• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Yukarida anlatmistim gecen yaz da kaldigimiz bir otelde buna benzer birsey yasadim ama tam konduramadim.otel odasının bahçeye acilan kapisi camdi perdesi vardi.onu acmisti yine biraz ve sortunu indirdigini gordum ama tam indirmemisti.ne yapıyorsun dedim.sortumu giyiyorum dedi disarida kadinlar oturuyor ya gorselerdi dedim.ben dikkatsizlik oldugunu dusunmustum.simdi anlam kazandi.bazi yazismalarini yakalamistim watsupta. İste bir sekilde ikna oldum.baglami oyle degil onlar çocuğum yasinda sadece birsey sordum vs gibi seyler soyluyirdu.insan inanmak isteyince inanacak bir sebep buluyor.Ama bu teshircilik badka birsey...aldatilmaktan daha agir birsey gibi geldi bana...karanlik bir yanini gordum.kork
Doğrudur diye dusunuyorum anlattiklariniza bakilirsa bence de esinizin boyle karanlik bir yüzü var iyi yapmissiniz boşanin gitsin sizi onla baglayan cocuk gibi bir baginiz da yok neyseki.

Hikaye bir türlü oturmuyor. Adamın daha önce vukuatı yoksa biranda boşanma kararı adliye vs çok fazla geldi. Yaşınızı da göz önüne alırsak çok ani verilmiş bir karar gibi. Bakın aa neden boşanıyorsunuz düşünün demiyorum ama burda ne olaylar dinledik kadınlar çok daha ağır şeyler yaşayıp önce evde dırup bunu bi anlamaya çalışıyor. Ha önceden böyle halleri vardı canıma tak dedi deseniz neyse.
Niye ki ? Bazi erkekler maalesef bu yaşlarda biraz garibleşiyor.
Kim bilmiyor türkiyede dayilarin kenarda oturupda gelen gecen kari kiza baktiğini?
ŞOK yaşamiş konu sahibi ,öyle davranmasi gayet normal .
Burda bazilarini anlamiyorum gercekten ,herkes sorgulamada .
En ayrintisini bilmek istiyor ,iğnenin deliği varmi gibi.
Net anlatmiş kadin .
Adamda salakça davranmış ve yakalanmış .

Konu sahibi size de bir hata yok ,burda daha cok genç kadinlar olduğu için sizi anlamakta zorlanir.
Uzun süre cinsel ilişkinizde olmaya bilir ,menopoz zaten kadinin cinselliğini hormonlarını ruhsal saliğini alt üst ediyor .
Bunu yaşiyor yaşamiş olabilirsiniz .
Malesef daha ülkemizde sirf cinsellik için evlenen ve evli kalan cok olduğu için anlamazlar.

Hanimefendi,

Kocanizla 20 yildir evlisiniz.

20 yildir son 2 senede boyle bir şüphenizin olusmasi hic mantikli degil.

Miyomunuzun olup cinsel hayatinizin bitmesi ile birlikte ustune esinizin sapitmasida mantikli degil.

Nasil 20 yildir adam sapik olduguna dair tek bir fire vermemis olabilir yahu???????

20 yılı farkli evlerde mi gecirdiniz? Nasil farketmezsiniz yahu bunu?

Gecen sene otele gidene dek insan icine eşli cikmadiniz mi ne yaptiniz?

Bakin hicbir sebebiniz yokken sadece paşa gonlunuz oyle istiyor diyede ayrilabilirsiniz ama bir insanin 20 yillik karisi, teshirci oldugunu 20 yil sonunda anladim diyorsa burda ben dahil herkes bi suphe eder, muhtemelen davanizi gorecek hakimde suphe edecek.

Acaba adami bi norolojiye mi goturseydiniz ki?
Siz hormonlarin değiştiğini duydunuz mu?
İnsanlarin huylarını ,sevdiklerini sevmediklerini değiştiğini biliyormusunuz?
İnsanların doğuştan gelen bir mizaçları olsa da, bu mizaç zaman içinde değişime uğrayabilir. Kişilik ve huylar, yaşam boyu süren bir evrimin bir parçasıdır ve bu değişim genellikle kişinin farkında olmadan ilerler.

