• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonu

suslubebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar eşim telefonunu şarja taktı gelince bende bebeğimizin fotolarını atmak için aldım Telegram açık kalmış Allah çıkaracak karşıma bana karşı yardımsever çok süper olöasafa güzel bi evliliğim vardı ve çok severek evlendim bunu görümce acayip bi sarsılma yaşıyorum şuan kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hiç tanımıyorum kızı ve eşimden nerdeyse 10 yaş küçük duruyor sabah günaydın yazmış eşim günaydın demiş arayım mı demiş eşim ara yazmış o aramadan eşim aramış 10 dk sesli arama 10 dk görüntülü aranacak bu ne şimdi be ben napcam eşime bi tokat yapıştırdım o anın şokuyla ve şuan herşeyi inkar ediyor o kız bana abi diyor arama diyorum arıyor diyor yalan inanmıyorum bide arama diyorum diyor kıza ara yazmış daha küçücük bebeğim var

İnkar edecek
Yarın öfke kusacak
Sonra pazarlık arkadaşı işin içene girecek büyük ihtimalle "kız, arkadaşının sevgilisi oluyormuş çoğunlukla"
Kuzum üzgünüm ne diyeyim
Şimdilik bebeğine odaklan
Gönderebiliyorsan gönder gitsin pisliği
Sen kendi düzenini bozma

Erkekler o kadar gerizekalı ve pislikler ki göz göre göre inkar ediyorlar. Her şey ortada zaten. Abi diyormuş, bak sen, sizin neden haberiniz yokmuş böyle bir kızın varlığından madem ortada yanlış bir şey yok?

Eğer boşanmayacaksanız blöf yapmayın ama ciddi net bir şekilde tavır koyun, bir daha yapmaya cesaret edemesin (inşallah).

Eşiniz normalde Telegram’ı sık kullanıyor mu? Yoksa sadece o kızla konuşmak için mi kullanıyor ve kızı nereden tanıdığını söylüyor size?

Bazılarınin yüzünde ne derisi var anlamıyorum. Bal gibi göz göre göre aldatiliyorsun. O inkar edince aldatmamis olmuyor.

Kim kiminle on dakika sesli on dakika görüntülu konuşur? Duman olmayan yerde ateş olur mu? Telefonda açık kalmış çünkü vedalasmis. Allah işte unutturmus :)

Ben yol verirdim anasının yanına. Siz ne düşünüyorsunuz? Sindirecek misiniz?

eşime bi tokat yapıştırdım o anın şokuyla
Oh beeee iyi olmuş
şuan herşeyi inkar ediyor o kız bana abi diyor arama diyorum arıyor diyor yalan inanmıyorum bide arama diyorum diyor kıza ara yazmış
Ayy yalana bak yalana yaptım özür dilerim de bari affettirmenin yollarını ara utanmadan bir de inkar ediyor.

Konu sahibi ne yapmalısınız tabii ki boşanmak ufak bebeğim var o var bu var bahanesi üretmeyin.

İnşallah seni sal.k yerine koymasina izin vermezsin...bosanmayacaksan uzatma bosanirsanda canindan bezdir elaleme rezil et neyi var neyi yok al elinden uckuruna sahip cikamayan ailesine mi sahip çıkacakmış pislik adam...

şimdi be ben napcam eşime bi tokat yapıştırdım o anın şokuyla ve şuan herşeyi inkar ediyor o kız bana abi diyor arama diyorum arıyor diyor yalan inanmıyorum bide arama diyorum diyor kıza ara yazmış daha küçücük bebeğim var
Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz ama çok seçenek yok, iki tane var.

Küçük bebeğinize göre hareket edecekseniz, çocuğum babasına çok düşkün diyecekseniz, yuva yıkmak kolay ... diyecekseniz hazmedip oturacaksınız ve telefon karıştırmayacaksınız. Çünkü yine yapacak, bu sefer yakalayıp yakalamamanız umurunda bile olmayacak. Düzenli hastaneye gidip cinsel yolla bulaşan hastalık testleri yaptıracaksınız. Hem maddi hem manevi sömürüleceksiniz.

