eşimin telefonunu kırdım,çift terapisine gidiyoruz..

IMG_12977492713735.webp

Eşimin benden kaçmayacağına adım gibi eminim. Karşınızdakinin insan olduğunu unutmadan yazarsanız sevinirim. HEr şeyi sayıp "kırılmayın" demeniz komik oluyor. Üst üste konularıma yaptığınız bu gereksiz agresif yorumları görmezden geleceğim. Sevgiler benden.
evt ustu uste konunuza cevap yazmısım cunku bdv sızın konularınızdan gecilmıyor.yine öfke kontrolunuzu aşıyorsunuz bence sizde ciddi bir sinirsel problem var bence eleştiriyede kapalısınız... buraya konu açtırsanız ah canım vah canım mı yazmalı herkes benım gorusum bu cevap yazmayabılırsın hoşuna gitmediyse konularınızı merakla takip edeceğim eşiniz sizden kaçmazmış yazmıssınız bana cevaben bakalım hepımız görelim... size daha fazla cevap vermeyeceğim sinir duvarınızı bende aşmadan konuyu yavaşça terkediiyim malum sinirlenınce telefon kıran bır bayan var karsımda benıde tuzla buz etmeden baybay tatlım

Sen gerçek misin? Ya da sen evli misin? Ya da neyin kafasını yaşıyorsun? Adam karısıyla ilgilenmiyor. İş e gitmek gelmek bu zorunluluk ve sorumluluk ama eve gelince evli olduğunu bilmekte bir sorumluluk. Sen böyle yaparsan ya da yapıyorsan söyleyim çok ezilirsin. Peki arkadasin kocasının bu yaptigini bayan yapsa ayyy düşünemiyorum senin gibiler neler yağdırır. Bence hayata baktığınız o gözlüğü değiştirin.
evet evliyim eşimlede hiç böyle ilgi problemlerim yok ben merkezci değilim cunku hatta bır ara instagrama fazla daldıgımı dusunup esimi ihmal ettıgım dusuncesıne kapıldım instagramı dondurdum ben boyleyim eşimde bana karsı hassas bensiz dısarı cıkmaz arkadas cevremız bıle birdir her yere bırlıkte gıderız işte bunlar hep karsılıklı anlayıstan...

evet evliyim eşimlede hiç böyle ilgi problemlerim yok ben merkezci değilim cunku hatta bır ara instagrama fazla daldıgımı dusunup esimi ihmal ettıgım dusuncesıne kapıldım instagramı dondurdum ben boyleyim eşimde bana karsı hassas bensiz dısarı cıkmaz arkadas cevremız bıle birdir her yere bırlıkte gıderız işte bunlar hep karsılıklı anlayıstan...

Ne kadar acinasi durumdasin. Mutluluklar esinle.

Bak ne güzel demişsin bunlar karşılıklı diye. Konu sahibide karşılık istemiş sen onu bencillikle suçluyorsun

Back
X