esimin tuhaf davranislari..

Mona Rozaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
337
259
33
merhabalar.. ben 16 hftalik hamileyim esim ilk hamilelik hanerimi duyunca cok sevinmisti.. ama sanki gitgide sevincinin söndügünü hissediyorum .. hormonlardan midir nedir her seye cok cabuk kiriliyorum.. normal zamanda esim bi su istese bile getirir misin diyen cok kibar bi insandi yani örnek olarak bu sadece ki her meselede böyleydi ama simdi sanki cok degisti.. cok fazla üstüme düsen adam simdi daha farkli.. sizce neden oluyo olabilir.. hep hamileligi ögrendigimizden beri sen bebegimiz dogunca beni unutursun benle ilgilenmezsin deyip dururdu , simdi bile bebekten cok bahsedince ben yani ister istemez heyecanla bahsediyor insan hemen konuyu degistiriyor.. bu yaptigi normal mi sizce

Bence çok tatlı bir durum. Hani diyormuş ya benden fazla ilgilenirsin diye, sizi, sevginizi paylaşmak istemiyor işte

Bir de unutmayın, siz içinizde hissediyorsunuz bebeği, şimdiden annesiniz; ama erkekler anca çocuk doğduğunda benzer hisleri yaşayabilir.

Bence bebeğinizi sözle iki seviyorsanız, eşinizi üç sevin. Sizin aslında iki çocuğunuz olacak, biri eşiniz biri de doğacak olan.

cok üzülüyorum ben de o böyle yapinca bebegi istemiyo diye dusunuyorum bi de hamilelik insan cok daha hassas dusunuyo

Bnde esimin ilgili herdaim heyacanli olmasini istedim hamileligimde
Oda çocuklar duymasindaki selami gbi mi oliyim dedi
Yapim bu boyleyim sakinim dedi ki oyledir gercekten
Hormonlardan bence ya
Cok kafaya takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…