Ya da aldatılmayı kanıtlayıp tazminatınızı alıp boşanıp kendinize yeni bir sayfa açacaksınız.

Kızlar eşim telefonunu şarja taktı gelince bende bebeğimizin fotolarını atmak için aldım Telegram açık kalmış Allah çıkaracak karşıma bana karşı yardımsever çok süper olöasafa güzel bi evliliğim vardı ve çok severek evlendim bunu görümce acayip bi sarsılma yaşıyorum şuan kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hiç tanımıyorum kızı ve eşimden nerdeyse 10 yaş küçük duruyor sabah günaydın yazmış eşim günaydın demiş arayım mı demiş eşim ara yazmış o aramadan eşim aramış 10 dk sesli arama 10 dk görüntülü aranacak bu ne şimdi be ben napcam eşime bi tokat yapıştırdım o anın şokuyla ve şuan herşeyi inkar ediyor o kız bana abi diyor arama diyorum arıyor diyor yalan inanmıyorum bide arama diyorum diyor kıza ara yazmış daha küçücük bebeğim var
Geçen sene aynısını yakaladım. Yakaladığım için inkar etti ve fiziksel şiddet de gördüm.6 ay ayrı yaşadık sonra bana döndü ben de bir şans verdim yeminler ediyordu ama görüntülü konuştuğu kişi sevgilisi çıktı 1 sene sevgili hayatı yaşamış ayrıca o sırada bir sürü eskortla ve başka kadınlarla yatmış. Şu an boşanma davam var ayrılmayı bekliyorum. Bana dediği herşey yalan çıktı

Göz göre göre inkar.Beni aldatma vakalarında en çok bu delirtir.
Ben öz kardeşimle 20 dakika telefonda konuşmuyorum.Abi ayağını geçsinler.Düpedüz aldatılmışsınız.İhanetin nedeni olmaz,bedeli olur.Bugün "Bebeğim küçük." gibi bahanelerle susarsanız yarın aynı şey tekrar olacak.Bir kere yapan bir daha yapar,üstelik daha önce susmuş olmanızdan da cesaret alacak.Ne olursa olsun bu evlilik bitmeli.

Bu arada dışarda onları birlikte görenler için de kızı yakın arkadaşının sevgilisi olarak tanıtıyormuş. Hesap sorduğunda kız onu bırakmıyor yoksa o kızı bırakmak için elinden geleni yapıyor ama arka planda hem beni hem onu idare ediyordu. binbir türlü oyunları var yani kısaca

Aldatmış belli zaten. İçinize sinecekse kızı o an arayabilirdiniz aslında ya da mesaj atabilirdiniz cevaba göre belli olurdu ama herşey ortada zaten. Yazık yahu bu erkekler mal cidden. Karın var bebeğin var değer mi yahu

Genelde iki yol izliyor bu tip erkekler

1. Kız peşimi bırakmıyor, bana takık, hasta diye kıza iftira atıyorlar. Oysa eşiniz kıza kul köle olmuştur, yalvarmıştır aylarca

2. Bu kız bir arkadaşımın sevgilisi diyorlar. Araları bozuktu, düzeltmek için konuştum diyorlar. Hatta yakın bir kankasını size arattırıp “yenge o kız benim sevgilim, sorun yaşadık, o yüzden konuştular” dedirtecek. Sakın yeme. Bayat numaralar

Genelde iki yol izliyor bu tip erkekler

1. Kız peşimi bırakmıyor, bana takık, hasta diye kıza iftira atıyorlar. Oysa eşiniz kıza kul köle olmuştur, yalvarmıştır aylarca

2. Bu kız bir arkadaşımın sevgilisi diyorlar. Araları bozuktu, düzeltmek için konuştum diyorlar. Hatta yakın bir kankasını size arattırıp “yenge o kız benim sevgilim, sorun yaşadık, o yüzden konuştular” dedirtecek. Sakın yeme. Bayat numaralar
Aynen katılıyorum

Back
X