esimin tripi ailesine duskunlugu...

Sananee9621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
74
36
3
31
1sene olacak evlendigim ve kaynana evinde yasiorum bu konuda herzaman esimle kavga ettim ve iyice soguttum kendimden sanirim ve cok aileci buda bni cok sikio ama artik alistim bunlarin tumunu gectim zamanla hersey duzelir dyorum esim bni seviyom surpriseler yapio aileside cok iyidir fakat insan kendi evinide istyor tabi. Nyse ben 4aydir evdeyim esime dyorum bi is bulium dye istemior sadece 3 saat calisimi istyo. Sabah sonra eve gelcem annesinin isini tutcam tabi ve bi gun boyle bagirdim ona 3 saatlik is istemedimi soyledim kizdim fln oda bana kizdi sn bni bu hale getirdin osandim sndn hergun ayni sorunlar fln fisman. 4 gundur kusuz simdi gonlunu almaya calistim ona ragmen bni arayip fln da etmio knusmaya calistim dinlemek istemiom dedi dunden beri pes etim arkasindan kosmaktan napcam kizlar yardim edim? Kusura bakmayin yazim icin yurt disinda kaliorum

evlenirken bilmiyormuydunuz beraber yaşayacağınızı. sonuçta ayrı yaşanacaksa ev düğün öncesi tutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…