Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
32
Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var :(

çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez
Bunu biliyorsunuz neden bir daha çocuk düşündünüz . Çocuk için bosanmamak konusuna karşıyım anlaşamadığn bir evliliğe zorla katlanmak zorunda değilsin. Belki de bu çocuğun için de iyi olur çünkü eşiniz tam bir öküz ailenizi onu bunu düşünmeyi bırakın zaten hep bu yüzden kadın cinayetleri arttı:işsiz:

çok istikrarlı oturmamış olduğu için evliliğiniz zaman zaman sorun olacak tabi
14 haftalık ultrason da hiçbişey anlamıyor kimileri o belki biyerlerini göreceğim diye düşündü
göremeyince ben niye geldim diye düşündü herhalde
kimi erkekler böyle oluyor hiç hevesi olmuyor gelmeye

Bu aralar bu cümleleri çok görüyorum kadınlar kulübünde, sıkıntı yokken çok iyiyiz ya da iyi iken çok iyidir gibi... Her şey yolunda giderken Zaten herkes iyidir Önemli olan zor zamanlarda Öfkeli anlarda sakin kalabilmek iyi olabilmek krizi yönetebilmektedir bana kalırsa..

Başka probleminiz de var sanırım küçük bir mesele çok büyümüş.. eşiniz anlamsız bir yorum yapmış sanırım. Trip atmak hiçbir şekilde sorunu çözmüyor dahası uzatıyor. Ben olsam Evet bu yüzden geldik, bundan sonra da sık sık boşuna geleceksin derdim.

Trip atmak yerine neye kirildiginizi düzgün şekilde söylerseniz bu kadar yıpranmazsınız.

Eşiniz sıradan bir hodüklük yapmış bence. Öyle dizilerde filmlerdeki gibi ağlamasını falan mı beklediniz :)

Genelde öyle olmuyo işler :KK53:

Bir de bu erkeklerin kafası hamilelige basmıyor bence empati kuramıyorlar. Süreç içerisinde siz ona öğreteceksiniz, ama trip atmadan suclamadan

Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var :KK43:
Bu adam nasil bi hödüktur yaa seni gectm insan cocugu icin heyecan duyar merak eder.cocuk istemiyormuydu yoksa daha evvel plansz bi gebelik mi

Erkekler, bebek doğduktan sonra anlıyorlar ve hissediyorlar. Ultrason onlara çok anlam ifade etmiyor. Yani elbette aşırı kabalık yapmış ama böyle devam edeceğini sanmam.

Siz de evli ve çocuk sahibisiniz sanırım. Nasıl da belli oluyor :)

Katılıyorum yorumunuza

hiiiç de erkekler ultrasondan anlamıyor hamileliği bizim gibi hissetmiyorlar diyerek kendinizi oyalamayın gayette heyecanla benden fazla heyecanla eşim iki gebeliğimde de bekledi ultrason tarihlerini. konu sahibi gayeeet haklı tirip yapmayada haklı. ilk bebeğimde bayılıyordum acil hastaneye gittik eşim yoktu yanımda. ultrasonla baktıkları için 1 hafta üzüldü ben göremedim diye. eşiniz hödüklük etmiş.

ben okuduklarımda boşanmaya gidecek bir şey göremedim açıkçası. hamilelikle gelen fazla duygusallığın etkisi ile de bakış açınız değişmiş olabilir ya da fazla beklenti içindesiniz.hayatınızı basit şeyleri birleştirerek karmaşık hala getirmeyin.boşanmaya gidecek kadar duygusuz bir ilişkiniz mi var şiddet mi uyguluyor aldatıyor mu?

Her erkek bir olmuyor iste.Benim abim ultrason fotograflarina bakip bakip agliyodu mesela.Bu da asiri duygusallik bence.Ama icinden geliyor oyle diyodu.Esinizi en iyi siz bilirsiniz.Cok duygusal degilse bir tepki vermemesi gayet dogal.

Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var :KK43:

Evlilikte başka sorunlarınız varsa bilemem konuya göre yorumum şu; o ultrason görüntülerinden hiç bir şey anlaşılmıyor gebeliğin başlarında, eşiniz şu an sizin gibi bir heyecanın içerisinde değil. Davranışı kaba ama sizinde ısrarınız saçma kusura bakmayın, adam kontrole gelse ne olur gelmese ne olur, fazla üstüne sürtmeyin bu tarz konuların, bu adamdan çocuk yaptıysanız huyunu suyunu biliyorsunuz , ona göre davranın, strese sokmayın kendinizi. Şu aşamada boşanmayı düşünmekte evet bence bebeğe haksızlık. Çocuk babasız büyür mü büyür ama hayatının ilk yıllarında en azından kişiliğinin oluştuğu dönemlerde onu babadan mahrum bırakmak haksızlık, şu anlattığınıza göre ortada vahim bir durum yok

Öncesini bilmediğimiz için herkesten farklı bir yorum geliyor Mesela benim eşim de böyle bir cümle kuracak potansiyel de ama ben kırılmam. -Sana el salladı görmedin mi babası- falan der güler geçerim. Başka sorunlarınız olduğu için Sanırım siz fazla anlam yüklediniz haklı olarak.

hiiiç de erkekler ultrasondan anlamıyor hamileliği bizim gibi hissetmiyorlar diyerek kendinizi oyalamayın gayette heyecanla benden fazla heyecanla eşim iki gebeliğimde de bekledi ultrason tarihlerini. konu sahibi gayeeet haklı tirip yapmayada haklı. ilk bebeğimde bayılıyordum acil hastaneye gittik eşim yoktu yanımda. ultrasonla baktıkları için 1 hafta üzüldü ben göremedim diye. eşiniz hödüklük etmiş.

Sizin eşiniz böyle diye herkesin eşi böyle mi olmalı? Karşınızda kocasina kırgın bir kadın var, onun kırgınlığını daha da koruklemeyin bence

Ben bile ultrason tarihini heyecanla beklemiyorum, ultrasonda görünce ağlamıyorum vs... Yanı her erkek aynı olamaz. Her kadın farklı olduğu gibi onlar da birbirinden farklı. Sonuçta onlar da insan :KK53:

Adam bu konuda hodüktür, başka konuda mükemmeldir. Biz bilemeyiz.

Valla ben bayan olarak bile ultrasondan hicbir sey anlamiyordum ve hicbir sey hissetmiyordum. Ben doğunca anladım anne olmayı. Simdi yüreğim titriyor bakarken o ayrı. Esininizin de bir sey anlamamasi bana garip geldi. Ama cok buyumus gereksiz yere kaba davranmis size bu konuda haklisiniz. Bosanmayi gerektirecek bir sey yok su asamada. 2 gundur konusmamasi hos degil tabi ki bende cok sinir olurdum.

Sizin eşiniz böyle diye herkesin eşi böyle mi olmalı? Karşınızda kocasina kırgın bir kadın var, onun kırgınlığını daha da koruklemeyin bence

Ben bile ultrason tarihini heyecanla beklemiyorum, ultrasonda görünce ağlamıyorum vs... Yanı her erkek aynı olamaz. Her kadın farklı olduğu gibi onlar da birbirinden farklı. Sonuçta onlar da insan :KK53:

Adam bu konuda hodüktür, başka konuda mükemmeldir. Biz bilemeyiz.
aynı olmalı demedim ama yaptığı hödüklük. heyecanlanmasan bile karşısında hamile eşi olan bir adam eee bu muydu yani dememeli. trip atması gayet normal. ben ağlasın demedim zaten. lafımda erkekler zaten anlamıyor diyene gayette güzel anlıyorlar sadece hödüklük kolaylarına geliyor. bir daha gelmemek için yapıyor.

Valla ben bayan olarak bile ultrasondan hicbir sey anlamiyordum ve hicbir sey hissetmiyordum. Ben doğunca anladım anne olmayı. Simdi yüreğim titriyor bakarken o ayrı. Esininizin de bir sey anlamamasi bana garip geldi. Ama cok buyumus gereksiz yere kaba davranmis size bu konuda haklisiniz. Bosanmayi gerektirecek bir sey yok su asamada. 2 gundur konusmamasi hos degil tabi ki bende cok sinir olurdum.
Bana garip gelmedi demek istedim pardon:)

Back
X