• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin üşengeçliği

Oğlak burcu mu eşin..Ben de işte çok çalışkanım ama evde canım hiçbişey yapmak istemez..

Ben de oğlağım ve üşengeçlik deyince eminim dünya çapında ben bir numarayım :)
Demekki burcumun da etkisi varmış :DDD

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy dur seni biraz daha guldureyim :) cumartesileri oglene kadar okulda yetistirme kurslari oluyodu esimde hafta sonu evde ... Oglen eve geldim iceri daha kafami uzatmamla agir bir parfum kokusu .. Neyse iceri girdim halilar islak .... Naptin Allah askina dedim reklamda gorunce gitmis koslanin hali sampuanini almis ;) ama bir hafta koktu ev ... Oyle bide islatmis ki halilari balkonda kurutmak zorunda kaldim ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay inanmıyorum şoktayım suan.kız sende görmüş oldun halı ykamaya para verme bak ne güzel görüntü olarak suan hayal ediyorum da gülmekten kendmi alamıyorum

Ay inanmıyorum şoktayım suan.kız sende görmüş oldun halı ykamaya para verme bak ne güzel görüntü olarak suan hayal ediyorum da gülmekten kendmi alamıyorum

O yuzden bi hafta küstüm bana is cikartiyon diye :) aman valla saldim artik kendi haline ... Zor bacim bu erkekler normal olamiyolar ya doruklardanya diplerde dolasiyolar

O yuzden bi hafta küstüm bana is cikartiyon diye :) aman valla saldim artik kendi haline ... Zor bacim bu erkekler normal olamiyolar ya doruklardanya diplerde dolasiyolar

En iyisi yapysun kendne sıkıntı boşa yapma.
Evet erkekler normal olamıyorlar.

Ayni sorun benim esimde de var da yavastan atiyor kendi annesi teyzesigil gelince sehirdisidan bir kasa redbull icmis gibi oluyor bana gelince de usengec, senin esin nasil kendi ailesine gelince birden aktif oluyor mu

Çalışan insanlarda olabiliyor bu
Bende iş dışında çok üşeniyorum çıkmaya
Bütün hafta sokaktayım, evi özlüyorum
İşimi bitirip, yayılıp keyif yapmayı
Yıllık izinde bile bir hafta hiç çıkmadan evde oturduğum olmuştur =))
Eşinde böyle olabilir, gitme çok üzerine
Biraz onsuz programlar yap, bir süre sonra mecbur takılır peşine=)

Back
X