• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin uyuz oldugum tavırları

cok üzgünüm ben aglıyorum zavallı kızım oda bana bakıyor sagolun napım ben mı arayım arayıpta ne dıcem bende yoruldum artık sankı sevgım azaldı acaba gorsem sımdı uzak dıyemı oluyor bılmıyorum gururuma yedıremmıyorum aramayı

Bnce aglama sana da kizina da yazik, guclu olmaya calis ve arama. Senin ona ne kadar ihtiyacin varsa, onun da kizina ve sana ihtiyaci var. Maalesef erkeklerin ustune biraz dusunce kendilerini bisey saniyorlar. Bnce sen biraz umursamaz davran ve tepkisiz kal o da ne oluyoruz desin

merhaba sızlere anlatıyorum cunku ısın ıcınden cıkamadım benı dınleyıp bı fıkır verırsenız sevınırım
kısaca anlatmaya calısayım esım yurt dısında calısıyor 10 aylık bır kızımız var esım 7 aydır da orda ama gelecek ne zaman gelecegı bellı degıl bazı prosedurlerı beklıyoruz ayrı olmak tabı sinirleri bzuyor bununda etkısıyle sık sık kavga edıyoruz aılesıyle de gecınemıyorum ayrı evdeyım daha once beraberdık sımdı gorusuyoruz ama ara ara hep bana laf sokmalar devam edıyor bunları anlatıyorum esıme ama ondan bırsey yapmasını aılesını uyarmasını yada onlara kızmasını beklemıyorum sadece paylasmak ıcın bak bole bole dedıler cok moralım bozuldu gıbılerınden bırde sunu belırteyım laflar bana sokuluyo ama ben agzımı acıpta tek karsılık bır cevap vermıyorum yapamıyorum esımde bunu bılıyor
bugun bır sebepten kavga ettık esımın huyudur bugun kavga ederız telefonu kapatırız ertesı gun hıc bırsey olmamaıs gıbı davranır ben surat yaparım tavrımı bellı ederım o bunu gormezden gelır taa ki ben surat yapmaktan sıkılıp normale donunceye kadar da bu boyle surup gıder ve konu kapanır ama benım ıcımde kapanmaz bır turlu
bunu soyluyorum esıme ama o _ ben senın kocanım sen benım kocam degılsın ben sana deguıl sen bana uyacaksın _ dıyor hep benı hafıfe alıyor gıbı gelıyor
ben ona sinirli sinirli haklimi anlatırken o bıyık altından guluyor bana
bugunde ben soyledım o dınledı bagırdım cagırdım en sonunda bana dedıgı laf _ neyse madem ben senı bu kadar üzüyorum bır sure gorusmeyelım o zaman ben kızımı da gormeden durabılırım madem _ dedı ben de bır sure derken ne demek ıstıyosun ne olacak yanı dedım _ hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyeyım _ dedı ve kapadı yapı olarak bılıyorum aramaz ben aramalı mıyım arayıp ne demelıyım bende gururuma yedıremıyorum soyledıgı laflara kırıldım sen dıyor herkesle sorunlusun zaten dıyor bır keresınde kendı evımızdekı bır sorunu anlatmıstım annem le babamla ılgılı bana onu dıyor sen zaten kendı annenle babanla da ıyı degılsın senın herkesle sorunun var dıyor
baban bana laf soktu dıyorum anlatıyorum hafıfe alıyor eeee napım ben ıste ee nolacak dıyor alaycı alaycı
ne yapayım o aramaz gıbı gelıyor bana ben aramalı mıyım bıraz osmanlı tiplerden yanı bana dıyor sen bana uyacaksın bız karı kocayız ben senın kocanım ben ne dersem o olacak dıyor sen bana uyacaksın dıyor kafam karısık yazılarımda karısık oldu bıras ama umarım anlamıssınızdır

iyyyyyyyyyy aman Allahım demek herkes aynııı :51::51::51: anınlaını yasadım kardeş inan kimsenin kimseye faydası yok :19: kendin ayakta ducaksın sinirlerini koruycaksın inan kimsenin kimseye faydası yok . üzülme barısırsınız kısa bi süre sonra ama bi tek sen değilsin ne sorunla yasanıor azın acık kalırsın halimize sükür :27:

