- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Ne fantazisi ya başka konuyla dalga geçin lütfenUlan şöyle fantezi sever adamları üzmeyin
Ayy hiç istemiyorum kiBir gece de siz saldırın. Bakalım nasılmış.
Biz karı koca değilmiyiz sevişmenin saatimi olur dediEşinize bunları iletmediniz mi? Söylediyseniz cevabı ne oldu?
Hiçte güzel değil hemde hiç..En sevdiğim
Tabi 1-2 Opus kokustan sonra
Bazen eşim yapar bazen ben, güzel oluyor ama tadını çıkarın
Ama doğru sevismenin saati mi olurBiz karı koca değilmiyiz sevişmenin saatimi olur dedi
Sevişmeden direk girmek istiyor öpüşme bile yok canım yanıyor ıslanmadan bi kadının hazırlanması gerekiyor güzel bir cinsellik için bazen uykudayken şortumu çıkarmasına uyanıyorum hiçbir sevişme olmadanYaa neden cinsellik istemiyorsunuz sebebi ne
Çoğu bayan böyle erkek arzular
Ya da erkek kadını arzular ki eşiniz sizi arzuluyor
Yani ilişki de kötü mü davranıyor ne yapıyor
Canınızi mi yakıyor
Ne yapıyor bu adammm
Öyle değil işteAma doğru sevismenin saati mi olur
Alarm mi kurulacak haydi alarm çaldı
İlişki zamni böyle dusunce sacma asil şartlandırılmış gibi
Bu da doğru değil.konuşsanız olmamı? Mesela beni hazırlarsan bende istekli olurum filan gibi..Sevişmeden direk girmek istiyor öpüşme bile yok canım yanıyor ıslanmadan bi kadının hazırlanması gerekiyor güzel bir cinsellik için bazen uykudayken şortumu çıkarmasına uyanıyorum hiçbir sevişme olmadan
Yaaa hanfendi madem öyle bırakın adam çıkarsın şortunuzuSevişmeden direk girmek istiyor öpüşme bile yok canım yanıyor ıslanmadan bi kadının hazırlanması gerekiyor güzel bir cinsellik için bazen uykudayken şortumu çıkarmasına uyanıyorum hiçbir sevişme olmadan
Konuştum tabi ona sadece girip çıkmaya odaklı oluyor işteBu da doğru değil.konuşsanız olmamı? Mesela beni hazırlarsan bende istekli olurum filan gibi..
olsa da bıksak sıkılsa inşallahYaaa hanfendi madem öyle bırakın adam çıkarsın şortunuzu
Siz de bence zevk alma durumu bitmiş benim anladığım bu eşinizi arzulamıyorsunuz
Noktayı koymuşsuz
Seviş seviş bir yere kadar ağzın gözün salya tükürük insan bazen sevişmeden sıkılıyor
Hep aynı durum ağzı ağıza somurup durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?