• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Telefonundaki Herseyi Silmesi!!

Bu olay bendede var . Çok takıntılıyım bu konuda , İllaki tertemiz olucak bu telefon nasıl desem huy edinmiş gibiyim .
Esimi aldatıyor muyum birsey sakladigimdan mi hayır.
Ama huy işte can çıkar huy çıkmaz :)

Canım eşini boşuna suclama bu gercekten bir alışkanlık eskiden beri bende de vardır, bilgisayarım kardesimle annemle ortak diye rahatsız olur silerdim sonradan alışkanlık kaldı arama gecmişlerimi hep silerim durunca rahatsız oluyorum cidden adamı boşuna suclama bdv da da bu konulara cok fazla denk geliyoruz oyuzden ister istemez “acaba?” oluşmuş kafanda

Gercekten burda okdugum konular cok etkiledi ne dusunecegimi bilmiyorum :KK43:
Evlenmeden once benim de ayni aliskanligim vardi ama esim istemedi diye silmemeye basladim. Daha sonra esimde bu huy bas gosterdi. Surekli silerdi her seyi. Hatta hizini alamaz benimkileri de silerdi. Birkac kez uyardim cunku silmesini istemedigim mesajlar vs vardi kendi telefonumda. Simdi silmeye devam ediyor mu bilmiyorum cunku asla telefonunu elime almam. Esinizin dedigi gibi yapan kendine yapar. Telefondan cok iyi gizler belki aldattigini ama elbet Allah baska yerden cikarir karsina. Ben oyle dusunurum. Bence esinizde aldatma belirtileri vs yok. Bosuna bunaltmayin.

Bende silerim ki: ) whatsaptan face aramasina googleden konuma kadar
Gercekten aliskanlik olabiliyor.cok uzun zaman önce bir arkadasim bosanirken dedektif tutmustu.googleden mail adresini alacaktim onun icin. Unutmusum erkek arkadasimla yeni yeni birlikteydik telefonumu aldi film seanslarina bakmak icin karsinda ki sayfada dedektif ilanlari : ))bende yeni bosanmisim vs bisi demedi guven problemim var sandi yillarca : ))
Suan 7 yildir beraberiz hala herseyi silerim kizlarla whatsaap sohbetlerimizi okusa zaten icimde bir manyak var sanabilir
Yada bazen taa bilmem kimin nesi ne yapmia doye aratip bakiyorum.abuk sabuk kadinsal mevzulara makaleler olabiliyor.tek tek ayiklamaktansa komple silerim ki telimi alipta bakma huyu yoktur.
Sizin esinizde bana bu sekilde geldi.art niyetsiz bence

Bende hic silmem, hatta kendime kizarim ne biriktiriyorsun bunlari cop gibi silsene diye..Bence de aliskanlik ,simdi aklima gelmisken siliyim bari .

Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin :KK43:
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin :KK43:
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !

Bende silerim:olamaz:
Grrcekten de rahatsiz oluyorum, bi halt karistirdigimda yok ustelik.
Bence bosuna yuklenmissiniz adama

Kavga etmeye yer arıyorsunuz bence. Ben de silerim her şeyi. Şöyle baktım mı mesajlara galan aşağıya kaymamalı benim için. E benim eşim de benden süphelensin o zaman? :)

Buraya yazarken ilk cümleyi gördü. Güldü gitti iyi mi :KK53:

Didik didik herşeyi kontrol mü ediyorsun. Onu silmiş mi bunu silmiş mi. Bir de bence burda aldatılma konularını pek okuma :) sakin ol canım senin eşin seni aldatıyor mu diye şüphelenmeye, hiç bir şeyi silmediği zaman, başla

Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin :KK43:
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin :KK43:
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !
Ben de her türlü geçmişi siliyorum. Fazlalık gibi geliyor rahatsız oluyorum. Bence eşinizin günahını alıyorsunuz.

Bende siliyorum, hatta eşim silmiyor diye rahatsız oluyorum , Takma Bu kadar boşuna üzme üzülme

face sifresin.al gizli gizli takip .et canim icin rahat eder canim. esinle o sekilde konusma aklina yoksa bile sen aklina dusurursun

Benim eşimde de var bu huy. Whatsapptaki gereksiz fotoğrafları, videoları, konuşmaları filan hep siler.

Evlenmeden önce telefonunu karıştıran lur diye mi kokuyordu bilmiyorum ama çok takıntılıydı özellikle ilk evlendiğimizde bu konuda. Şimdi o kadar umursamaz da, off çok karıştı telefonum der arada, toptan siler. Temizliğe de çok takıntılıdır, ritüelleri vardır. Her sabah parfümünün bile sıkılma sayısı bellidir mesela, bir az veya bir fazla olamaz :-) İkimizin de kurcalama huyu yoktur birbirimizin telefonunu. İlk evlendiğimizde bazen telefonunu herhangi bir şey için elime alınca sorardı ne yapıyorsun diye, ben de derdim kurcalıyorum filan gülüşürdük öyle.

Fakat bir akşam telefonun ışığına ihtiyacım vardı, benim telefon da yanımda değildi. Ne için olduğunu söylemeden direkt dedim hayatım telefonunu uzatır mısın. Dur bir sileceklerimi sileyim dedi ekranını gizler gibi yaptı. Ben o kadar sinirlendim ki... "Sen ne yapmaya, ne demeye çalışıyorsun? Telefonunu istedim diye senin konuşmalarını mı okuyacağım sanıyorsun? Ben öyle bir insan mıyım sanki? Beni şimdiye kadar tanıyamadın mı? Özeline saygı duymuyor muyum bu ne oluyor şimdi neyle itham ediyorsun beni" filan ama birden nasıl gözüm döndü. Ben sakinleşince eşim geldi özür diledi. Eşini de tanıdığım bir arkadaşıyla konsere bilet almışlar. Çok istediğim bir sanatçı Türkiye'ye geliyordu (onun eşi de çok seviyormuş bu sanatçıyı), onun konseri için bana süpriz yapacakmış. Sileceği mesajı gösterdi, bir aydır söylemedim sana süpriz yapacağım diye, şimdi konsere son iki gün kala bozulsun istemedim vs konuştu etti. Ben de konseri duyunca iyice yumuşadım tabi atladım boynuna :-)

Diyeceğim o ki, kimi insanın buna takıntısı olabilir, normaldir. Ben de telefonun galerisiyle hiç ilgilenmem mesela ama bilgisayarım, mailim mum gibidir. Anlayış göstermek lazım, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın. Tek mesele buysa takılmayın derim, boş yere canınızı sıkarsınız yoksa.

Ben de pek bir şey göremedim. Mesajları WhatsApp konuşmalarını eğer çok çok önemli değilse ben de silerim. Fotoları bilgisayara yükledikten sonra silerim. Arama kaydını çoğu kez silerim. Düzen konusunda hassas ise eşiniz normal bence

Bir de eğer erkek arkadaşlarıyla bazen küfürlü konuşuyorsa onları da siliyor olabilir benim kardeşimin de öyle bir huyu vardı mesela. Sinkaflı küfürler edildiği için hemen silerdi

Eşinizin sürekli her şeyi silmesi anormal de sizin telefonunu elinize her aldığınızda fb arama geçmişine bakmanız normal mi? Hiç aklıma gelmezdi birinin fb arama geçmişine bakmak. Hem Şimdiye kadar hiç şüphelenmedim diyorsunuz hem de hep bakardım hiç silmezdi diyorsunuz. Sizde de takıntı olmuş bence.

Ben de siliyorum canım yaa.sevmiyorum.dursun istemiyorum.gizlim saklım yok ama hep böyleydim.hakikaten alışkanlık. Hatta telefonum haricinde düzenli olarak oğlumun iPad’ini de temizliyorum.:işsiz:
Dert etme derim.

Bence bosuna kuruntu yapmisiniz. Bazi insanlarda bu gercekten bir aliskanlik. Bikac tanıdığım var oyle aninda silen. Yani sevgilisi olmayan arkadasim bile siler niye yapiyorsun dedigimde de huy oldu artik derdi. Bence esinizinki de oyle bisey.

Back
X