canım üzüldüm gerçekten
eğer onun değişmesini istiyosan önce sen değiş
bu sefer aramaki kararlı olduğunu görsün
yalnız seninde hatan var aile onun aileside olsa herşeyi yansıtma
bu hatayı bende yaptım ilk başta ama kısa sürede vazgeçtim bundan sorun olsada anlatmıyorum artık
en azından eşimle aram açılmıyor
zaten ben anlatırkende eşim hiç bişey demezdi takma der geçerdi
bende sinir olurdum şimdi ise kafam daha rahat

eşinin ailesi ile ciddi sorunların yoksa kilometrelerce uzaktaki adama herşeyi anlatma canım erkekler zaten aileleri söz konusu olunca ya senin eşin gibi dinlemiyorlar yada direkt onları savunmaya geçiyorlar.bence kimse için birbirinizi üzmeyin:50:

Sen ona uymak zorunda fln degilsin..Sanki evliligi koca yürütyor bizde yanlarında öyle hicbsey yapmadan sadece onlara uyuyoruz..Yok böyle bsey..Dedigi laf cok agır..Evladınız var.Madem osmanlı erkegi adam gibi davranmayı ögrensin önce tavır yapmakla olmuyor o isler..Sakın arama.

Adamin ailesi laf carpiyorsa sana,sende onlara carp Susma sustukca daha cok ezerler.Kendi aranizda halledin yani:1:Esine soyleyip durma boyle dedi boyle yapti diye-Hoslanmaz erkekler
arada kalmaktan.Sen anlatiyorsun onunda elinden birsey gelmiyor,ne yapacak gidip dovecekmi anasini babasini..Bosver bozma mutlulugunu ailesi yuzunden.Laflarini orda ver icinde rahatlar konuda kapanir.

Uzak olmak zor.Mutlaka hassas bir dönemden geçiyorsundur.
Ama unutma ki eşin,sadece senden değil,kızından,ailesinden,ülkesinden,herşeyinden uzakta.
Onun tutunacak fazla dalı yok.Sen varsın.Sen de her telefonda şikayetler sıralıyorsan haklı olabilir.
Onun ne sıkıntılar yaşadığını bilemeyiz.Belki o da anlatmak istiyordur,senden fırsat kalmıyordur:)

Ben olsam bir süre aramam (dayanabildiğim kadar)
O önce ararsa,normal konuşurum,eski mevzulara girmem,sitem etmem,hatta özledim derim.

Bir daha da kim ne demiş,neye kızmışım,negatif konuları hiç konuşmam.
Kızımı anlatırım,onu özlediğimi,geldiğinde neler yapacağımızı,gittiğim veya gidemediğim yerleri,onunla gitsem ne güzel olacağını.
Bir de ona sorarım,sıkıntılarını bana anlatmasını sağlarım.Dertlerini paylaşıp rahatlamasını sağlarım.

o zaman şu sonucu mu çıkarmalıyız:

erkeklere ikiyüzlü olacaksın, sadece güzel anları ya da gerçekten çook büyük sorunları paylaşacaksın. onu da bazen iki damla gözyaşıyla çok dırdır etmeden...

bencil ve çıkarcı olacaksın. mutlaka gizli birikim yapacaksın....

yapabilir miyim bilmiyorum ama böyle yapan kadınlar çok mutlu

Son düzenleme:
:2:
Uzak olmak zor.Mutlaka hassas bir dönemden geçiyorsundur.
Ama unutma ki eşin,sadece senden değil,kızından,ailesinden,ülkesinden,herşeyinden uzakta.
Onun tutunacak fazla dalı yok.Sen varsın.Sen de her telefonda şikayetler sıralıyorsan haklı olabilir.
Onun ne sıkıntılar yaşadığını bilemeyiz.Belki o da anlatmak istiyordur,senden fırsat kalmıyordur:)

Ben olsam bir süre aramam (dayanabildiğim kadar)
O önce ararsa,normal konuşurum,eski mevzulara girmem,sitem etmem,hatta özledim derim.

Bir daha da kim ne demiş,neye kızmışım,negatif konuları hiç konuşmam.
Kızımı anlatırım,onu özlediğimi,geldiğinde neler yapacağımızı,gittiğim veya gidemediğim yerleri,onunla gitsem ne güzel olacağını.
Bir de ona sorarım,sıkıntılarını bana anlatmasını sağlarım.Dertlerini paylaşıp rahatlamasını sağlarım.

Canım öneri yazacaktım sana ama Arkadaş benim yazacaklarımı yazmış zaten. Bence de arama ve bir daha iletişime geçtiğinize sürekli şikayet etme hiç bir şeyi çözemeyeceğiniz gibi bir de üstüne daha çok yıpranırsınız şimdi olduğu gibi.

Sikayetlerinizden adama fenalik gelmis. Surat yapma olayina ben de takildim. Hani siz normale donene kadar devam ettirdiginiz.

Adam zaten uzakta, ne diye her olani anlatiyorsunuz? Paylasacak kimse yok mu, anne, abla, kardes, dost??

Adami kendinizden sogutmaktan baska bir ise yaramaz bu yaptiklariniz. Laf sokuyorlarsa size, sakin bir sekilde karsilik verin rahatlayin.

Bence o arasin. Aradigi zaman da neseli olun, pozitif olun. Hicbir erkek dirdirci ve ailesinden sikayet eden bir kadinla beraber olmak istemez. Guzel ve sakin davranin ki size kosa kosa gelsin, ici daralarak degil.

esının aılesıyle yasadıgınız sorunları sen ne dıye anlatıyorsun esıne .
ustelık adam calısmak ıcın baska bır yer de .ve durup dururken ıster ıstemez
morelını bozuyorsun .morel verecegıne morel bozuyorsun tatlım .
anlıyorum sen de zor durumdasın ama,ne olursa olsun esıne yansıtma bunları .
kımseye muhtac olmadan hakkını savun kendını sen koru bır baskası degıl .
aılesı sana laf carptıgın da susmak yerıne sen de gereken cevabı ver .
orada susup ertesı gun gıdıp esıne anlatırsan ,ınan bu durum senı cok daha
zor duruma sokar .ıkı yuzlu fesat hatta arabozucu olarak bıle profıl cızersın .
o yuzden ne yasarsan yasa ınsanların yuzune ver cevabı ,arkalarından bır baskasına
anlatma .esın ıcın de dırdırcı gecımsız bırı olarak gorunursun .
yalnız esının de tutumuna uyuz olmadım degıl ."madem anlasamıyoruz bır sure gorusmeyelım" demek de
ne demek .sankı sevgılısınız. sevgılının sevgılıye yaptıgı trıpden ote bıırsey degıl bu .
sız evlısınız ,bır sure gorusmeyelım demek cok sacma olmus .
madem o aramıyor sen de arama .gorusmek ıstemeyen o zaten arama bosver

Son düzenleme:
o zaman şu sonucu mu çıkarmalıyız:

erkeklere ikiyüzlü olacaksın, sadece güzel anları ya da gerçekten çook büyük sorunları paylaşacaksın. onu da bazen iki damla gözyaşıyla çok dırdır etmeden...

bencil ve çıkarcı olacaksın. mutlaka gizli birikim yapacaksın....

yapabilir miyim bilmiyorum ama böyle yapan kadınlar çok mutlu

Çok doğru.. :34:

konunun kapatılacagını bılmedıgım ıcın pardon esım aradı az once bende hıcbırsey yokmus gıbı davrandım cocuktan falan bahsettım sole bole yaptı dedım onu anlattım ama ılk arayınca bana dedı sana maıl gonderdım baktınmı dıye bende yok bakmadım dedım kapatınca bak ona dedı bende ıcımden gecırıyorum kı heralde bana bıseler yazdı nerdeee
kapatınca baktımkı bekledıgımız prosedurler var demıstım ya ordan yazı gelmıs ısımız hallolacak bır ay sonra onun kagıdını resım cekıp gondermıs
bende bakıp tekrar aradım gulerek saka yaptım dedım bende sannettım bana yazı falan yazdın ama nerdee dedım oda guldu bu daha ıyı degılmıydı ama dedı bende ıyıydı ama daha ıyı degıldı dedım ole gulduk o kadar yanı zaten bılıyorum o herzamankı gıbı hıcbıse olmamıs gıbı yaptı konu kapanır burda acaba merak edıyorum kagıt gelmeseydı arar mıydı neyse bunu konuyu uzatmak ıcın demıyorum ona da daha bıse demem ama ne bılım sevınemedım ısımızın hallolmasına

