Eşimin Tuhaf Halleri

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.144
1.084
333
36
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.

Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.

Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.

Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.

Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.

Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.

Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.

Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?

Son düzenleme:
Takipte kalın

Sizin yanınızda da konuşabilirdi. Birşeyler olabilirde olmayabilir de siz gizliden, hesap sormadan takip edin. Açıklamasınada inanmış gibi yapın.

Evet bu olaydan kısa bir süre önce arabayla ilgili biri aradı mesela. Gayet rahat oturdu konuştu.

Bu arada yemek siparişi bekliyorduk. Telefonu açıp ayağa kalkınca ben sipariş geldi sandım başta. Sonra baktım kadın sesi geliyor.

Kocasi dovmus ciddi bi mesele var size detayli bi sekilde anlatmasi gerekirdi, ustelik hassasiyet gostermis bizzat bu konuya. Yani sen her seyden bi sey cikartiyosun diye sildim cumlesi tamamen hedef sasirtmaca tamamen manipule etme. Bunu once kabul edin. Sonra da suphelenmemis gibi unutmus gibi yaparak takibe alin. Ama hos kokular almadi benim uzun burnum

Böyle bişey olduysa eşiniz muhabbet arasında iş arkadaşımın başına böyle bir iş gelmiş bende geçmiş olsun mesajı attım üzüldüm vs demesi gerekmez miydi? Kadın aradığında da köşe bucak kaçması çok saçma yanınızda gayet doğal şekilde konuşup geçmiş olsun dileklerinde bulunabilirdi. İşkillenmekte haklısınız takip edin derim. Umarım sadece biz kötü niyetli düşünüyoruzdur

Senden gizlediği bir seyler var bence..Takipte kal birşeyler dönüyor muhtemelen.Mesajlari sorguladığında verdiği cevap çok ama çok saçma ve geçistirici bir cevap.

Dürüst degil esiniz. Telefon aramasi olmadan evvel, bugun ne yaptin konusmasi gecerken "bugun cok kotu bisey oldu. X hanim esinden siddet gormus, kotu durumdaydi, ne yapacagimizi bilemedik vs." Diyebilirdi. Akabinde de aa x hanim ariyor, nasil oldugunu sormustum bi bakayim der acar telefonu.

Siddet goren bi kadinin cevabi "iyiyim sen nasilsin" olamaz ayrica. "Cok daha iyiyim, tesekkurler" veya "kendimi toparlayamadim" seklinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…