• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin val çıkan sim kartı

duygularını bu kadar karısık yaşayacağına kızla konuş.
neticeye bağlarsın en azından.:ssz::ssz:

ilerleme yok gıdım gıdım daha cok kendini tüketiyorsun.

duygularını bu kadar karısık yaşayacağına kızla konuş.
neticeye bağlarsın en azından.:ssz::ssz:

ilerleme yok gıdım gıdım daha cok kendini tüketiyorsun.

aradım biraz önce hemde kendi numaramdan ama açmadı
açık açık söyleyecem ne oldu canım bak ben boşanıyorum seni suçlamak içinde armıyorum sadece neler yazıyodu iyi niyet olmadığı kesin ama belk bir ism falan vermiştir

öğle arası kızcağızı aradım kusura bakma dünde aradım ama nasıl olduysa söyleyemedim
ben şikayetçi olduğunuz numara sahibinin eşiyim
ne oldu ne bitti canım tam olarak anlat dedim
beni bu numaradan biri mesajla korkuttu ben polisim seni yakalatacağım küçük yaşta tehlikeli işlerle uğraşma seni aldırır 18 yaşına kadar çocuk esirgeme yurduna verdiririm gibi
dedim nerden almış numaranı bilmiyorum dedi
arkadaşlık teklifi ettimi dedim kesinlikle hayır dedi cinsel içerikli herhangi bişey yazdımı dedim onada hayır dedi sadece çocuk esirgeme yurduna verdiririm dediği için şikayetçi oldum dedi mesajlar duruyor dedi bana yollayamazmısın dedim yollarım ama nasıl facem falan yok dedi

kızlar bu konuşma beni bi nebzede olsa rahatlattı ne yalan söyleyim eşim bile yollasa en azından uyarma amaçlı gibi olayı körükleyen polismiş
polis bana eşin arkadaşlık teklif etmiş birazda ısrarcı olmuş demişti

öğle arası kızcağızı aradım kusura bakma dünde aradım ama nasıl olduysa söyleyemedim
ben şikayetçi olduğunuz numara sahibinin eşiyim
ne oldu ne bitti canım tam olarak anlat dedim
beni bu numaradan biri mesajla korkuttu ben polisim seni yakalatacağım küçük yaşta tehlikeli işlerle uğraşma seni aldırır 18 yaşına kadar çocuk esirgeme yurduna verdiririm gibi
dedim nerden almış numaranı bilmiyorum dedi
arkadaşlık teklifi ettimi dedim kesinlikle hayır dedi cinsel içerikli herhangi bişey yazdımı dedim onada hayır dedi sadece çocuk esirgeme yurduna verdiririm dediği için şikayetçi oldum dedi mesajlar duruyor dedi bana yollayamazmısın dedim yollarım ama nasıl facem falan yok dedi

kızlar bu konuşma beni bi nebzede olsa rahatlattı ne yalan söyleyim eşim bile yollasa en azından uyarma amaçlı gibi olayı körükleyen polismiş
polis bana eşin arkadaşlık teklif etmiş birazda ısrarcı olmuş demişti

nasıl yaaa eşin o kızı ben polisim diye korkutmuşmu ??

bende anlamadım tam olarak biraz daha açıklarmısın eşinmi tehdit etmiş polismi ve durup dururken niye tehdit etmişler

bende anlamadım tam olarak biraz daha açıklarmısın eşinmi tehdit etmiş polismi ve durup dururken niye tehdit etmişler

kimin yaptığı hala meçhul

ama kızı korkutmak amaçlı yapıldığı kesin

kimin yaptığı hala meçhul

ama kızı korkutmak amaçlı yapıldığı kesin

Bence bu işte bişeyler var bilmediğin birini niye tehdşt edersin hem yaşının küçük olduğunu nerden öğrenmiş.Bence kızda bişeyler saklıyor gibi ama eşinde gerçekten suçsuz olabilirmi diyede düşünüyorum.
Ama yok bu işte mantığa uymayan çok şeyler var ve açıklayacak olan da eşin artık
Allah yardım etsin huzura er inşallah.

kızı kim neden korkutsun korkutmak istesin:26::ssz::ssz:

bir bit yeniği olmasın.:ssz:

Bence bu işte bişeyler var bilmediğin birini niye tehdşt edersin hem yaşının küçük olduğunu nerden öğrenmiş.Bence kızda bişeyler saklıyor gibi ama eşinde gerçekten suçsuz olabilirmi diyede düşünüyorum.
Ama yok bu işte mantığa uymayan çok şeyler var ve açıklayacak olan da eşin artık
Allah yardım etsin huzura er inşallah.

başka numarayla da arandınmı falan yaptım yok dedi facemde yok dedi bu kızı nerden bulmuşlar acaba inşallah sorun herneyse meydana çıkar da tamamen rahatlarım ama şuraya kadar eşimin söylediği gibi mesajları okudum kötü bişiler yoktu dediydi ağız birliği de etmiş olamazlar çünkü kız şikayetçi olmuş bana yalan söyleyecek hali yok belkide eşimin dediği gibi birisi yolladı mesajları

başka numarayla da arandınmı falan yaptım yok dedi facemde yok dedi bu kızı nerden bulmuşlar acaba inşallah sorun herneyse meydana çıkar da tamamen rahatlarım ama şuraya kadar eşimin söylediği gibi mesajları okudum kötü bişiler yoktu dediydi ağız birliği de etmiş olamazlar çünkü kız şikayetçi olmuş bana yalan söyleyecek hali yok belkide eşimin dediği gibi birisi yolladı mesajları

başka biri yollasa bile niye 14 yaşındaki kıza yollasın tehdit mesajı?
afedersin kız ne yapmış da tehdit ediyorlar :44::44:
tuhaf ya:ssz: durum netleşeceğine daha da sarpa sarıyor

Back
X