. Bence biraz mesafe koyması gerektiğini söyleyin eşinize. Arkadaşı bile olsa canım cicim nedir yani. Evli bir adama yakışmayan sözler bunlar. Karşı taraf yanlış anlayabilir sonuçta. Yinede bir aldatma olduğunu sanmıyorum, Öylesine yazılan bir mesaj gibi geldi bana

Hazir mesaj olsa bile insan ilk okur uygun mu bu mesaj degil mi diye sonucta evli biri, acikcasi bana hic normal gelmedi mesajda kivilcimlardan bahsediyor hayallerden hayallerinde onun da olmasindan :/ sen yine bir sey dememissin bravo desem olmaz, boyle bir mesaja sessiz kalinmaz ya :/

Valla şuan o kadar sinirlendim ki hiç süslü edepli kelimeler bulamayacağım. Ağzına sıç o adamın !
Şöyle konulara denk gelmeyeyim görmeyeyim sinirlerim bozulmasın diye girmemeye çalışıyordum foruma..
Evlenmeyeceğim evlenemeyeceğim bu adamların hepsimi böyle bi tanesi gelipte benim kocam şöyle iyi böyle mükemmel bi adam desinde umut ışığı yaksın nolur..:KK51:
Şu forumdaki bütün kadınların ahlarını topladılar başlarına taş yağacak yakında hala daha bi halt yeme peşindeler.
Akıllı uslu otur işte karının yanında ! Ne işin var hayvan herif edayla medayla..
Lütfen saf olma ve küçük çapta bi kıyamet kopar. Yoksa bu daha çok naneler yer.

Back
X