- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
- 333
- Konu Sahibi canimoyleistedii
Lutfen öncelikle yazdıklarımı düzgün okuyun. benim sizin dini gorusunuzle ilgim yok kendimden bahsettim bize ters dedim. Asla bosanmaktan bahsetmedim. Bağırıp çağıran ben değildim ilk konuda belirttim. Cinsel hayatımız yolunda o sıra evde degildim. Hayatı guzel yasayan biri dinini guzel yasayan biri demedim. Bu duzeltmeler burda dursun. hayati guzel yasamaktan anladiginiz ne bilmiyorum ama aile akraba ilişkilerinden yurt dışına çıkmaya ayda en az 1 şehir gezisine herseyi dolu dolu yaşıyoruz. biz sıkılmıyoruz yaşarken. Siz buyrun sıkılmaya devam![]()
bakın ben size hayatı yaşamıyorsunuz demiyorum size göre bu hayat tarzı mükemmeldir bana göre değildir. insanların farklı farklı zevkleri hayat tarzları olabilir lütfen artık bunları kabul edin. ben size karşı en başından beri yapıcı olmaya çalıştıkça siz konuyu farklı yerlere çektiniz. benim buraya yazma nedenim tamamen yapıcı olmak boşanın kavga edin asla kabul edemem diyenlere karşı fikir beyan etmekti. yoksa sizin evliliğinize de hayat tarzınıza da saygım sonsuz...
fark ettim ki yaşınız genç. 30 yaşında bir kadın olarak söylediklerimi dikkate almanızı tavsiye ederim. bir kaç gün yokken bile başka arayışlara giren bir partneriniz varsa bir şeyler yolunda değildir yada yoldan çıkacaktır. umarım vakit varken yoluna koymaya çalışırsınız :)