Ya ota bka küsen, trip yapan insanlardan nefret ediyorum; aklıma 8 yaşındaki oyun bozan mahalle arkadaşlarım geldi; ebelenir sobelenirler küserlerdi. Olm oyunun kuralı belli işte, niye uymuyorsun?
Pis veletler. Büyüyünce acaba böyle mi oluyor bunlar? Neyse konu bu değil.
Ya ota bka küsen, trip yapan insanlardan nefret ediyorum; aklıma 8 yaşındaki oyun bozan mahalle arkadaşlarım geldi; ebelenir sobelenirler küserlerdi. Olm oyunun kuralı belli işte, niye uymuyorsun?
Pis veletler. Büyüyünce acaba böyle mi oluyor bunlar? Neyse konu bu değil.
Kızlar iyi geceler...
Bazen düşünüyorum da biz mi safız iyi niyetliyiz yoksa insanlar mı çok akıllı acımasız çözemiyorum. O kadar kırılıyorum ki bazen eşime dostuma aileme (eşimin ailesine zaten geldim geleli kırgınım) ben bunları bu kadar çabuk unuturken kin tutmazken insanlar neler hesap yapıyor. En yakın arkadaşım ben çocugumu kucagıma aldım bi tane hayırlı olsun demedi gelmedi aramadı ben aradım (onlarda eşi ile tedavi görüyorlar çocuk için) hiç dönüş yapmadı öyle kaldı. Ablam söz günümde evde kalmış evlendin şımardın dedi (23 yaşında evlendim) ağladım yine de küsmedimm şimdi çocuguna kızdım yaramazlık yapıyor diye bana küsmüş. Kocam ailenin yanında bana emir vererek konuşma dedim diye bana küsmüş ayol herkes çıldırmış gibi küsen küsene ben kime küssem
Arkadaşınız çocuğu olmadığı için çekememezlik mi desem psikolojik olarak iyi olmadığından dememiştir hoşgörmek lazım.
Ablan takılmış sanırım sana sanırım yinede öyle dememeliydi. Ama bu sizi ağlatacak kadar önemli bişey değil neticede ablanız kötü bi niyetle dememiştir.
Ablanızın çocuğuna kızma gibi pek bi hakkınız yok benim ablam benim çocuğuma ben varken ortamda kızamaz.
Eşiniz biraz saçmalamış ailesinin yanında size emir vererek konuşamaz.
Konu eşimin tutarsızlığı demişsiniz ama konu adı ile içerik tutarsız olmuş bence.
Velhasıl herkes ince hesap yapıyor demişsiniz ama sizde yapıyorsunuz sadece tepki göstermiyorsunuz farkınız bu.
Küsen küssün küstüğü gibi barışır.