• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin test sonuçları

meneksey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
13
Eşim sperm testi verdi. Sonuç olarak morfoloji 0 anladığım kadarıyla bi değer yazmıyo ama şiddetli anamoli yazmış. Sperm sayısı yüksek olması gereken değerin 2 katı ama sperm hızı +4 ileri hız 0,+3 %5. Hareketsiz de %80. Dr bisey demedi takviye verdi ama ne yapacağımı sasırdım. Bu sekilde doğal gebelik elde eden var mı? Takviyeye bel bağlayıp zaman kaybetmek istemiyorum. Of.
(Ultrason da varikosel fln bisey cıkmadı)

Normal sigara hiç içmedi mi? Morfoloji için tek çare eğer genetik değilse tabi sigarayi bırakması. Bütün spermlerim yenilenmesi de 73 gün sürüyormuş. Yani 73 gün boyun fix sigaraya dair hiçbir şey kullanmaması gerekiyor. Morfoloji sıfır olduğunda genelde kimyasal gebelik ya da dusukle soniclaniyor çünkü yumurta bozuk spermi kabul etmiyor canim :( . Ama zaten senin eşinde ileri hız yok yani spermler gitmiyor böyle kalıyor onun içinde hayat tarzını tamamen değiştirmesi gerekiyor. Benim eşimde de benzer sorun var. Çok zor çok :(

Normal sigara hiç içmedi mi? Morfoloji için tek çare eğer genetik değilse tabi sigarayi bırakması. Bütün spermlerim yenilenmesi de 73 gün sürüyormuş. Yani 73 gün boyun fix sigaraya dair hiçbir şey kullanmaması gerekiyor. Morfoloji sıfır olduğunda genelde kimyasal gebelik ya da dusukle soniclaniyor çünkü yumurta bozuk spermi kabul etmiyor canim :( . Ama zaten senin eşinde ileri hız yok yani spermler gitmiyor böyle kalıyor onun içinde hayat tarzını tamamen değiştirmesi gerekiyor. Benim eşimde de benzer sorun var. Çok zor çok :(
O kadar üzüldüm ki anlatamam. Siz ne yaptınız peki? Yaşam tarzı değişirse düzelir mi hiç umudum yok bilmiyorum :( değiştirecek ama olur mu

Eşim işyerinden izin alıp üroloji sonucunu gösteremiyor ben randevu alsam üroloji doktoru eşimin sonuçlarına bakıp bana bilgi verir mi sizce
Bilgi verir de sadece tek basina sonuclar bir şey ifade etmeyebilir elle muayene ediyorlar varikosel olup olmadigina. İlac da yazamaz. Ozel bi hastaneden haftasonu icin randevu olusturun en olmadi

O kadar üzüldüm ki anlatamam. Siz ne yaptınız peki? Yaşam tarzı değişirse düzelir mi hiç umudum yok bilmiyorum :( değiştirecek ama olur mu
Benim esim sigarayi komple birakti daha saglikli besleniyor proxeed kullanuyor 5 aydir bide pregnacare him/her kullaniyoruz 10 aydir da henuz gebelik olusmadi bende de. İlaclar da o kadar pahali ki. Bide erkekler bizim gibi degil biz olayi ciddiye aliyoruz da onlar bizimki kadar almiyor ya da benim kocam almiyor yani. Sıkıldım ben de cok ama vardir bunda da bi hayir diyorum.

Benim esim sigarayi komple birakti daha saglikli besleniyor proxeed kullanuyor 5 aydir bide pregnacare him/her kullaniyoruz 10 aydir da henuz gebelik olusmadi bende de. İlaclar da o kadar pahali ki. Bide erkekler bizim gibi degil biz olayi ciddiye aliyoruz da onlar bizimki kadar almiyor ya da benim kocam almiyor yani. Sıkıldım ben de cok ama vardir bunda da bi hayir diyorum.
Eşim de de simdi baslayacak proxeede. Dün aldım bayaği pahalı gerçekten.
Evet sanki tüm sorumluluk biz de gibi ben de bıktım artık. Siz tekrar sperm testi verdiniz mi artış oldu mu takviyeyle?

Eşim de de simdi baslayacak proxeede. Dün aldım bayaği pahalı gerçekten.
Evet sanki tüm sorumluluk biz de gibi ben de bıktım artık. Siz tekrar sperm testi verdiniz mi artış oldu mu takviyeyle?
esim yeniden sperm testi verdi. %2 artis olmus ileri hizda 4 ayda sadece. nasip 🤷🏻‍♀️

Back
X