- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden once benim de ayni aliskanligim vardi ama esim istemedi diye silmemeye basladim. Daha sonra esimde bu huy bas gosterdi. Surekli silerdi her seyi. Hatta hizini alamaz benimkileri de silerdi. Birkac kez uyardim cunku silmesini istemedigim mesajlar vs vardi kendi telefonumda. Simdi silmeye devam ediyor mu bilmiyorum cunku asla telefonunu elime almam. Esinizin dedigi gibi yapan kendine yapar. Telefondan cok iyi gizler belki aldattigini ama elbet Allah baska yerden cikarir karsina. Ben oyle dusunurum. Bence esinizde aldatma belirtileri vs yok. Bosuna bunaltmayin.Gercekten burda okdugum konular cok etkiledi ne dusunecegimi bilmiyorum![]()
Adam ilk defa silmis,gercektwn sizin gibi eften puften seylere takilanlari gorunce sasiriyorum. Allah sabir versin esinize zorla aldatsin fikri sokuyorsunuz.Hanimlar benim kuskulandigim telefonundaki hersey silmesi degil
Hic silmedigi face book arama kayitlarini bugun silmesi ne alaka yani ?
Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !
Ben de her türlü geçmişi siliyorum. Fazlalık gibi geliyor rahatsız oluyorum. Bence eşinizin günahını alıyorsunuz.Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !