• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uykudan uyanıp cinsellik arzusu 🤔🤨😏

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba hanımlar.
4 yıllık evliyim eli eşim 4 5 aydır gece uyanıp cinsellik arzuluyor. Şaka gibi beni uyandırıp cinselliğe hazırlanmadan afedersiniz daha ıslanma olmadan içime girmek istiyor hem uykudan uyandırılmak hem hazır olmamak çok çok kötü bişey cinsellik bana göre berbat bişey..
10dakika sürmüyor bile gururum kırıldı artık 🤯 😩 kadınlık hissetmez oldum öpüşme bile olmadan yaşanan cinsellik benimkisi istek arzu yok artık bende normal zamanda dahi 🤯 çok zor bişey

Yaa neden cinsellik istemiyorsunuz sebebi ne
Çoğu bayan böyle erkek arzular
Ya da erkek kadını arzular ki eşiniz sizi arzuluyor
Yani ilişki de kötü mü davranıyor ne yapıyor
Canınızi mi yakıyor
Ne yapıyor bu adammm o_O o_O :rolleyes:
Sevişmeden direk girmek istiyor öpüşme bile yok canım yanıyor ıslanmadan bi kadının hazırlanması gerekiyor güzel bir cinsellik için bazen uykudayken şortumu çıkarmasına uyanıyorum hiçbir sevişme olmadan

Sevişmeden direk girmek istiyor öpüşme bile yok canım yanıyor ıslanmadan bi kadının hazırlanması gerekiyor güzel bir cinsellik için bazen uykudayken şortumu çıkarmasına uyanıyorum hiçbir sevişme olmadan
Bu da doğru değil.konuşsanız olmamı? Mesela beni hazırlarsan bende istekli olurum filan gibi..

Yaaa hanfendi madem öyle bırakın adam çıkarsın şortunuzu
Siz de bence zevk alma durumu bitmiş benim anladığım bu eşinizi arzulamıyorsunuz
Noktayı koymuşsuz
Seviş seviş bir yere kadar ağzın gözün salya tükürük insan bazen sevişmeden sıkılıyor
Hep aynı durum ağzı ağıza somurup durmak
:KK23:

Yaaa hanfendi madem öyle bırakın adam çıkarsın şortunuzu
Siz de bence zevk alma durumu bitmiş benim anladığım bu eşinizi arzulamıyorsunuz
Noktayı koymuşsuz
Seviş seviş bir yere kadar ağzın gözün salya tükürük insan bazen sevişmeden sıkılıyor
Hep aynı durum ağzı ağıza somurup durmak
:KK23:
olsa da bıksak sıkılsa inşallah

Back
X