- 22 Kasım 2014
- 125
- 29
- 30
- Konu Sahibi ruhlar alemi
Mrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin