eşimin üşengeçliği

Benim sevgilim de her seyi erteler
Erteler de
Erteler

Hic bir soruma tamam hemen bakayim/yapayim demez
Mesela faceye fotograf yukledim bakar misin? Tamam yarin bakarim (bugun olmaz yani niyeyse :44:)
Pazar sinemaya gidelim mi? Pazartesi ta da salı gideriz (niye pazartesi olmyor anlamiyorum :44:)
Hadi bulusalım? (Evlerimiz arasi 5dk mesafe hemencecik bulusabiliriz) Yarım saat sonra bulusalım (illa erteliyor yahu)
Yani 1 dk sonra yapilabilecek bir sey olsa bile ille 10 dakka erteler imkani varsa

Sen kocani boyle kabul edeceksin ben de sevgilimi boyle kabul edecegim
Bence baska caresi yok bunun :44:

cnm inanki bnim dilimden konuştun haklısın bir anım geldi aklıma bir dilim ekmek kalmıştı hemen yarısını kaptım ötekide elimde ben yutp diğer yarısını yemekle meşgul olduğum anda elimden yedi hemen çocukgibi olduk bende eşime yapıştırdım lafı '' aaa nekadar kıvrak bi hareketti senden beklemezdim helal olsun canm ' 2 gün sonra eşimin cevabı ' ben okadar tembelmiyim sözlerin canımı yaktı' ama gülerek resmen evcilik gibi oldu ya şimdi yemek hazırlayacağım çıkmak zorundayım söyleiklerin çok doğru ama bazen hissettiriyorum ona yaptığının bencillik olduğunu zaten beni üzen tarafıda o bencilce davranması üşenmiş süsü vererek

:1::1::1::1::1:

ne güzel işte eşleriniz evcimen hanımlar, evcimen insandan zarar gelmez:1:

ne güzel işte eşleriniz evcimen hanımlar, evcimen insandan zarar gelmez:1:

Chess, konu sahibini bilmem de benimki iyice sinirlerimi bozmaya basladi... evcimen falan gozum gormuyor artik ! :)))

Bi tek aldatma konusunda guvenim tam, istese dahi bi kadina 2dk.lik zevk icin dil dokemez, beyfendi kilini kipirdatmaya dahi usenir cunku :))

Chess, konu sahibini bilmem de benimki iyice sinirlerimi bozmaya basladi... evcimen falan gozum gormuyor artik ! :)))

Bi tek aldatma konusunda guvenim tam, istese dahi bi kadina 2dk.lik zevk icin dil dokemez, beyfendi kilini kipirdatmaya dahi usenir cunku :))

:1::1::1::1::13:

cnm inanki bnim dilimden konuştun haklısın bir anım geldi aklıma bir dilim ekmek kalmıştı hemen yarısını kaptım ötekide elimde ben yutp diğer yarısını yemekle meşgul olduğum anda elimden yedi hemen çocukgibi olduk bende eşime yapıştırdım lafı '' aaa nekadar kıvrak bi hareketti senden beklemezdim helal olsun canm ' 2 gün sonra eşimin cevabı ' ben okadar tembelmiyim sözlerin canımı yaktı' ama gülerek resmen evcilik gibi oldu ya şimdi yemek hazırlayacağım çıkmak orundayım söyleiklerin çok doğru ama bazen hissettiriyorum ona yaptığının bencillik olduğunu zaten beni üzen tarafıda o bencilce davranması üşenmiş süsü vererek

Itiraf edeyim anlattiginiz diyalog cok sirin geldi :))
Fakat esinizin kasitli olarak bencillik yaptigni dusunmuyorum... o yuzden konusun diyorum.
Sizi anladikca belki ozelestiri yapip biraz daha ozen gosterir, ayda yilda bir sizin planinizi bozmasa ona da kabulsunuz zaten
Hep annesinin bir tanesi olmaya, ekmek elden su golden alismislar.
Fakat sizin de istekleriniz olabilecegini dusunemiyorsa da anlamasini saglayin ki yillar sonra tumuyle bencillige donusmesin bu usengeclik.

Ayni ben aman sabahlar olmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar:) aynen yazdığım gibi eşim çok üşengeç. iş konusunda çalışkandır ama iş saatleri dışında sanki adamda mıknasıs var, tekli koltukta da demir ; bir yapışıyor anam kaldıramazsın. bu yüzden birçok şeyi ertelediğim oluyor aile gezmelerimiz planlarımız vs vs en basiti diyelimki evde ekmek yok sırf üşendiği için hamur aç börek yap diyor yada soğan kalmadı hemencik marketten alırmısın diyorum yemek soğansız olsun bişey olmaz diyorr yada planlamışız bir yere gitcez sonra gitsek olmazmı ara arkadaşını gelemeyeceğimizi söyle ben evde takılcam diyor sırf bu sebeplerden çok tatrıştık başka yönleriyle mükemmel bi koca ama böyle tembelliğini hazmedemiyorum bir yere gitsek bile dönüşünü dert ediyor ne yapıcam bilmiyorum bazı sabahlar onu heveslendrip yürüyüşe çıkarmayı denedim ama olmadı zaten gelseydide kesin çimlerde uyurdu :97::97::59::59::59:

aynı kocadan bende de var eve girdiğinde koltuklar buzdolabı benim ki magnet nasıl canlandırabilirim içine dedem kaçmış gibi:))))))

Bendede o kocanin tam zitti varrr :) arkadasim kiymetini billll sen bide benim cektiklerimi duysan :) ne bulsa yer hatta az gelecegini dusunup sofraya eklemeler yapar ikimizde calisiyoru ben kendimi eve ölü gibi atarim ama o hicccc yorulmaz ... Birlikte film izleyemeyiz hic 8 de uyur ;) tv calisirken televizyona ters yatar hayatta maç spor haber vb sey izlemez.. 4 bin liraya ultrabook aldi daha inanin 1 hafta kullandi artik hic bi is yapamaz oldum evde cunku ben yaparim deyip herseyi yapiyor ben tuvaleti yikarsam bi bakmissin balkonlari yikiyo ben camasiri yikayip sermissem utüyü aciyo surekli ayagimin altinda gecen gun Allah askina bi kahveye git spor salonuna yazil filan dedim :) ya evlendigimden beri elektrik supurgesini o isten gelmeden once takabiliyorum :) bu kezde makinenin icini temizliyo :) oyyy delirecem daha varyaaa yazsam bitmezzzzzz inanin hele alisveris merakiii migrosun mudavimiyiz esim kapilarda karsilanir ozel etler Zeytinler sunulur ismiyle hitap edilir ekmek bile istesem kesinlikle 1 tane almaz 1 dediklerim 2 alinir 2 dediklerim 4 alinir.. Neymis 1 tane ekmek kasadan gecermiymis utanirmis :) keske hep otursaa ya sizinki gibi ben baglamayi filan dusunuyorum artik eve... ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bendede o kocanin tam zitti varrr :) arkadasim kiymetini billll sen bide benim cektiklerimi duysan :) ne bulsa yer hatta az gelecegini dusunup sofraya eklemeler yapar ikimizde calisiyoru ben kendimi eve ölü gibi atarim ama o hicccc yorulmaz ... Birlikte film izleyemeyiz hic 8 de uyur ;) tv calisirken televizyona ters yatar hayatta maç spor haber vb sey izlemez.. 4 bin liraya ultrabook aldi daha inanin 1 hafta kullandi artik hic bi is yapamaz oldum evde cunku ben yaparim deyip herseyi yapiyor ben tuvaleti yikarsam bi bakmissin balkonlari yikiyo ben camasiri yikayip sermissem utüyü aciyo surekli ayagimin altinda gecen gun Allah askina bi kahveye git spor salonuna yazil filan dedim :) ya evlendigimden beri elektrik supurgesini o isten gelmeden once takabiliyorum :) bu kezde makinenin icini temizliyo :) oyyy delirecem daha varyaaa yazsam bitmezzzzzz inanin hele alisveris merakiii migrosun mudavimiyiz esim kapilarda karsilanir ozel etler Zeytinler sunulur ismiyle hitap edilir ekmek bile istesem kesinlikle 1 tane almaz 1 dediklerim 2 alinir 2 dediklerim 4 alinir.. Neymis 1 tane ekmek kasadan gecermiymis utanirmis :) keske hep otursaa ya sizinki gibi ben baglamayi filan dusunuyorum artik eve... ;)

