- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaarrr sizin eşleriniz de böyle mi bilmiyorum ama benim eşim parfümü hiç sevmiyor senin doğal kokun daha güzel diyor ama ben parfümsüz kendimi kotu hissediyorum rahatsız oluyorum onun yanında kötü kokmaktan. Sizce eşim normal mi?
teşekkür ederim uzun zamandır aramız bozuktu düzeldi çok mutluyum onunla tüm sorunlarımızı konuştuk hallettiğimizi düşünüyorum bende sevmediği bşy var mı diye sorunca bunu da söyledi ben de böyle bi konu açmak istedimkoku meselesi cok farkli.. mesela ben de migren hastasi oldugmdan cogu koku bas agrisi yapar ve kullanamam.. pis kokacaksin diye bsy yokki, dusunu alirsin roll on surersin, ozaman hem kendi kokun kalir onun sevdigi, hem de kotu kotu kokusmazsin :)
iciniz rahat olsun, pis kokuyosun dememis ki, parfum sevmem demis.. bi de iltifat edip senin kendi kokunu seviyorum demis.. bu takinti da degil bence..teşekkür ederim uzun zamandır aramız bozuktu düzeldi çok mutluyum onunla tüm sorunlarımızı konuştuk hallettiğimizi düşünüyorum bende sevmediği bşy var mı diye sorunca bunu da söyledi ben de böyle bi konu açmak istedim
kızlaaarrr sizin eşleriniz de böyle mi bilmiyorum ama benim eşim parfümü hiç sevmiyor senin doğal kokun daha güzel diyor ama ben parfümsüz kendimi kotu hissediyorum rahatsız oluyorum onun yanında kötü kokmaktan. Sizce eşim normal mi?