• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin telefonunda kayitli yabanci numara

Merhaba ,herkese iyi bayramlarrr. Dunden beri aklimi kurcalayan bir durum o yuzden buraya kayit oldum ve sizlere danismak istiyorum ne olabilir diye . Dun aksam esimin telefon rehberinde +7 ile baslayan bir numara gordum ve sanirim kadin ismi. Ben ne yapacagimi bilemedimm ,cunku o anlik duyguyla sorsam kesinlikle sakin olamayacaktim. Aslinda bir kac ay oncesinde galerisinde cop kutusunda bir kac tane kadin resmi vardi, tanisma programina benziyordu screen shot seklinde. O an sordugumda bekar arkadasinin sohbet grubuna danismak icin resim gonderdigini o yuzden telefonunda oldugunu soyledi . Kizlar , geceden beri uyuyamiyorumm. Yani esim aslinda evden isini yapiyor ,arkadaslariyla bile bulusmaya gitmez neredeyse haftanin 7 gunu evde. Konuyu nasil acip sormam gerekiyor ne diye sorabilirim...
yabanci bir kizla konusuyor olabilir esiniz .yurtdisi numarasi bu rusyadan.rus bir kizla iletisim kuruyordur

İsimle kayıt etmemiş olsa dolandırıcı olabilir ama isimle kayıt etmiş bende bakarım yabancı numaralara ama isimle etmem WhatsApp var mı diye genellikle "a" diye.

Numara Rusya numarası WhatsApptan ziyade onlar telegram kullanır çoğunlukla.

İsimle kayıt etmemiş olsa dolandırıcı olabilir ama isimle kayıt etmiş bende bakarım yabancı numaralara ama isimle etmem WhatsApp var mı diye genellikle "a" diye.

Numara Rusya numarası WhatsApptan ziyade onlar telegram kullanır çoğunlukla.
Evet ben de oyle yapiyorum ve sonra siliyorumm. Bildigim kadariyla telegram yada social medya kullanmiyor, baska nasil iletisim kuruyor yada gecmiste mi iletisim kurdu...

Ama kayitli isim ozbekistan kiz ismine ait .biraz arastirdim ve numara 998 ile devam ediyordu. Bu da rusyada olan ozbekistana ait bir numara diye buldum
orta asyalilar zaten genelde ya rusyaya gidip geliyo yada rusca felan konusuyorlar oyonden bi alakalari var. genelde ozbek turkmenler burdaki erkekleri ya dolandiriyor yada sevgili ayaklarindalar .eger ozbekse daha tehlikeli haberin olsun

Bir de özbek o..puları türedi başımıza. Gördüğünü bi tokatta sereceksin yere. Ne kadar yaygınlaştı son yıllarda. Hepsi zengin koca adı altında erkekleri söğüşleme derdinde.

orta asyalilar zaten genelde ya rusyaya gidip geliyo yada rusca felan konusuyorlar oyonden bi alakalari var. genelde ozbek turkmenler burdaki erkekleri ya dolandiriyor yada sevgili ayaklarindalar .eger ozbekse daha tehlikeli haberin olsun
Ben soyledim bu numara ne ,neden senin rehberinde dedim . Bilmiyorum ben de ilk defa goruyorum dedi . Nereye aitmis numara vs dedi hic bilmiyor gibi davrandi . Cok ustunde durmadi . Ben anlamiyorum ilahi guc rehbere kayit edemez ya.

Ek olarak ben üstune gidince ikinci savunmasi google mail vs cogu yerde kullandigim icin belki bu yuzden telefonumda tuuhaf numara cikmis olabilir dedi.ben hicbir baglanti goremedim net sekilde inanmiyorum dedim.

Back
X