merhaba sızlere anlatıyorum cunku ısın ıcınden cıkamadım benı dınleyıp bı fıkır verırsenız sevınırım
kısaca anlatmaya calısayım esım yurt dısında calısıyor 10 aylık bır kızımız var esım 7 aydır da orda ama gelecek ne zaman gelecegı bellı degıl bazı prosedurlerı beklıyoruz ayrı olmak tabı sinirleri bzuyor bununda etkısıyle sık sık kavga edıyoruz aılesıyle de gecınemıyorum ayrı evdeyım daha once beraberdık sımdı gorusuyoruz ama ara ara hep bana laf sokmalar devam edıyor bunları anlatıyorum esıme ama ondan bırsey yapmasını aılesını uyarmasını yada onlara kızmasını beklemıyorum sadece paylasmak ıcın bak bole bole dedıler cok moralım bozuldu gıbılerınden bırde sunu belırteyım laflar bana sokuluyo ama ben agzımı acıpta tek karsılık bır cevap vermıyorum yapamıyorum esımde bunu bılıyor
bugun bır sebepten kavga ettık esımın huyudur bugun kavga ederız telefonu kapatırız ertesı gun hıc bırsey olmamaıs gıbı davranır ben surat yaparım tavrımı bellı ederım o bunu gormezden gelır taa ki ben surat yapmaktan sıkılıp normale donunceye kadar da bu boyle surup gıder ve konu kapanır ama benım ıcımde kapanmaz bır turlu
bunu soyluyorum esıme ama o _ ben senın kocanım sen benım kocam degılsın ben sana deguıl sen bana uyacaksın _ dıyor hep benı hafıfe alıyor gıbı gelıyor
ben ona sinirli sinirli haklimi anlatırken o bıyık altından guluyor bana
bugunde ben soyledım o dınledı bagırdım cagırdım en sonunda bana dedıgı laf _ neyse madem ben senı bu kadar üzüyorum bır sure gorusmeyelım o zaman ben kızımı da gormeden durabılırım madem _ dedı ben de bır sure derken ne demek ıstıyosun ne olacak yanı dedım _ hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyeyım _ dedı ve kapadı yapı olarak bılıyorum aramaz ben aramalı mıyım arayıp ne demelıyım bende gururuma yedıremıyorum soyledıgı laflara kırıldım sen dıyor herkesle sorunlusun zaten dıyor bır keresınde kendı evımızdekı bır sorunu anlatmıstım annem le babamla ılgılı bana onu dıyor sen zaten kendı annenle babanla da ıyı degılsın senın herkesle sorunun var dıyor
baban bana laf soktu dıyorum anlatıyorum hafıfe alıyor eeee napım ben ıste ee nolacak dıyor alaycı alaycı
ne yapayım o aramaz gıbı gelıyor bana ben aramalı mıyım bıraz osmanlı tiplerden yanı bana dıyor sen bana uyacaksın bız karı kocayız ben senın kocanım ben ne dersem o olacak dıyor sen bana uyacaksın dıyor kafam karısık yazılarımda karısık oldu bıras ama umarım anlamıssınızdır
canım öncelikle Allah sabır versin ve bir yol göstersin..

sonra şunu demek istiyorum osmanlımız hiçte böyle kocan gibi haksız değillerdi. adillerdi onlar.
kocanla hiçç kıyaslama. yada bu tür kocalarla..

birde enn nefret ettiğim erkek kendi ailenle olanı kullanan erkek..
scaled.php

canım anladığım tek başına kalıyosun,
ailenle neden kalmıyorsun bide onu merak ettim özel değilse.

Back
X