• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin val çıkan sim kartı

Şu tabloda berbat bir durumla karşılaşma riskin yüksek..
Yüzleşmeye ve gerekli olanı yapmaya gücün varsa.. Saklanmadan gizlenmeden muhattabının karşısına çık. Olan biteni karşı tarafın ağzından dinle...

Ama yok... Ben yapamam edemem, gidecek yerim yok, gücüm yok dersen... Ki bu senin tercihindir.. ya da zorunluluğundur.. Asla yorum yapılmamalı yargılanmamalıdır. Hiç bir şey yapma, arama kurcalama

gidecek yerimde var güzel bi işimde ama gücüm varmı bilemiorum hele hele hamileyken :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

kızlar ben bu numarayı gizli mi yoksa açıktan mı arayayım karar veremiyorum ne olur fikir verin

Gizli numaradan ara, ben yapıkredi ya da garanti sigortadan arıyorum biraz vaktinizi alabilir miyim de, sonra da adını sor. Sonra da kapa :D

Gizli numaradan ara, ben yapıkredi ya da garanti sigortadan arıyorum biraz vaktinizi alabilir miyim de, sonra da adını sor. Sonra da kapa :D

emniyetten polis yanımda aradı normal bi cep telefonuyla çok ta sakindi sesi eşimin eli ayağına dolaştı emniyetin hikaye olduğunu zannetmiyorum

emniyetten polis yanımda aradı normal bi cep telefonuyla çok ta sakindi sesi eşimin eli ayağına dolaştı emniyetin hikaye olduğunu zannetmiyorum

Sen bilirisn, insanlar bu emniyet muhabbetine biraz temkinli yaklasıyorlar o yüzden söyledim.

Canim acik bir dille yazyrm kizma lutfen eşinin daha oncesindende gelen bir halt yemişligi var bence ve o sahisla kavgali olup hatta karakolluk olunca polisler eve dayanir korkusundan sana kılıflar uydurarak gelmis kapanmasi içinde konunun elinden geleni yapiyor takipde ol derim

Sen bilirisn, insanlar bu emniyet muhabbetine biraz temkinli yaklasıyorlar o yüzden söyledim.

evet bide gizli nodan olunca değilmi güvenmezler polisin eşime söylediğine göre 14 yaşında eda adında Niğdeli bi çocukmuş bana asıl gerekli olan şu saatten sora mesaj içeriği acaba ne tür şeyler yazdı

mesajın içeriğini tahmin etmeye çalışıyorum , kendimi en iyiye ne kadar odaklasam da, midemi bulandırıyor. siz yüzleşebilecek misiniz? hamilesiniz, bence bu süreçte yanınızda birileri mutlaka olsun...

evet bide gizli nodan olunca değilmi güvenmezler polisin eşime söylediğine göre 14 yaşında eda adında Niğdeli bi çocukmuş bana asıl gerekli olan şu saatten sora mesaj içeriği acaba ne tür şeyler yazdı

Canım icerigin ne önemi var? Cocuk bu yahu, tüylerim diken diken oldu.

kızlar yanımda sizler varsınız ya yetmezmi
biraz önce eşim aradı o kadar sıcak konuşuyorki hiç bişey olmamış gibi

şimdi bu kızcağızı arama konusunda hemfikiriz ama ne diyeceğim

kızlar yanımda sizler varsınız ya yetmezmi
biraz önce eşim aradı o kadar sıcak konuşuyorki hiç bişey olmamış gibi

şimdi bu kızcağızı arama konusunda hemfikiriz ama ne diyeceğim

henüz 14 yaşında ise okuyor olabilir, dersaneden arıyormuş gibi yapabilirsiniz. hani yeni açılan bir dersane vs. tanıtım yapıyoruz gibisinden.

konuna ilk sayfalarda yorum yapmıştım canım.
ama aklıma takılan birşey var kaç gündür.
val çıkan sim kart ne demek :44:
çözemedim,cvp verirsen sevinirim.

bizim kadınlarımızda amma safya konduraıyruz hiç bişeyi eşimize benım kocam yamaz mantıgı var hepimizde

ilk oudugumda en başında eşinin yalan söledıgı o kadar bellıkı ,ya arkadaşı bir arar ıkı arar kontürü olmaz ister arar ama ısrarla kızı bunaltıcak kadar nasl yazabılırkı bir insan 7 x24 beraberlermiki ben olsam ılk onu sorardım

yada sen nasıl bu kaar ızın verıyosunkı başkasına derdım o bir halt yemışkı gelır gelmez anlatmaya tutuşmuş sana

ama ben şunu anlamadım sen sim kartı kendın açaya çalıştın denedın sen bloke etmedınmıkı o kartı ??

artı adam kötü bişey yapsa o kartla kartıda kırıp atardı dıye düşünüyorum.o kartı sanırım yenı aldı daha kullanamadı dıye düşündüm ben

ben olsam açık açık sorardım kıza sen neden utanıcaksınkı ? gerçegi bilmek hakkınnnn polisee giderdim kızıda bulurdum karşımada aıp konuşurdum o daha 14 yaşında bir çocuk ne kadar yalan söleyebilirki

çocuklar yalan sölemezler en iyi böle ögrenırsın

canım güçlü olmalısın eger eşin böle bişey yaptıysa bu adamla yaşamaktan daha kolaydır her trlü yaşamak bence diye

düşünüyorum

çocuklar ne kadar yalan söyleyebilir ki demişsin arkadaşım..

ohhoo hooo diyorum.

ayak üstü 10 tane bile söyler.

kızı belkide sonradanarayıp tembihlemiştirde eşiyim diyemem
ama şikayetiniz üzerine emniyettn arıyorum diyebilirim yanımada bi tesiz alsam iş yerinde arada telsiz sesini duyursam

Bencede kizi arayip acik acik konusmalisin kim oldugunu neden sikayetci oldugunu esini taniyip tanimadigini sormalisin
Buarada sabrindan dolayi tebrik ediyorum ben aramayi birak o kizi bile bulmustum simdiye kadar

çocuklar ne kadar yalan söyleyebilir ki demişsin arkadaşım..

ohhoo hooo diyorum.

ayak üstü 10 tane bile söyler.

iyide canım daha 14 yaşnda 17.18 olsa ok ama ne kadar söleyebılırkı benım yıgen o yaşlarda sölemeye kalktıgı anda kekeler

saçmalar ,başka taraflara bakar .ellerıyle oynar .yüzüne net bakamaz ne bılıyım vs

bir yerde anlrsın yanı

Back
X