• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Telefonundaki Herseyi Silmesi!!

Sadece görmeni istemediklerini silebilirdi ya da fake hesap açıp ordan gizli işler karıştırabilir.baska bir telefon hattı da olabilir. Burda çok kötü ilişkiler okuyoruz , çok kötü insanlar var ama eşin onlardan biri olmayabilir.Şöyle düşün kimseyi kontrol edemezsin. Fiili bir aldatma olmasa da zihnen aldatabilir insan.Boşa huzurunu kaçırma

Sadece görmeni istemediklerini silebilirdi ya da fake hesap açıp ordan gizli işler karıştırabilir.baska bir telefon hattı da olabilir. Burda çok kötü ilişkiler okuyoruz , çok kötü insanlar var ama eşin onlardan biri olmayabilir.Şöyle düşün kimseyi kontrol edemezsin. Fiili bir aldatma olmasa da zihnen aldatabilir insan.Boşa huzurunu kaçırma
Bende kacirmak istemezdm fakat ben isteynce silmesinede artik goz yumamadim

Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin :KK43:
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin :KK43:
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !
Bende googlela maili silerim eşim buraya kaydım olduğunu bilmesin diye:)ayrıca eşimde eşiniz gibi hep siler şuana kadar arama kaydında üçten fazla numara görmedim.Benim bir senelik WhatsApp geçmişim duruyor yani saklamanında bir anlamı yok sonuçta bende bir temizlik yapayım en iyisi ama başta fotoğraflardan başlamam lazım çok Üşengecim:(

Bende kacirmak istemezdm fakat ben isteynce silmesinede artik goz yumamadim

Sana telefonu verebildiğine göre o an biriyle mesajlaşmıyor ve birinin aramasından korkmuyor. Eski sevgilisine ya da bir kadına bakıyor olsa sadece facebook aramalarını siler. Google geçmişine dokunmazdı. Eşin erotik sayfalara hesaplara bakıyordur diye düşünüyorum

Bende de tam tersi var. Hayatta silmem hatta bazı önemli gördüğüm şeyleri ss alır bırakırım.

Bende herşeyi silerim
Alışkanlık

Sonra gün geliyor tüh keşke şu kişinin mesajlarını silmeseydim diyorum ama huy bu ilk günden beri silerim eşimde bu huyumu bilir

Bundan aldattığını nereden çıkardınız aldatmak istese başka tel kullanır teli işte bırakır ruhunuz duymaz

Bende silerim,evi toplamak nasılsa telefonu da temiz düzenli tutmak gibi bir şey bu...

Sorun silmesi değil ki, siz telefonu istediğinizde önce silmesi sonra vermesi. Bana da normal gelmezdi.

facebook taki arama kayıtlarını da şimdiye kadar silmeyip, şimdi sildiyse daha önce unutup, silmediğini farketmemiştir, ya da fazla kullanmıyordur farkedince yeni silmiştir.. Çok şüphe çekecek bir durum değil..

Huyu demekkı yanlıs bısey yapmıs olsa yanında mı sılerdı :) bu bdv akıllı adamı delırtır :D sahsen gece gece darlandım yıne

bencr boşuna huzurunu bozma canım bende sürekli silerim bende 3 yıllık evliyim ama asssslaaaa eşimin benden şüphelenecek bişeyi yok ben hafıza dolmasın diye bi ortamda biri alırsa kurcalıycak bişey bulmasın diye ben telefonla uğraşırken karşıma bin tane şey yığılmasın diye Silerim hep

Gece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin :KK43:
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin :KK43:
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !

Aldatıyorsa birgün karşına çıkar zaten. Böyle şeylere takıp kuruntu yapma belki gerçekten birşey yapmıyor ve bu konuda takıntılı. Facebooktan birine bakmıştır merakından sen de görme diye silmiştir o an. Faceden arama kısmından bişey çıksa aldattığını mı anlayacaksın?

Adam 1 sefer sildi diye aldatıyor demeyin hemen lütfen. Ben hayatta silmem üşengeçlikten zorlasak 5 sene önceki yazışma çıkar facebooktan o derece :KK70:
Belki alakasız ama kötü niyeti olmayan birini aratmistir.Insaniz hepimiz yapıyoruz bunu inkar etmeyelim:KK66:

Eğer somut birşey yoksa huzurunuzu kaçırma .. Mesaj silme meselesine gelince .. Ben de aynen öyleyim .. bu bir reflex gibi birşey .. Eşimde bana kızıyor ama gerçekten çok tuhaf birşey .. Hatta eşimin telefonun da ki mesajları aramaları bile siliyorum beni rahatsız ediyor ..

Back
X