Eşimin umursamazlığı

Mlk42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
15
4
1
28
Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘

Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘
Bu şiddetin devamı gelir, blöf değil ciddi düşünun ne düşünecekseniz

Amacınız korkutmak mı boşanmak mı?
Korkutmak için boşanmayı kullanıp geri dönmek, yaşayacaklarınızın dozunu arttırır.
Öfke problemi olduğunu kabul etmeli, şiddetin affı olamaz hele de evinizde küçücük çocuk varken.
Nasıl ciddi ciddi bunu sorun olarak görmüyorsunuz?

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
Vah benim kocama…

Bu bir sebep değil, ne kadar leşleşirseniz leşleşin ki terbiye timsali olamayacağım çok yapmışlığım vardır aklınızın alamayacağı şeyler, o el kalkıyorsa inecek.
Bir adam ne olursa olsun şiddete yeltenmeyecek!
Durdurma, yolundan çekilme, yapma etme derkenki deformelerden bahsetmiyorum, bayağı karşıdakinin canını yakmak için fiziki hareket eden insanın açıklaması yok!!!

Zihninizde bunu basit göstermeyin bence, bunda sarsılmadiniz bir sonrakinde daha ileriye gidecektir. Tabiki evliliğinizin dinamiğini siz bilirsiniz ama eğilimi var gibi
Evet normal bi ailede büyümemiş ve babasından çok ciddi şiddet görmüş çocukluğunda normalde kedi gibidir ama işte kafam o kadar karışık ki

Bir durun aranızda ciddi tartışma olmuş, size hafif de olsa fiziksel teması olmuş. Bir kafanızı dinleyin. Bosanmayacaksaniz kesinlikle blöf yapmayın. Bir ara verin. Hala aksiyon peşindesiniz.

Evet normal bi ailede büyümemiş ve babasından çok ciddi şiddet görmüş çocukluğunda normalde kedi gibidir ama işte kafam o kadar karışık ki

Babasinin hayvanlar gibi dovdugu, bayağı boyle ozel iskence teknikleri uyguladigi bir akrabam karisina sesini dahi yukseltmiyor.

Demem o ki, siddet gormus olmasi onu hakli cikarmaz, siddetin hakli tek bir gerekcesi olamaz.

Hayır tabi ki uzun bi süre uğraşıyor 3 4 kez olmuştur zaten çok kavga edip büyütmüypruz genelde ama sözlerimlw başa çıkamadığı için böyle şeylerle korkutabileceğini sanıyor galiba
Böyle şeyler zaten korkulması gereken seyler

Zihninizde bunu basit göstermeyin bence, bunda sarsılmadiniz bir sonrakinde daha ileriye gidecektir. Tabiki evliliğinizin dinamiğini siz bilirsiniz ama eğilimi var gibi
Sanırım linçlemeye yer aramadan anlamaya çalışan bi sen varsın teşekkür ediyorum bunun için sanki ben çok memnunum bu yaşanandan sanki bunu kabul etmişim dönmeye çalışıyormuşum gibi laflar.. pişman olsun ve bunun şakası bile olsun istemiyorum kolumu bacağımı kıran bi adam değil yani ailesine tek laf ettirmeyen herşeyde yanımda olan haklı haksız gözetmeden deli küfürlerim karşısında susup gelip küfür ettiğim için benden özür dileyen bi adam yani tabi ki kabul edilemez ama yüzümü itti diyede kendini kimse yerlere atmaz bence ya açıkcası şuan umursamaz tavrı daha çok sinir ediyor be çünkü onun için çoktan pişman olup ağlamıştır bile yani

Neyden korkar mı?? Ben size ne olacağını söyleyeyim. Önce el kaldırdı ama vurmadı, sonra vurdu ama yavaş vurdu, sonra vurdu ama öldürmedi, sonra el Fatiha... annenize gidip sonra tıpış tıpış adama dönmek şu anlama geliyor, bana vurman artık legal hale geldi...

Back
X