- 10 Kasım 2015
- 99
- 25
- 3
- 29
aynen öyle. noluyo bu erkeklere anlamıyorum ya valla evlenmekten vazgeçicem artık bunları okudukça:/
ınsan korkuyo ya artık vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle. noluyo bu erkeklere anlamıyorum ya valla evlenmekten vazgeçicem artık bunları okudukça:/
Diger mesajlari okumadan direkt kendimi fikrimi soyluyorum.Merhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu
Edacığım canım sadece hayal et çıkarız sevgileri yeşeren umutları
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .
Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler
size de yazar mı böyle şeyler gerektiğinde ya da doğumgününüzde hadiye falan var mıdır öyle şeyler???Merhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .
Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler
dahiyane bi fikir.Konu sahibi annenizin telefondaki adını mehmet diye değiştirip;
"Hayat sana umut getirsin nice güzel mutlu günlerin olsun kalbinde binbir iyi dilek senin için hep mutlu ol mutlu olduğunu bilmek benide mutlu edecek" yazın eşinizinvde bunu görmesini sağlayın.
Kim bu ? bu nasıl mesaj ? derse aaaa ne var bunda canım dersiniz;
İleri gidip sizi suçlarda hem o kişinin anneniz olduğunu açıklayıp suçsuz olduğunuzu kanıtlarsınız hem de nabız ölçersiniz.
Bakalım cidden normalmiymiş?
Benim yorumlamam bu kadar!
Fındık yiyorum bol boldahiyane bi fikir.
bence de konu sahibi bunu yapmalı.
benim kocam da aynı daha bir canım cicim dediğini duymadım..... evli olunca bu laflara kıran giriyor herhal....terbiyesizzzz ...!!!
evlı adama yakısır mı bu
sen elın adamına hayallerınde benı de yasat desen bakalımm esın napacak
az empatı kursun
hala ne var canım bunda dıyecek mı
..
evdekı eslere ıkı guzel kelıme etmeye usenırler..
yazık cıdden..
zorla alıstırmak lazım ama huyları oyle ısteebenim kocam da aynı daha bir canım cicim dediğini duymadım..... evli olunca bu laflara kıran giriyor herhal....
o mesajın içinde canım da geçmiş ya bitmiştir olay direk yürümüş abi
Takipte kalın sadece eşinizin yaptığı açıklamayla tatmin olmuş inanmış gibi yapın ona hissettirmeyin takipte olduğunuzu telefon sosyal medya vs. vs. onun yanindayken bakmayın fırsat buldukça ara ara kontroller yapın.Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.Cingar çıkarmayın bu seferde gizli gizli yapmaya kalkisacaktir
zorla alıstırmak lazım ama huyları oyle ıstee
Ooh afiyet olsun, yarasinFındık yiyorum bol bol![]()
Cnm burda arkadaşlik diye birsey yok...resmen ilanı aşk gibi bişey olmisMerhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu