- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Geçen haftasonu virüs var biraz dikkat edelim uzak duralım birbirimizden derken cumartesi pazar sanırım 8 kere filan oldu bizim bi daha da demem uzak duralım diye adama ters tepiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi siz anladınız beniİki taraf da arzulayınca her halinden belli olur ama siz eşinizin sizi düşünmeden hareket etmesine takmışsınız haklı olarak. Kesinlikle eşinizde sorun var. Karı koca iseniz sizin de isteklerinize önem vermeli, zevklendirmeli ki güzel olsun. Kendi işini bitirip yatacaksa mastürbasyon yapsın niye uyandırıyor ki?
eşiniz bence odun. Böylesi işine geliyor. Sizin zevklerinize önem verene kadar tavrınızı koyun. Ne demek hem uyandırılmak hem de azap etmek geceyi?
Üzülmeyin lütfen aşabilirsiniz. Tavrınızı koyun ve istediğini vermeyin beni dinlemiyorsan benimle yapma kendi kendine yap deyin. Siz tavrınızı koydukça kendine gelir gelmezse başka yollar denersiniz. Ama böyle yürümez sizi mutsuz etmesine izin vermeyin kesinlikle.Bi siz anladınız beni![]()
normal zamanda dahiçok zor bişey cinsellik ten nefret eden bir kadınım iğreniyorum sevişmekten cinsellik ten
Buda örneği gece bahane siz cinselliği sevmiyorsunuz. Sonra aldatilinca da ağlayarak konu açarsınız.
Benim deli kocamda bazen yapar bunu kizarim güzellikle anlatırım he tamam yapmam dikkat ederim deyip bı zamsn geçince yine aynisi,sizi çok iyi anliyorum sizde konuşun belki o anlar.Merhaba hanımlar.
4 yıllık evliyim eli eşim 4 5 aydır gece uyanıp cinsellik arzuluyor. Şaka gibi beni uyandırıp cinselliğe hazırlanmadan afedersiniz daha ıslanma olmadan içime girmek istiyor hem uykudan uyandırılmak hem hazır olmamak çok çok kötü bişey cinsellik bana göre berbat bişey..
10dakika sürmüyor bile gururum kırıldı artık![]()
kadınlık hissetmez oldum öpüşme bile olmadan yaşanan cinsellik benimkisi istek arzu yok artık bende normal zamanda dahi
çok zor bişey
Ay o nasil benzetme kızBen nacizane bisey sormak istiyorum ama sizden bile cekindim suancinsel bolgenize esiniz dondurma muamelesi yapiyor mu ve bu ne kadar dogru olmali mi
Bunun yanlış bi tarafı yok ve çok haz veren bi şey. Tabi herkes hoşlanmıyo bu eylemden. Karşılıklı zevk olursa muhteşem bi deneyimBen nacizane bisey sormak istiyorum ama sizden bile cekindim suancinsel bolgenize esiniz dondurma muamelesi yapiyor mu ve bu ne kadar dogru olmali mi
oral seks demek istiyorsunuz sanırım?Ben nacizane bisey sormak istiyorum ama sizden bile cekindim suancinsel bolgenize esiniz dondurma muamelesi yapiyor mu ve bu ne kadar dogru olmali mi
Ay ne tecavüzü ya abarttınız iyiceya arkadaş adam bildiğin kadına tecavüz ediyor, yapılan yorumlara bak kafayı yememek elde değil! yok o çok istermiş kocası yaparmış da, vay efendim konu sahibini "niye almış adam" lafa bak lafa. yahu tecavüz bu tecavüz!! kendi cinsel hayatını anlatmaya meraklılar toplaşmış insan yargılıyo PESS!!
konu eski konu sayılır hortlamış şimdi. okuyunca şok geçirdim ya! inşallah konu sahibi eğitmiştir bu hayvanı!