Eşimin telefonunu uzaktan nasıl izlerim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar. Daha önce eşimin telefonundan açık saçık başka kadınların olduğu siteye baktığını yakaladım . Bakmıyorum artık desede inanmıyorum. Daha öncede yakaladim arkadaş almıştı telini deyip uydurdu. İlgisizligide var bana. Ben onun Google arama motoruna bakmak istiyorum mesela ama geçmişindeki sadece o baktığı yerleri siliyor belkide. Fiziki olarak aldatma yok şimdilik buna eminim. Ne yapmam lazım ne yükleyeceğim telefonuna

Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar. Daha önce eşimin telefonundan açık saçık başka kadınların olduğu siteye baktığını yakaladım . Bakmıyorum artık desede inanmıyorum. Daha öncede yakaladim arkadaş almıştı telini deyip uydurdu. İlgisizligide var bana. Ben onun Google arama motoruna bakmak istiyorum mesela ama geçmişindeki sadece o baktığı yerleri siliyor belkide. Fiziki olarak aldatma yok şimdilik buna eminim. Ne yapmam lazım ne yükleyeceğim telefonuna

Googleye etkinligim yazin ilk cikan sarfa welcome to sayfasına girin orayi bilmez gizli sekmeden açmıyorsa görürsünüz

Bazıları erkekler bakar diyor tamam ama bana karşıda ilgili değil kendisi. Hiç ilgilenmiyor değil ama genellikle ya tersler ya pek konuşmaz benle. Başka kadinlara baktığını görünce kızdım soz verdi ama ne hikmetse yeğeninin leptopunu oyun oynama amacli aldığından bir hafta sonra YouTube arama motoruna girdim leptopun bir baktım da aynı kadınlara baktığı sayfayı gördüm. Daha once kendi telinden baktığı sayfa yani.Ben bakmadım dedi inkar etti. Yegeninle aynı yerleri mi izliyorsunuz bu kadar teaadufmu olur dedim. Yani aslında bir daha yakalamis oldum. Ufff

Yani bakmasını engelleyerek içindeki duygulara engel olacağınızı mı düşünüyorsunuz
Bilakis varsa böyle bir eğilimi baskınızla katlanarak devam edecektir
Ya niye kendinize güvenmiyorsunuz adam sizi kaybetmekten neden korkmuyor
Offf çok can sıkıcı
Erkek olsam böyle kendine güvenmeyen bir eşim olsa acayip itici bulur uzaklaşırdım

Yani bakmasını engelleyerek içindeki duygulara engel olacağınızı mı düşünüyorsunuz
Bilakis varsa böyle bir eğilimi baskınızla katlanarak devam edecektir
Ya niye kendinize güvenmiyorsunuz adam sizi kaybetmekten neden korkmuyor
Offf çok can sıkıcı
Erkek olsam böyle kendine güvenmeyen bir eşim olsa acayip itici bulur uzaklaşırdım
Ne alakası var erkek milleti iste. Bende sinir oluyorum

Bence eşiniz sizi çekici bulmuyor. Problemi sürekli farklı yerde aramak yerine biraz kendimize mi baksak acaba ? Siz eşinizi yeterince mutlu edebiliyor musunuz ?
[/QUOTE
Cocuktan sonra birbirimize yeterince vakit ayiramadik bilmiyorum çocuk ev iş. Eşimde çocuğuyla ilgilenir genelde. Dediğini bende düşündüm şu an ikinciye hamileyim artık hamilelikten sonra :))) ay sinirlerim bozuldu

Bende aynisini yasadim inanin sok oldum suan sildi ama oda bana linkte cikti onume sonra telefonu kurcaladim siteymiş 😔

Bazıları erkekler bakar diyor tamam ama bana karşıda ilgili değil kendisi. Hiç ilgilenmiyor değil ama genellikle ya tersler ya pek konuşmaz benle. Başka kadinlara baktığını görünce kızdım soz verdi ama ne hikmetse yeğeninin leptopunu oyun oynama amacli aldığından bir hafta sonra YouTube arama motoruna girdim leptopun bir baktım da aynı kadınlara baktığı sayfayı gördüm. Daha once kendi telinden baktığı sayfa yani.Ben bakmadım dedi inkar etti. Yegeninle aynı yerleri mi izliyorsunuz bu kadar teaadufmu olur dedim. Yani aslında bir daha yakalamis oldum. Ufff

İyide sizin her şeyden önce iletişimsizlik, terslenme ve ilgisizlik sorunlarına yönelmeniz lazım.
Diyelim ki adam baktı siz yakaladınız ve kızdınız yine sonra ne olacak?
Kısır döngü gibi ne işe yarayacak?

Bence eşiniz sizi çekici bulmuyor. Problemi sürekli farklı yerde aramak yerine biraz kendimize mi baksak acaba ? Siz eşinizi yeterince mutlu edebiliyor musunuz ?
Çekici bulmuyorsa söylesin. Kadın şu an hamile, belki seks hayatları sekteye uğradı, belki bakımsız, belki kilolu vs vs. Eşini yeterince mutlu edemedi diye karnında onun çocuğunu taşıyan binbir zorluğa katlanan bir anne bunu hak ediyor mu?

Ozur diledi bidaha bakmam falan dedi inanmiyorum soguk davranıyorum
Buda benden ozr diledi ama bende inanmıyorum. Zaten aradan 5-6 ay kadar sonra yeğeninin leptopuuu almıştı ödünç bir gün bir baktım yine o aynı siteye girilmiş. Bu ne dedim ben bakmadım dedi uyduruyo

Buda benden ozr diledi ama bende inanmıyorum. Zaten aradan 5-6 ay kadar sonra yeğeninin leptopuuu almıştı ödünç bir gün bir baktım yine o aynı siteye girilmiş. Bu ne dedim ben bakmadım dedi uyduruyo
Onlar hep hakli biz abartiyoruz

Back
X