Eşimin uğradığı mobing ve Instagram takibi hakkinda

Biz oluruz yine değil mi 😞
Yok, ben eşinizde de bir miktar suç buldum.Kadına instagram kullanmıyom diyebilir ve profilini gizleyebilirdi.Şahsen samimi olmadığım kimse ile takipleşmek istemem. Mobinge gelince, her işyerinde var malesef.

Kusura bakmayın da okulda akran zorbalığına uğrayan çocuk gibi bahsediyorsunuz koca adamdan. Ya o ya ben diye restleşmek de nesi? Kıza ne diye bu kadar ortam yaratmış? Orası iş yeri, herkes işinde gücünde olmalı. İlk rahatsızlık hissettiğinde gidip bildirmeliydi. İnsan kaynaklarına gidip, siz beni yeterli bulup işe aldınız ama istifa etmem yönünde baskı yapılıyor deseydi.
Instagram hesabını paylaşmak zorunda değil, vermeseydi.

Dünya kadar malın olacagina fındık kadar ...... olsun demişler o hesap
Ay kusura bakmada kocan koskoca herif kendini koruyamıyor mu? Elalemin şeyiyle ne alaka aklını kullansın eşin.

İlk başta eşimi tanimak için arkadaşça davranmış takipleselim demiş eşim olur demiş ama rest kısmı olunca takipciden çıkarıyor ama takip ediyor o kısmı anlamadim ben
Ya işte eşin ilk başta niye samimi olup takipleşiyor, ne münasebet yani.İki saattir bunu demeye çalışıyorum😬.

Bak kocan yapar demiyorum, sakın yanlış anlama ama gerçekten gevşek davranmış.Ne münasebet yani,instagram da eklemek zorunda değil kimseyi.
Tamam gevşek davranmış olabilir hak veriyorum ama kız o kadar kötü biri ki yaptığı hareketin altında anlam çıkarmaya çalışıyorum takipciden çıkarması ama takip etmesi🧐

Benim kocam yapmaz 😂
Kocan hiç samimi gelmedi ya. Çalışan bu yaşa adam aklını kullanır yine de insanları inandırır kendine çeker anlattığı eksik bir şeyler olabilir mi. Kız patrona şikayet etse patron sevgiliside olsa bir sorar soruşturur. Birde yeni girmiş bir çalışan olarak karsı cinsle değilde hemcinsimle kaynaşırdım ilk.

Tamam gevşek davranmış olabilir hak veriyorum ama kız o kadar kötü biri ki yaptığı hareketin altında anlam çıkarmaya çalışıyorum takipciden çıkarması ama takip etmesi🧐
Ayyy ben bu takipleşme lugatından pek anlamıyorum ama kız kötüyse eşin de keşke mahal vermeseydi bunlara.Zeytinyağı gibi üste çıkmasın şimdi.

Back
X