- 23 Ağustos 2018
- 141
- 75
- 13
- 32
- Konu Sahibi yazgecesiii
Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var