- 7 Ocak 2017
- 424
- 529
- 18
Aynen100 euro sizin butcenizde onemli bi miktar olabilir ama altinda son model mercedes olan birinin günlük masrafi yani esinizin para gondermesi çok mantıksız.
Gunluk harclik veriyor yani.
Bu ironiyi algilamasi lazım ama 1 2 defa gonderince bi daha ne bahane bulup gondermemeye baslayacaksiniz o da tuhaf.
Babasinin parayi almasi daha da tuhaf!! İnsan ihtiyaci varken almaya cekinir adamdaki rahatlığa bak.
Aynen sinirleniyorum düsündükce.. ha bide oglum dogdugunda onun icin birikim yapalim her ay 50,100 kesilsin birikim icin dedigimdede bunu kabul etmemisti kendisi!!!Haklısınız. Tavrınızı devam ettirin. Çalışın sizde ailenize her ay para vereceğinizi söyleyin. 2. Çocuk istemiyorum bu şartlarla diyin. Kusura bakmasın ben sıkıcam bi tarafımı onlara her ay para göndericem olduuu!!
Ahhh birde benimki akillansa..Vallah canim haklisin kesinlikle vermesin ihtiyaci varsa bu baska birsey ama altinda lüks araba varken yok olmaz.
100€ yu babasina vereceginize oglunuza yapsin o parayi. Bizde öyle yapcaz. Benim kayinpederimin aylik geliri nerdeyse bes bucuk bin euro oluyor bazen de daha fazla.
Esimde bilgisayar satiyor. Babasina birtanesini hediye etmis nerdeyse 600€ kayib. En azindan o bilgisayarin kazancini almasaydida maaliyetini alsaydi babasindan. Ama yok almadi kendiside hata oldugunu anladi ve birdaha da böyle bir aptallik yapmaz
Ahhh birde benimki akillansa..
Karışıncada, babamla benim aramda neden karışıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?