• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uzakta oluşu

Benim eşim gençlik yaşlarından beri özgür yaşamaya baskı altına alınmamaya alışmış Bi adam hep yalnız yaşamış bide bir keresinde evimizdeyken hafta da 3 dışarı çıkma sıklığı oldu bende açtım ağzımı yumdum gözümü bir gün arkadaşı çağırmış gitmemiş ben sorun ettiğim için çocukta anlattığına göre yanlış yaptığımı herkesin özel alanı olması gerektiğini söylemiş koskoca adamlarmis falan filan bunun arkadaşları da böyle bir tanesi karısından 1 yıl uzak 2 ayda bir ayda bir gider ama 2 gün belki bizim ki geçici olarak böyle 1 ayımız kaldı da
Şükredin bitiyor. Bizim daha 1 sene var:)

Merhabalar eşim 2 aydır bizden ayrı başka bir şehirde çalışıyor işi gereği asıl sorun şu ki görüşemiyor olmamıza rağmen gün içinde çok fazla arayıp sormaz mesaj atmaz izin günleri illaki oluyor o zaman bile doğru düzgün aramaz bu konu hakkında rahatsız olduğumu beni bizi arayıp sorması gerektiğini söyledim ama sürekli ben böyleyip diyip gecistirir. Bugünde izinli mesela 1 kere aradı açamadım onun haricinde ne bi mesaj ne tekrar arama asla yok ben aradım en son temizlik yapıyordum duymadım diye şuanda mesela arkadaşlarıyla dışarıda watsapa bakıyorum giriyor bi mesaj atmak çok mu zor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim bencillikte yapıyor olabilirim nasıl bil yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum..
Tınlamıyor senı bosa gitsin bu ne

yani cırt cırt ergen gibi mesajlaşma olmaz tabi ki ama bu kadarı da fazla
uzaklaşınca "özgürleşmeyi" hak görmüş kendinde beyfendi
ne kadar süre daha kalacak gittiği yerde

En son başka şehirlerde yaşayan eş konusunda neler olmuştu.
İlgili,arayan,gelip giden koca bile neler yapıyor.
Eşinizin hâli bana normal gelmedi ben olsam kıyameti kopartirdim.
ay benim de aklıma hemen o geldi

Bazı insanlar telefonla konusmazlar pek. Huy meselesi. Siz istediginizde arayın cocugunuz istediginde arayin gerisinde rahat bırakın adami bence. Sen de bizi ara diye baskı yaparsanız daha ters tepebilir zorla guzellik olmaz

Boşa gitsin demesi çok kolay değil mi bilmiyorum boşanmak için vurması sövmesi aldatması geçerli sebep bence bunlar olunca geri dönüşü olmaz olmamali
Demek kolay uygulamak zor ewt ama adam hıc ılgılenmıyor ki ılgısız yanı bosanmayı son nokta olarak gorelım o zmn, esını al karsına konus ona gore davranırsın sende

İyi hoş aradığı mesajlastigi başka birileri vardır diyorsunuz da ben bunu sorsam ya da ima etsem olmasa da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olmaz mıyım? Sonuçta biride beni sürekli yapmadığım bir şeyle suçlasa yapayım da yaptı olayım derim
Arkadaşım sen milletin lafına bakma normalde çok konuşan bir insan değilse eşiniz fazlada konuşmayı sevmiyorsa bu çok normal napsın seni sorar çocukları sorar bugün naptınız der toplasan bunların cevabı 10 dk bulmaz hayır yani napacak ne konuşacak bence boş kuruntu

Merhabalar eşim 2 aydır bizden ayrı başka bir şehirde çalışıyor işi gereği asıl sorun şu ki görüşemiyor olmamıza rağmen gün içinde çok fazla arayıp sormaz mesaj atmaz izin günleri illaki oluyor o zaman bile doğru düzgün aramaz bu konu hakkında rahatsız olduğumu beni bizi arayıp sorması gerektiğini söyledim ama sürekli ben böyleyip diyip gecistirir. Bugünde izinli mesela 1 kere aradı açamadım onun haricinde ne bi mesaj ne tekrar arama asla yok ben aradım en son temizlik yapıyordum duymadım diye şuanda mesela arkadaşlarıyla dışarıda watsapa bakıyorum giriyor bi mesaj atmak çok mu zor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim bencillikte yapıyor olabilirim nasıl bil yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum..
bir de sen arama yazma bakalım o zaman o yazıp arayacak bak görürsün

Peki sen nerde kalıyorsun.. Ayrıca biraz sende arama mesaj atma illaki merak edecektir eşim asker yılın 8 ayı yoktur oda aşırı derecede yazıp arayamaz izinli günlerinde arkadaşlarıyla oluyor zırt pırt arayamaz sonuçta

Back
X