Kim bilmiyor türkiyede dayilarin kenarda oturupda gelen gecen kari kiza baktiğini?
Net anlatmiş kadin .

Konu sahibi size de bir hata yok ,burda daha cok genç kadinlar olduğu için sizi anlamakta zorlanir.
Uzun süre cinsel ilişkinizde olmaya bilir ,menopoz zaten kadinin cinselliğini hormonlarını ruhsal saliğini alt üst ediyor .
Malesef daha ülkemizde sirf cinsellik için evlenen ve evli kalan cok olduğu için anlamazlar.
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.evet ben de menopozdayim...bir anda olan birşey degil tabii.yukarida bazi paylasimlarda anlatmaya calistim olanlari.tabii birikimler de var.. yazliktaki olay watsup yazismalari telefonlarini saklamalari...kendini gosterme ve begendirme cabasi hep vardi.belki burada anlatsam bana kizacaginiz ve nite cektin dediginiz detaylar da ama iste insan cekiyor bir sekilde..o halde yakalanmış evlilige ve size saygisizlik yapmis biri ile de hafi otur konuşalım gibi bir olgunlugu gosteremiyor insan.yas kac olursa olsun

İnsanların doğuştan gelen bir mizaçları olsa da, bu mizaç zaman içinde değişime uğrayabilir. Kişilik ve huylar, yaşam boyu süren bir evrimin bir parçasıdır ve bu değişim genellikle kişinin farkında olmadan ilerler.
Belki ben de degismisimdir evet menopoz vs belki artik daha tepkisel oldum bilemiyorum ama bur iki olay degil tabii burda cok detayli bir bir yazsam o surecleri 20 yili tumden anlatmam gerek..bir de bazi seyler ilk defa gorulunce ve anlasilinca sok yaşanıyor zaten.daha once botle buyuk birsey yasasam ve affetsem diyelim simdi daha sogukkanli ve anlayisli olabilirim belki...en guvendiginiz erkegi dusunun...o halde dusunun...o haldeyken sizi zihninden nasil cikardigini ve size yaptigi saygisizligi izlediginizi dusunun..o an aslinda bittigini anlıyorsunuz...belki onun bitirdigini...degersizlestiginizi..oyle karisik duygular ki...oturup konussam belki ikna edecekti beni.bir bataga saplanacaktim ve bunu affetsem sonrasinda bildigim ve bilmedigim neler yasayacaktim..ikna edilmek istemedim gordugumden emindim ama yine de binlerce sorgulama yasiyor insan icinde ister istemez.bazi arkadaslarim oturup konussaydiniz demis ama bence tepki en onurlusu oldu.bilemiyorum cocugum degil ki merhamet gosterip anlayayim.baxi yukumlulukleri yok mu

Yazdiklarimi tamamen okudunuz mu? Sanmiyorum cikisinizdan oturu. Bende tam olarak keske bir psikolog arkadas gelsede bunun 60 yasinda bi anda olabilecegini veya olamayacagini anlatsa dedim zaten. Tip doktoru ya da psikiyatri/psikoloji uzmani olmadigim icin varsayimsal ilerlemekten ote gidemem ki sizde gidemezsiniz. Ayrica sizin ima ettiginiz gibi hormonlar degisip bi anda adami bir sapiga donusturduyse bununda tibbi olarak incelenmesi gerekiyordu zaten, ki bircok mesajimdada acaba bir hastalik mi geciriyor, acaba birsey mi yasiyor (bunama vb) diye sorgulayanda benim.

Net anlatmiş kadin .

