Eşimin umursamazlığı

Babasinin hayvanlar gibi dovdugu, bayağı boyle ozel iskence teknikleri uyguladigi bir akrabam karisina sesini dahi yukseltmiyor.

Demem o ki, siddet gormus olmasi onu hakli cikarmaz, siddetin hakli tek bir gerekcesi olamaz.
Bunun için yapıyo vah vah travma olmuş vursun bari napıyım demiyorum heralde bende tabi olamaz

Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘
Öncelikle size birdaha el kaldirmayacaginin garantisini vermeli barışmanız için.

Sanırım linçlemeye yer aramadan anlamaya çalışan bi sen varsın teşekkür ediyorum bunun için sanki ben çok memnunum bu yaşanandan sanki bunu kabul etmişim dönmeye çalışıyormuşum gibi laflar.. pişman olsun ve bunun şakası bile olsun istemiyorum kolumu bacağımı kıran bi adam değil yani ailesine tek laf ettirmeyen herşeyde yanımda olan haklı haksız gözetmeden deli küfürlerim karşısında susup gelip küfür ettiğim için benden özür dileyen bi adam yani tabi ki kabul edilemez ama yüzümü itti diyede kendini kimse yerlere atmaz bence ya açıkcası şuan umursamaz tavrı daha çok sinir ediyor be çünkü onun için çoktan pişman olup ağlamıştır bile yani
O yüzden adım atma dedim, biraz beklemek iyi gelir, sadece dik duruşunu görmesi iyi olur.Normalde de kötü biri değilse, boşanma şuan için bir seçenek olmaz.

Sanırım linçlemeye yer aramadan anlamaya çalışan bi sen varsın teşekkür ediyorum bunun için sanki ben çok memnunum bu yaşanandan sanki bunu kabul etmişim dönmeye çalışıyormuşum gibi laflar.. pişman olsun ve bunun şakası bile olsun istemiyorum kolumu bacağımı kıran bi adam değil yani ailesine tek laf ettirmeyen herşeyde yanımda olan haklı haksız gözetmeden deli küfürlerim karşısında susup gelip küfür ettiğim için benden özür dileyen bi adam yani tabi ki kabul edilemez ama yüzümü itti diyede kendini kimse yerlere atmaz bence ya açıkcası şuan umursamaz tavrı daha çok sinir ediyor be çünkü onun için çoktan pişman olup ağlamıştır bile yani
Eşinize küfür mü ediyorsunuz? Türkiye’deki erkeklerin çoğu ittirmekle kalmazdı.

Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘
Hiç bir şey yapma.

yüzümü itti diyede kendini kimse yerlere atmaz bence ya açıkcası şuan umursamaz tavrı daha çok sinir ediyor be çünkü onun için çoktan pişman olup ağlamıştır bile yani
Sadece yüzünü itti ise neden annenin evindesin? Çünkü bu basbaya şiddet. Bugün iter, dur demezsen yarın ağzını burnunu p*tlatır. Sen şunu söyle boşanmayı düşünüyor musun düşünmüyor musun? Düşünmüyorsan, adım atmasını bekleme dön eve.

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
" Aslında uyguladığı şiddet değildi ve ben hakkettim " demek istediniz sanırım bu cümleyle 🥴🥴

Siz de pek sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz anlatığınıza göre,onunki el sizinki dil yarası bırakıyor geride.
Biraz sakin düşünün,dik durun,bir daha asla yeltenmeyeceğine emin olup yolunuza devam edebilirsiniz fakat sizin de bir öfke kontrolü eğitimi almanız lazım.

Hayır tabi ki uzun bi süre uğraşıyor 3 4 kez olmuştur zaten çok kavga edip büyütmüypruz genelde ama sözlerimlw başa çıkamadığı için böyle şeylerle korkutabileceğini sanıyor galiba
Sözlü şiddet var sizde de. Bir insana kahvaltı masasını toplamadı diye amip diyorsunuz. O da size vuruyor. Birbirinizden bir farkınız yok ikiniz de aynı şekilde saygısızsınız. Burada bir erkeğin kadına masa toplamadı diye laf söylemesi ortalığı ayağa kaldırır. Aynısını kadın yapınca sesler yükselmemiş hayret.

O el bir gün size vuracak derken vurmuş. Bir kere şiddet başladıysa dozu artarak devam eder genelde.
Boşanmayacaksanız blöf yapmayın adama.
Öfke problemi vs varsa bunun için yardım alması lazım. Bir çocuk var ortada ve bunun gözünün önünde oluyor bu olaylar. Hadi sizi geçtim o çocuğa yazık

Eşinizin yaptığı ne olursa olsun doğru değil,el kalkması inmesi yada inmiyor bile olsa havada bir el, onaylanması mümkün değil.Soylediklerinizden yola çıkarak sizde öfke kontrolünde problemler yaşıyorsunuz gibi geldi bana.Hakli haksız küfür etmelerim için özür diler diyorsunuz.Kahvalti masasını toplamadi diye kızdım amip vs dedim diyorsunuz.Tabiki bende kızıyorum eşime ama dozunuz nedir bilemiyorum.Esiniz çok mu duyarsız cileden çıkıp küfür ediyorsunuz,yada çok mu pasif pısırık....Eger boşanmayı düşünmüyorsaniz,eşinizle birlikte terapi mi alsanız.Biz burada ne yazsak tam olmaz.Saglikli bir evlilik yürütmek istiyorsaniz,yada boşanma-bosanmama konusunda doğru karar vermek istiyorsaniz profesyonel birinden destek almanız şart.

Kendi kabahatinizin de farkında olduğunuzdan eve dönme yollarını arıyorsunuz, hemde boşanma blöfü gibi komik duruma düşme pahasına. Elini kaldıran adamı hiçbir şey haklı çıkarmaz ama sizde sözlü şiddet uyguluyorsunuz eşinize. Sadece yavrunuza üzüldüm.

Back
X