Esimin tripleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli alttan alıp tamam dediginiz için kendisini haklı görmüş.
Artık kemikleşmiş olan bu yapı evliliginize sirayet etmiş.
Şu dakika ses çıkarsanız kötü olan siz olursunuz çünkü alistirmissiniz.
İsterseniz ayrılın ancak bu kadar ayricaliktan ve tartışmaların buyumemesi adına alttan almalardan beslenen erkek ;bu satten sonra ne size hak verir ne sizi dinler 🤦‍♀️
Haklisin tepeme cikardim.biktim ama artik.krndi icimde bitiyor
Devamlı alttan alan yapınıza alışmış o zaman bence. Bir de ailesiyle sorun yaşadığınıza takılıyorsa o da cabası olabilir.
Ben hayatta kimseyle mecburi görüşmeme kararı aldım mesela. İnsanlara aman saygılı olayım aman kimse üzülmesin diye yaklaştıkça ağlayan ezik olan taraf oluyorsunuz. Kendinizi ezdirmeyin kimseye.
Yok beni ezemezler zaten o kalibrede degiller ama esimi dolduruyorlar onu biliyor ve seziyorum.esimde onlarin doldurmalari ile benden sogumus bence ve en ufak bir seyden alevlenip kusuyor tripler.esim cocuk gibi birisi uzerine psikolojik buhranida koyun iyice cekilmez oldu.bir omur cekecegimi sanmiyorum.

Birsey yapinca hemen karsilik bekliyor.ailesini hep onumde tutuyor.hemen kusuyor herseye tripli.aradada sinir patlamalari oluyor.
Küsen erkte sıkıntı yani problemlerden kacan erkk.
hayat sizin ya alisacaksiniz yada bosanacaksiniz surekli sikayet konulariniz var ama gram ilerleme yok

Haklisin tepeme cikardim.biktim ama artik.krndi icimde bitiyor

Yok beni ezemezler zaten o kalibrede degiller ama esimi dolduruyorlar onu biliyor ve seziyorum.esimde onlarin doldurmalari ile benden sogumus bence ve en ufak bir seyden alevlenip kusuyor tripler.esim cocuk gibi birisi uzerine psikolojik buhranida koyun iyice cekilmez oldu.bir omur cekecegimi sanmiyorum.
Destek almayı düşünürseniz bireysel ve çift olarak birşeyler düzene girer inşallah
Yoksa zor işler 😔

Sizi kırmak istemem ama onu bu şekilde davranmasına siz neden olmuşsunuz. Altan alarak çözüm bulmaya çalışmışsınız kendimizce bu çok yanlış. Böyle Altan almak zamanla hem kendinizde öfke biriktirdiğiniz için daha sert tepkiler verirsinize hemde eşinizin hatasını anlamak gibi bir derdi varsa bunu yok edersiniz.
Haklı olduğunuz konularda asla geri adım atmayın, özür dilemeyin küsüyor ise kendisi barışmaya yönelik bir adım atmıyorsa asla barışmayın gittiği yere kadar gitsin. Yetişkin bir kadın sınız kendinizi karşıdakinin kişiliğine zarar vermeden akıllıca savunun.

Doktora git diyorum ama onu anlayabilecek kapasitesi yok.akil sagligini normal saniyor.arada sinir patlamalarida yasiyor.
Neden yamukları biz düzeltmeye çalışıyoruz ki? Bu soru benim de hayatımı değiştirecek oradan kapıyı aralayacağım
Bağlayıcı sebepler maddiyat elalem gibi faktörleri bi kenara bırakıp üç günlük dünyada önceliğimiz kendimiz olmalı
Bi çıkar yol bulursun umarım kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X