Geçen sene kaldıkları otelde de yapmış aynısını, karısı da konduramamış. Nasıl Şok yaşamış oluyor? Yakalamadığı kaç tane var acaba. Benim iki kızım var ve bu adamların toplum içinde yaşamasını dolaşmasını istemiyorum. Sağlık sistemine yük olmadan masrafsız bir köşede geberip gitsinler. Ya da bir yerlere kapatılsınlar birbirlerine göstersinler şeylerini. Dava dilekçesine yazdırmamaktan bahsediyor, eşi dostu, çevreleri varmış. Kocası pislik bir sapık ama toplum tarafından anlaşılmasın öğrenilmesin. Kendi çocukları yok, milletin çocuğundan onlara ne, göstermeye teşhirciliğe devam edebilir kocası.

Bazılarını anlamıyorum yazıyorsunuz, ben kendimi anlatayım. Kaç yaşında kazık kadar kadınım, ilk erkek cinsel organı gördüğümde daha okula gitmiyordum küçücüktüm. Adam bana bir şey yapacak diye o kadar koştum ki üstüne kayboldum, babaannemin komşuları tanıdı beni eve getirdi, gördüğümü kimseye söyleyemedim. Kızlarım da bunu yaşasın istemiyorum. Şimdi anlayabildiniz mi niye sorguladığımızı?

Yazdiklarimi tamamen okudunuz mu? Sanmiyorum cikisinizdan oturu. Bende tam olarak keske bir psikolog arkadas gelsede bunun 60 yasinda bi anda olabilecegini veya olamayacagini anlatsa dedim zaten. Tip doktoru ya da psikiyatri/psikoloji uzmani olmadigim icin varsayimsal ilerlemekten ote gidemem ki sizde gidemezsiniz. Ayrica sizin ima ettiginiz gibi hormonlar degisip bi anda adami bir sapiga donusturduyse bununda tibbi olarak incelenmesi gerekiyordu zaten, ki bircok mesajimdada acaba bir hastalik mi geciriyor, acaba birsey mi yasiyor (bunama vb) diye sorgulayanda benim.
Ben size tepki vermedim.yanlis anladiniz sanirim.ya da tepki verdiginiz yazi benimki degil

Şimdi biz buradan hiçbir şey anlayıp yorum yapamayız ki. Eşinizin gerçekten kendisini teşhir etmek miydi amacı? Ben geçen akşam banyodan çıktım ışıkları yakarak odama daldım dolaptan kendime kıyafet bakıyorum, bi baktım ki evime gelen yardımcı kadın tüm perdelerimi sonuna kadar açmış. Karşıda komşu yoktu memlekete gittiler ev boş, ama ya olsaydı... Yani eşinizin dalgınlığına mı geldi de öyle yaptı? O sandalye sizin evi i/ eşinizi izlemek için mi oraya kondu? Nereden bileceğiz? Eşinizin "sen bir yıldır benden uzaksın" demesi yani sen benden uzaksın o yüzden el alemin karıları ile teşhircilik oynuyorum niyetiyle mi söylendi yoksa siz boşanmak istediniz de zaten benden 1 yıldır uzaksın benim kötü niyetle yapmadığım bir şeyi bahane ediyorsun mealinde mi söylendi? Yani kocanızın niyetini siz bilebilirsiniz gerçekten yazdıklarınızdan biz bilemeyiz. Size kolaylıklar diliyorum.

Şimdi biz buradan hiçbir şey anlayıp yorum yapamayız ki. Eşinizin gerçekten kendisini teşhir etmek miydi amacı? Ben geçen akşam banyodan çıktım ışıkları yakarak odama daldım dolaptan kendime kıyafet bakıyorum, bi baktım ki evime gelen yardımcı kadın tüm perdelerimi sonuna kadar açmış. Karşıda komşu yoktu memlekete gittiler ev boş, ama ya olsaydı... Yani eşinizin dalgınlığına mı geldi de öyle yaptı? O sandalye sizin evi i/ eşinizi izlemek için mi oraya kondu? Nereden bileceğiz? Eşinizin "sen bir yıldır benden uzaksın" demesi yani sen benden uzaksın o yüzden el alemin karıları ile teşhircilik oynuyorum niyetiyle mi söylendi yoksa siz boşanmak istediniz de zaten benden 1 yıldır uzaksın benim kötü niyetle yapmadığım bir şeyi bahane ediyorsun mealinde mi söylendi? Yani kocanızın niyetini siz bilebilirsiniz gerçekten yazdıklarınızdan biz bilemeyiz. Size kolaylıklar diliyorum.
Evet bur yanlis anlama degildi veya anlattiginiz gibi bir kaza degildi.bile isteye yapiliyordu ben iceri girdigimde haklisiniz o sandalye belki hep oradaydi belki kafin oturmuyordu belki oturuyirdu.zaten bunlar zihnimde dönüp duruyor...iki olasilikta da

İki olasilik da kotu...sonucta sirtunubindirip teshir yapan bir es var ortada..eş mi artik bilemem de...yani bir erkegi o durumda görmek cok uzucu...iste bu yuzden cinsellik yaşamadık diye mi sacmaladi dengesi kacti..veya beni cezalandirmak miydi..iste duygulardan korkuyorum beni affetmeye yonlendirmesin diye

İki olasilik da kotu...sonucta sirtunubindirip teshir yapan bir es var ortada..eş mi artik bilemem de...yani bir erkegi o durumda görmek cok uzucu...iste bu yuzden cinsellik yaşamadık diye mi sacmaladi dengesi kacti..veya beni cezalandirmak miydi..iste duygulardan korkuyorum beni affetmeye yonlendirmesin diye
Siz dava dilekçenize boşanma nedenini yazdınız mı? Bu sapık teşhirciliğin cezasını çekecek mi yoksa aramızda dolaşacak mı? Amerika'da yargılanıp cezasını çekse bile yaşadığı yerde ben teşhirci sapığım diye ilan asmak zorunda. Olay sadece sizlik değil anlamıyor musunuz, sokaktaki kadınları kız çocuklarını ilgilendiriyor bu. Karşıdaki kendi halindeki kadına hiç acımadınız mı, ya kadın değil de kız çocuğu olsaydı? Adamı 2 kez suç üstü yakalamışsınız acaba şöyle mi acaba böyle mi diye bahaneler üretiyorsunuz. Ya hapse girsin ya da akıl hastanesinde tedavi olsun, düzelmiyorsa da kimyasal hadım olsun. İlle biz mi buradan Cimere şikayet edelim kocanızı bulsunlar diye?

Dava actim.boyle bir insana nasil guvenebilirim nasil surebilir ki bu evlilik..buyuk bir saygisizlik guven kaybi sapiklik demek bile kalbimi sizlatiyor
Ne ara açtınız davayı? Ben konuyu okumadan siz davayı açmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Peki eşiniz açıklama yapmadı mı?

Siz dava dilekçenize boşanma nedenini yazdınız mı? Bu sapık teşhirciliğin cezasını çekecek mi yoksa aramızda dolaşacak mı? Amerika'da yargılanıp cezasını çekse bile yaşadığı yerde ben teşhirci sapığım diye ilan asmak zorunda. Olay sadece sizlik değil anlamıyor musunuz, sokaktaki kadınları kız çocuklarını ilgilendiriyor bu. Karşıdaki kendi halindeki kadına hiç acımadınız mı, ya kadın değil de kız çocuğu olsaydı? Adamı 2 kez suç üstü yakalamışsınız acaba şöyle mi acaba böyle mi diye bahaneler üretiyorsunuz. Ya hapse girsin ya da akıl hastanesinde tedavi olsun, düzelmiyorsa da kimyasal hadım olsun. İlle biz mi buradan Cimere şikayet edelim kocanızı bulsunlar diye?
Yukarida belirttim zaten...gereken neyse yapilacak...ben kendi basedemedigim sucluluk duygularimdan bahsediyorum.bende yarattigi cökuntuden..atlatamadigim icin paylasmak ve sizden duygusal destek istedim..

Back
X