Ahahaha bu yoruma gül gül bittm valla.özellikle 1 ekmek utanma bölümü

ne güzel işte canım atom karınca:1::1:

Eşin evini seviyor, evcimen bir adam galiba :1:

Belki sen eşini bu hale getirdin olamaz mı:26:

Yani mesela ben benimkine yüz versem suyunu bile ayağına getirttirir. Su getir dediğinde kalkıp kendin al diyebilmek lazım mesela. bİrinde laf söyler, ikisinde laf söyler, sonra alışır :27:

Bence ufaktan başla evde eşine bazı sorumluluklar yüklemeye.

bir erkeği iş saatleri dışında kendi istemediği sürece yayıldığı kanepeden kaldırabilecek bi güç varsa oda çemkirmek sanırım. Bizde işe yarıyor. Bu şekilde olsun istemem ama ne yapalım bizde böyle malesef :)

Esra8891 esim seninki gibi olsa keskeeeeee

Leplepi canim usenenin cocugu olmaz derler.
Bu adamin da degisecegi yok gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahahaha bu yoruma gül gül bittm valla.özellikle 1 ekmek utanma bölümü

:) valla yazarken guldum ama aslinda cok sinir oluyorum bu duruma :) evde bi suru bayat ekmek oluyo konu komsuya robotta cekip kofte yaparsiniz diye dagitiyorum :) ayyy hele simdi bide hamileyim anlatamam yani temelli bi değisik oldu adam :) hep boyle kalmaz insallah biraz duzelme olsun normallessin hödüklessin istiyorum :)

Esra8891 esim seninki gibi olsa keskeeeeee

Leplepi canim usenenin cocugu olmaz derler.
Bu adamin da degisecegi yok gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi kac kez düsün bence valla cok sinir bozucu her seye atlamasi ben biliyorum demesi senin yaptigin seyi bastan bir daha yapmasi benim ki dozunda degil yani seninkinin tam zitti :) ortada bisi lazim bize

:) valla yazarken guldum ama aslinda cok sinir oluyorum bu duruma :) evde bi suru bayat ekmek oluyo konu komsuya robotta cekip kofte yaparsiniz diye dagitiyorum :) ayyy hele simdi bide hamileyim anlatamam yani temelli bi değisik oldu adam :) hep boyle kalmaz insallah biraz duzelme olsun normallessin hödüklessin istiyorum :)

Benim eşmde çok sever evle ilglenip temzlik yapmayı ama sizinki cok dgşikmiş kız ne gzel ya ben çok severm çokta eglenceli oluyodur tahminimce

Benim eşmde çok sever evle ilglenip temzlik yapmayı ama sizinki cok dgşikmiş kız ne gzel ya ben çok severm çokta eglenceli oluyodur tahminimce

Misafir filan gelecegi zaman isler cabuk bitiyo :)

Ayyyy dur seni biraz daha guldureyim :) cumartesileri oglene kadar okulda yetistirme kurslari oluyodu esimde hafta sonu evde ... Oglen eve geldim iceri daha kafami uzatmamla agir bir parfum kokusu .. Neyse iceri girdim halilar islak .... Naptin Allah askina dedim reklamda gorunce gitmis koslanin hali sampuanini almis ;) ama bir hafta koktu ev ... Oyle bide islatmis ki halilari balkonda kurutmak zorunda kaldim ;)

Back
X